King Star Kıngstar Zenon, 9005 C Serisi Led Xenon Far, Garantili

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

King Star Kıngstar Zenon, 9005 C Serisi Led Xenon Far, Garantili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALP GARAGE Satıcı Ünvanı: YİĞİT ŞENKARSLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 8070212388
    Bu ürün ALP GARAGE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KINGSTAR C SERİSİ 9005 LED XENON FAR Ürünlerimiz Kingstar marka olup, tüm araçlarda kullanıma uygundur.! SÜPER AYDINLATMA SAĞLAR Muadillerine göre oldukça fazla aydınlatma sağlar. 8600 + 8600 ile toplam 17200 Lümen ışık gücü değerindedir. 8000K ışık rengindedir. KALİTELİ, ÇEVRE DOSTU MALZEME Kaliteli malzemeden optimum koşullar gözetilerek imal edilmiştir. ISI DEĞİŞİMLERDEN ETKİLENMEZ Isı değişimlerinden kesinlikle etkilenmez. Isı ve elektrik ayrıştırma teknolojisiyle üretilmiştir. Yüksek hızlı metal soğutucu fan mevcuttur. Sudan, tozdan etkilenmez. %100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ SAĞLAR %100 Müşteri memnuniyeti sağlar. Muadillerine göre daha çok aydınlatma sağlar. Soğutucu fanı sayesinde ısınmadan kaynaklı hatalar ulaşmaz. UZUN ÖMÜRLÜ KULLANIM Güneş ışınlarına dayanıklıdır. 1. sınıf malzemeden üretim yapılmıştır. 60.000 saate kadar uzun ömürlü kullanım sağlar. Aracınıza estetik bir görüntü katar. KOLAY VE HIZLI MONTAJ Kolay montaj yapılır, profesyonellik gerektirmez. Montaj esnasında kesme, delme yapılmasına gerek yoktur. Montaj basamakları kutu içeriğinde yer alan görselde anlatılmıştır. NOT: Aracınıza uygun ampul modelini seçmeyi unutmayınız. Aracınıza uygun ampul tipini bilmiyorsanız, mağazamıza sorabilir veya internet kaynaklarından kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Ürünlerimiz Kingstar markadır. Kingstar markası piyasada bulunan en kaliteli markalardan birisidir. Kalitesine göre tam bir fiyat/performans ürünleridir. Piyasada daha ucuz veya daha pahalı fiyatlar ile onlarca ürün vardır ama almadan önce kalitesine mutlaka dikkat ediniz. DİKKAT: Siparişini verdiğiniz ürünler tarafımızca kontrol edildikten sonra özverili bir şekilde paketlenmektedir. Ürününüzü teslim alırken lütfen kontrol ederek alınız. Elinize ulaşan ürünün kusurlu olduğunu düşünüyorsanız lütfen kargo personeline zabıt tutmasını iletiniz. Akabinde platform üzerinden iade işlemlerini başlatabilir
  • ürününüzü, faturasını ve hasarlı ürün zabıtınızı tarafımıza iletebilirsiniz. İlgili zabıt tutulmadığı takdirde firmamız herhangi bir yükümlülük üstlenmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Universal
  • Far (Ampul) Tipleri Xenon
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver