Kingboss Kablosuz Mini Klavye Mouse Set 2.4 Ghz Siyah

475 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Kingboss Kablosuz Mini Klavye Mouse Set 2.4 Ghz Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bayındır Elektronik Satıcı Ünvanı: ABDULKADİR ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1942993948800001 Vergi Kimlik Numarası: 7090005262
    Bu ürün Bayındır Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kingboss kablosuz mini klavye mouse set 2.4 ghz siyah Ingboss kablosuz bluetooth türkçe q multimedia klavye mouse setişık ve kompakt görünüm ultra ince kızılötesi cak teknoloji ile daha doğru ve daha akıcı kullanabilirsiniz. Ince ve zarif fare adaptif yüzey yeteneği, pürüzsüz yüzey kullanılır gelişmiş kablosuz ağ protokoli frekans atlamalı iletim teknolojisi ıd ile mouse kullanmak çok daha kolay otomatik uyku modu renk: Beyaz klavye pil: 2*aaa pil (piller pakete dahil değildir.) mouse pil: 1*aaa pil (piler pakete dahil değildir.) klavye boyutu: 28*11.5*0.5 mm ağırlık: 300 gram fare boyutu: 11.5**6*1 cm paket ağırlığı: 509 gram paket içeriği: 1*kablosuz masaüstü mouse 1*klavye koruyucu kapak 1*usb receivcer 1*tuş koruyucu silikon kılıf

Ürün Özellikleri

  • Bağlantılar Bluetooth
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Renk Beyaz
  • Klavye Dili Türkçe
  • Aydınlatma Yok
  • Touchpad Yok
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Kingboss Kablosuz Mini Klavye Mouse Set 2.4 Ghz Siyah Trendyol'da

Kingboss kablosuz mini klavye mouse seti, kablosuz kullanım olanağı sağlayan 2.4 GHz teknolojisi ile kullanıcıların beklentilerini karşılayan bir klavye ve mouse setidir. K-03 modeli, minimalist tasarımı ve siyah rengiyle şık bir görünüm sunar. Hem ofis hem de ev kullanımı için ideal olan bu set, kablosuz klavye ve fare ihtiyacını karşılayarak kullanıcılara rahat bir kullanım deneyimi sunar.

 
  • Kablosuz kullanım
  • 2.4 GHz teknolojisi
  • Minimal tasarım

Kingboss K-03 2.4 GHz Kablosuz Mini Klavye Mouse Set Özellikleri

Kingboss K-03 2.4 GHz Kablosuz Mini Klavye Mouse Set Özellikleri

Kingboss kablosuz mini klavye ve mouse seti, kablosuz klavye ve fare ihtiyacını karşılamak amacıyla tasarlanmıştır. 2.4 GHz teknolojisi sayesinde klavye ve fare seti herhangi bir kablo bağlantısı olmadan çalışır. Kullanıcılara rahat bir kullanım deneyimi sunar. Setin minimalist tasarımı ve siyah rengi ile şık bir görünüm sağlar. Hem ofis hem de ev kullanımı için idealdir. Klavye, 78 tuşa sahip olup multimedya tuşları da mevcuttur. Set içerisindeki fare de 1200 DPI çözünürlükte çalışır. Kablosuz klavye mouse seti, Windows ve Mac OS işletim sistemleri ile entegre çalışır. Klavyenin boyutları 28.5 x 12 x 2.5 cm, fare ise 10 x 5.5 x 2.5 cm boyutlarındadır. Hem klavye hem de fare, enerji tasarruflu modu sayesinde pil ömrünü uzatır. Kullanıcıların daha uzun süre kablosuz olarak kullanmalarına imkan tanır. Kingboss 2.4 GHz kablosuz mini klavye mouse set siyah yorum ve değerlendirmeleri de oldukça olumludur.

 

Kingboss K-03 2.4 GHz Kablosuz Mini Klavye Mouse Set Kullanımı

Kingboss K-03 2.4 GHz Kablosuz Mini Klavye Mouse Set Kullanımı

Kingboss kablosuz mini klavye mouse modeli, kablosuz kullanım imkanı sayesinde kullanıcılara rahat bir kullanım deneyimi sunar. Klavye, 78 tuşa sahip olup multimedya tuşları da mevcuttur. Multimedya tuşları, kullanıcıların hızlı bir şekilde medya dosyalarını açmalarına ve kontrol etmelerine olanak tanır. Fare ise 1200 DPI çözünürlükte çalışarak hassas bir kontrol imkanı sunar. Hem klavye hem de fare enerji tasarruflu modu sayesinde pil ömrünü uzatarak kullanıcıların daha uzun süre kablosuz olarak kullanmalarına imkan tanır. Kingboss 2.4 GHz kablosuz mini klavye mouse set, USB alıcısı ile birlikte gelir. Tak-çalıştır özelliği sayesinde kolay bir şekilde kurulabilir. Ayrıca klavyenin altında bulunan ayaklar, klavyenin açısını ayarlamak için kullanılabilir. Bu sayede kullanıcıların klavyeyi rahat bir şekilde kullanması sağlanır. Kingboss kablosuz mini klavye seti, taşınabilir ve hafif tasarımı sayesinde kullanıcılardan tam not alır. Seyahatlerde veya iş gezilerinde rahatlıkla taşınabilir.

 

Kingboss K-03 2.4 GHz Kablosuz Mini Klavye Mouse Set Fiyatları

Kingboss K-03 2.4 GHz Kablosuz Mini Klavye Mouse Set Fiyatları

Kingboss mini klavye mouse seti modeli, kablosuz klavye ve fare ihtiyacını karşılayarak kullanıcıların rahat bir kullanım deneyimi yaşamalarını sağlar. Setin minimalist tasarımı ve siyah rengi, ofis ve ev ortamlarında şık bir görünüm sunar. Hem klavye hem de fare, enerji tasarruflu modu sayesinde pil ömrünü uzatır. Kullanıcıların daha uzun süre kablosuz olarak kullanmalarına imkan tanır. Klavye, multimedya tuşları ve ayrı 78 tuşa sahiptir. Fare ise 1200 DPI çözünürlükte çalışır. Kablosuz klavye mouse seti, Windows ve Mac OS işletim sistemlerine entegre edilebilir. Kingboss kablosuz mini klavye ve mouse setinin fiyatları satıcılara göre değişiklik gösterebilir. Kingboss 2.4 GHz kablosuz mini klavye mouse set siyah fiyat bilgisi, setin sahip olduğu özellikler, işlevsellik ve kablosuz kullanım imkanı dikkate alındığında oldukça uygun bir seviyededir. Dilerseniz ürünü daha yakından inceleyebilir, Trendyol’un uygun fiyat seçenekleriyle satın alabilirsiniz.