Kinetix OKA W Mor Kadın Koşu Ayakkabısı 100323565

194,99 TL
Beden:
Beden Tablosu
36
37
38
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kinetix OKA W Mor Kadın Koşu Ayakkabısı 100323565

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UYUMSPOR Satıcı Ünvanı: UYUM SPOR İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0900095174700001 Vergi Kimlik Numarası: 9000951747
    Bu ürün UYUMSPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Malzeme: Tekstil Sezon: 2020 İlkbahar Menşei: Türkiye

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Tekstil
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Kinetix OKA W Mor Kadın Koşu Ayakkabısı

Sağlıklı bir yaşam için yürüyüş ve spor önemlidir. Sorunsuz bir yürüyüş için de doğru bir ayakkabı tercih edilmelidir. Bu noktada Kinetix OKA W mor koşu ayakkabısı rahat ve kullanım rahatlığıyla size sorunsuz bir spor imkanı sağlar. Üretimde kullanılan kumaşın kalitesi, terleme ve koku oluşmasını da engeller. Modellerin taban yüksekliği ideal boyuttadır. Ayrıca tabanın yumuşak olması rahat bir kullanım imkanı verir. Ürün, rengiyle her yerde kullanılabilir. İster evde ister spor salonunda spor yaparken kullanacağınız rahatlıktadır. OKA W mor kadın koşu ayakkabısı yumuşak dokusu sayesinde ayağınızda kaç saat kalırsa kalsın, ağrı ya da acı olmadan spor yapmanızı sağlar. Siz de günlük hayatta koşularınızı ve yürüyüşlerinizi bu ayakkabıyla rahatlıkla yapabilirsiniz.

  • Rahat kullanım
  • Şık ve renkli tasarım
  • Yumuşak taban dokusu

Rahat Tasarımlı Kinetix OKA W Kadın Koşu Ayakkabısı

Rahat Tasarımlı Kinetix OKA W Kadın Koşu Ayakkabısı

Kinetix OKA W günlük hayatta kullanabileceğiniz bir modeldir. Özellikle koşu yaparken kullanılsa da spor stilinizi yansıtan ürünü, tişört ve pantolonla da kombinleyebilirsiniz. Sıklıkla spor yaparken tercih edilse de yaşamın her anında rengiyle ve modeliyle kullanılabilir. Farklı numara seçeneklerine sahip ayakkabıyı kendi ölçünüze göre kolaylıkla bulabilirsiniz. Şık ve hafif olan ayakkabıyı okulda, işte ve günlük yaşamınızda kullanabilirsiniz. Kumaş kalitesi sayesinde günlük olarak kullanılsa da kolay kolay yıpranma ve yırtılma görülmez. Temizliği ise nemli bez veya ıslak mendille yapabilirsiniz. Uzun süreli kullanım için ürüne temiz bakılması önemlidir. Temizlikte, deterjan gibi kimyasal madde kullanılmaması gerekir. Ayrıca rengiyle dikkat çeken ürün her yaşta kadının tercihi olur. Siz de ayakta şık ve kaliteli duran bu ürüne gönül rahatlığıyla sahip olabilirsiniz.

Şık ve Kaliteli Kinetix Mor Kadın Koşu Ayakkabısı

Şık ve Kaliteli Kinetix Mor Kadın Koşu Ayakkabısı

Kinetix OKA W koşu ayakkabısı her mevsim spor yaparken kullanılan bir modeldir. Darbe emici özelliği sayesinde spor aktivitelerinde rahatlıkla ürünü kullanabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde ayak ve eklem ağrılarını minimuma indirir. Hafif olması ve ayakta ağırlık oluşturmaması, ürünün tercih edilme sebeplerinden biridir. Kumaşı esnek bir yapıda olduğu için ayak vurmasının önüne geçer. Dikişindeki ince işçilik ayakkabının açılmasını engeller. Uzman tasarımcıların elinden çıkan ürünü özel günlerde sevdiklerinize alıp onları mutlu edebilirsiniz. Kullanımda yaş sınırlaması yoktur. Ürünü, yetişkin ve gençlerin kullanımı uygundur. Ayak numaranıza uygun ürünü seçebilirsiniz. Ayrıca, ürün genellikle eşofman takımıyla tercih edilse de günlük kıyafetle de kombinlenebilir. İşe ve okula giderken de rahatlıkla bu ürünü kullanabilirsiniz. Rengi ve duruşuyla her ortama uyan, şık, kullanışlı ve rahat olan bu ürünü egzersizlerde tercih edebilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Kinetix OKA W koşu ayakkabısı kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Avantajlı Kinetix Mor Kadın Koşu Ayakkabısı Fiyatı

Avantajlı Kinetix Mor Kadın Koşu Ayakkabısı Fiyatı

Giyim sektöründe ayakkabı seçimi son derece önemlidir. Amaca uygun bir ürün seçilmelidir. Kullanım sıklığı ve kullanım yeri, ürünün uzun ömürlü olmasını sağlayan faktörlerdendir. Kadın koşu ayakkabısı da spor yaparken eklem ve kas ağrılarının önüne geçmek için tercih edilir. Kaliteli ve kullanışlı yapısıyla her mevsim kullanılabilir. Rahat dokusu sayesinde ayağınızı tamamen kavrar. Böylece saatlerce sportif faaliyet gerçekleştirseniz de ayağınızın sakatlanmasını engeller. İster dışarıda isterseniz de spor salonunda, aletler üzerinde yaptığınız sporda rahatlıkla bu ürünü kullanabilirsiniz. Şıklığından ödün vermek istemeyenlerin öncelikli tercihlerinden biri olan model, her bütçeye uygun şekilde satılır. Siz de hem spor yapıp hem de şık ve kaliteli bir ayakkabı giymek istiyorsanız, bu ürüne sahip olabilirsiniz. Ayrıca Kinetix OKA W mor kadın koşu ayakkabısı fiyatını Trendyol’dan inceleyebilir, ayağınıza uygun numarayı satın alabilirsiniz.