2
Ram kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Kingston 8gb 1600mhz Ddr3 Notebook Ram

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kingston 8gb 1600mhz Ddr3 Notebook Ram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KONSOL DÜNYASI Satıcı Ünvanı: ESER ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3110947470600013 Vergi Kimlik Numarası: 6760360051
    Bu ürün KONSOL DÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bellek kapasitesi : 8gb Bellek türü : Ddr3 Bellek hızı : 1600mhz Ek özellikler : 204-Pin sodımm 8gb 2rx8 1g x 64-Bit pc3l-12800 cl11 204-Pin sodımm (kvr16ls11/8)

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 8 GB
  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR3
  • RAM Hızı 1000 - 2000 MHz
  • Uyumlu Sistemler Notebook
Geri Bildirim Ver

Kingston 8gb 1600mhz Ddr3 Notebook Ram

Elektronik eşyalarda yer alan veri ve bilgi depolamaya yarayan parçalar RAM olarak adlandırılır. Bilgilere kısa sürede ulaşılmasına olanak tanıyan RAM’ler elektronik aletlerin olmazsa olmaz parçaları arasında yer alır. Geçici hafıza işlevine sahip olan Laptop RAM DDR3 8GB, bilgisayar vasıtasıyla yapılan işlemlerin gecikmesini önler. Elektronik işlemlerde seri çalışma imkanı sağlar. 8 GB DDR3 1600MHz RAM elektronik ortamdaki çeşiti işlemlerin gecikmesini önlerken cihazların hız performansını da yükseltir. RAM kapasitesi arttıkça bağlı olduğu cihazdaki performans da artar. Bu nedenle farklı seviyelerde RAM’ler bulunur. Kişiler ihtiyaçları doğrultusunda uygun olanı kolayca bulabilir. Kingston 8GB RAM DDR3 etkili yapısı sayesinde cihazların hızında gözle görülür bir artış sağlar. Farklı elektronik alet türleri için uygun modellerin bulunduğu ürüne pek çok kişi yoğun bir şekilde ilgi duyar.

  • Güvenilir
  • Yüksek performans
  • Yüksek hız

Kingston 8gb 1600mhz Ddr3 Notebook Ram Özellikleri

Kingston 8gb 1600mhz Ddr3 Notebook Ram Özellikleri

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte elektronik eşyalara olan yönelim de gün geçtikçe artar. Pratik kullanımlarıyla öne çıkan teknolojik aletler hızlı oldukları oranda sevilir. Bu nedenle pek çok kişi yüksek hıza sahip ürünlere yönelir. Uzmanlar tarafından geliştirilen Kingston 8GB DDR3 1600 MHz notebook RAM seçenekleri düşük hız performansına sahip cihazlarda etkili bir güce sahiptir. Farklı değerlerdeki ramler sayesinde cihazların mevcut hız seviyesinde artış görülür. Kingston 8GB 1600MHz DDR3 RAM, cihaz içerisindeki bilgi işleme hızını yükseltir. Bu sayede kısa süre içerisinde pek çok emir girilir. Hem dizüstü hem de masa üstü cihazlara uyumlu olacak şekilde geliştirilen Kingston Hyperx 8GB 1600MHz DDR3 RAM seçeneklerine talep oldukça yoğundur. Kingston 1600MHz DDR3 8GB, kullanıldığı ilk andan itibaren bir fark yaratır. Bu sayede sıkça tercih edilir.

Kingston DDR3 RAM ve Etkili Performansı

Kingston DDR3 RAM ve Etkili Performansı

Elektronik aletlerden yüksek performans beklenir. Özellikle yüksek bir hız seviyesine sahip olan ürün seçeneklerine yönelim her geçen gün artar. Bu beklenti ve isteklerin farkında olan markalar, ürünlerine bu doğrultuda geliştirir. Uzun süreli kullanım ömrüne sahip olan cihazlara ise ek hız eklentisi yapılabilir. Bu eklenti için geliştirilen Kingston Hyperx Fury Blue 8GB 1600MHz DDR3 RAM, mevcut olan cihazın performansında fark edilir ölçüde etki sağlar. Hızlanan bilgisayarın genel performansında da artış görülür. Temel olarak bilgiyi ve komutları hızlı bir şekilde işlemeye olanak sağlayan uzantılar, pek çok kişi tarafından beğenilir. Kingston Hyperx Fury 8GB 1600MHz DDR3 RAM, özellikle oyun severler tarafından son derece beğenilen bir modeldir. Komutları hızlıca algılamasıyla öne çıkan modellerden biri olan Kingston Valueram 8GB 1600MHz DDR3 notebook RAM çeşidini severek kullanabilirsiniz.

Kingston 8gb 1600mhz Ddr3 Notebook Ram Uygun Fiyatlarla

Kingston 8gb 1600mhz Ddr3 Notebook Ram Uygun Fiyatlarla

Yüzlerce farklı RAM seçeneği bulunsa da kapasitesi kadar kaliteleri de önemlidir. Kingston 8GB 1600MHz DDR3 notebook Sodimm RAM (KVR16S11/8), başarılı performansıyla adını kısa süre içerisinde duyurur. Farklı elektronik aletler için uygun yapıda olan Kingston 8GB 1600MHz DDR3 hem dizüstü hem de masa üstü cihazlarda yaygın biçimde kullanılır. 0 ila 85 derece sıcaklık aralıklarında saklanabilen 8 GB DDR3 1600 MHz notebook RAM, böylece uzun süreli kullanım imkanı sunar. Trendyol’un bünyesinde yüzlerce farklı elektronik alet yer alır. Farklı istek ve ihtiyaçlara yönelik özenle geliştirilen ürünler, ilgililere sunulur. Özenle geliştirilen bir marka olan Kingston 8GB 1600MHz DDR3 RAM yorum alanından ürün seçenekleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca Kingston GB 1600MHz DDR3 RAM fiyat aralıklarından farklı bütçe seviyelerine yönelik olan seçenekleri de görüntüleyerek dilediğinizi satın alabilirsiniz.