King Star Universal Mercekli Led Angel Sis Farı, 76mm

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
447,70 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

King Star Universal Mercekli Led Angel Sis Farı, 76mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 4EVER GARAGE Satıcı Ünvanı: HÜLYA DANACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7470160595
    Bu ürün 4EVER GARAGE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • UNIVERSAL ANGEL SİS FARI, 76MM BEYAZ POWER LED Araba Aksesuarı ile aracınızda fark yaratın! ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Kutu içerisinden iki adet angel sis farı çıkmaktadır 7000 Kelvin 1200 Lümen ışık şiddeti 600 metreye kadar şiddetli bir şekilde aydınlatma sağlar 10W Power Led'e sahiptir Alüminyum gövdesi sayesinde ısıyı dağıtır 12V uyumludur Halka ve iç ledi beyaz renktedir Gündüz farı olarak da kullanılabilir Ürün ölçüsü: 89 mm MONTAJ TALİMATLARI Montajı profesyonellik gerektirmez. Tampon üzerine veya araç tavanına montajını sağlayabilirsiniz. Eski sis farınızın yuvasına direkt olarak oturtarak kullanabilirsiniz. KALİTELİ, ÇEVRE DOSTU MALZEME Kaliteli bileşenlerden, optimum koşullar gözetilerek imal edilmiştir. Oldukça uzun ömürlü bir üründür. %100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ SAĞLAR %100 Müşteri memnuniyeti sağlar. Muadillerine göre daha kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Paket içeriği ve resimler tarafımızca oluşturulmuştur. Aynı ürünler tarafınıza gönderilir. Piyasada daha ucuz veya daha pahalı fiyatlar ile onlarca ürün vardır ama almadan önce kalitesine mutlaka dikkat ediniz. DİKKAT: Siparişini verdiğiniz ürünler tarafımızca kontrol edildikten sonra özverili bir şekilde paketlenmektedir. Ürününüzü teslim alırken lütfen kontrol ederek alınız. Elinize ulaşan ürünün kusurlu olduğunu düşünüyorsanız lütfen kargo personeline zabıt tutmasını iletiniz. Akabinde platform üzerinden iade işlemlerini başlatabilir
  • ürününüzü, faturasını ve hasarlı ürün zabıtınızı tarafımıza iletebilirsiniz. İlgili zabıt tutulmadığı takdirde firmamız herhangi bir yükümlülük üstlenmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Universal
Geri Bildirim Ver