Kinetix Erkek Siyah Cedric Wp 9pr Casual Spor Ayakkabı

399 TL
Beden:
Beden Tablosu
40
41
43
44
45
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kinetix Erkek Siyah Cedric Wp 9pr Casual Spor Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VELİ GÖNEN - ESİNTİ SPOR MALZEMELERİ Satıcı Ünvanı: VELİ GÖNEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4080116203
    Bu ürün VELİ GÖNEN - ESİNTİ SPOR MALZEMELERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • KINETIX CEDRIC WATERPROFF SPOR AYAKKABI TAM ORTOPEDİK VE ANATOMİKTİR. RAHAT TABANI SAYESİNDE AYAGINIZI TAM KAVRAR

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Tekstil
  • Renk Siyah
  • Ortam Casual
Geri Bildirim Ver

Kinetix Erkek Siyah Cedric Wp 9pr Casual Spor Ayakkabı

Ayak sağlığı hareket etme özgürlüğünün öncelikli koşullarından biridir. Ayağınızda ortaya çıkan herhangi bir sorun günlük hayatınızı ya da iş yaşamınızı doğrudan etkileyebilir. Aşırı kilo, hareket etmemek, yanlış çorap ve ayakkabı seçimi sağlığınızı kötü etkileyecek sebeplerdendir. Kinetix Cedric siyah erkek koşu ayakkabısı sağlığınızı koruyan tabanıyla sosyal hayatınıza konfor katar. Tam ortopedik ve anatomik yapısıyla yürüyüşlerde ya da uzun süre aktif kalmanız gerektiğinde size gerekli rahatlığı sunar. Su geçirmez özellik sayesinde ürünü dört mevsim rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayağınıza tam uyum sağlayan model şık tasarımıyla dikkat çeker. Modelin taban yapısı sayesinde ayağınız rahat nefes alır. Koşu için uygun ürün bağcıklı ve sportif olmasıyla spor aktivitelerini kolaylaştırır. Yumuşak iç kumaşıyla yürürken rahat hissetmenizi sağlar.

  • Tam ortopedik
  • Anatomik
  • Su geçirmez

Ayak Sağlığını Koruyan Kinetix Cedric Waterproof

Ayak Sağlığını Koruyan Kinetix Cedric Waterproof

Hareket ederken zorluk yaşamamanız için ayakkabı seçimi çok önemlidir. Bir rahatsızlığınızın olup olmaması ve ayakkabının tasarımı ürün seçimi için önemli kriterlerdendir. Kinetix Cedric sizi bu sağlık problemlerinden korur. Ayağınızın şeklinin bozulmasının ve vücudunuzda kalıcı deformasyonlar oluşmasının önüne geçer. Kinetix Cedric ergonomik yapısıyla şekil bozukluğu gibi rahatsızlıklara karşı koruma sağlar. Ayrıca yürürken ayağınızın nefes alması gerekir. Aksi takdirde mantar ya da istenmeyen koku oluşabilir. Satın aldığınız ürünün su geçirmez özellikte olması da çok önemlidir. Kinetix Cedric Waterproof ayakları dışardan gelen suya karşı korur. Ayaklarınızın nefes almasını da sağlar. Bu özellik sayesinde oluşan ter dışarı atılır, nemli hissin verdiği rahatsızlık duygusu ortadan kalkar. Kinetix Cedric Waterproof su geçirmez spor ayakkabı sizi yağmur ve kar gibi hava olaylarından korur.

Kinetix Cedric Koşu Ayakkabısının Özellikleri

Kinetix Cedric Koşu Ayakkabısının Özellikleri

Ayaktan başlayan bir rahatsızlık uzun vadede ciddi rahatsızlıklar yaşamanıza neden olabilir. Uzun saatler boyunca çalışan ve oturmaya fırsat bulamayan biriyseniz ayakkabı numaranızı doğru seçmeniz büyük önem taşır. Özellikle parmaklarınızın olduğu bölgenin eni dar olmamalıdır. Kinetix Cedric koşu ayakkabısının burnu geniştir. Taban yapısı da önemli bir noktadır. Sert tabanlar yürürken hareket kabiliyetinizi kaybetmenize neden olabilir. Kinetix Cedric ise yumuşak taban yapısıyla yürürken esnekliğinizi korumanıza yardımcı olur. Tüm bunlara dikkat ederken bütçenize uygun bir seçim yapmanız gerekir. Hem ayağınızı yormayan hem de bütçenize uygun bir tercihte bulunmanız önemlidir. Erkek Siyah Cedric Wp 9pr Casual Spor Ayakkabı fiyat açısından bütçenizi zorlamaz. Aynı zamanda fiyat performans ürünü olması sayesinde sağlığınızı korur, gün boyu sizi yormaz.

Kinetix Cedric Siyah Erkek Koşu Ayakkabısı Yorumları ve Fiyatı

Kinetix Cedric Siyah Erkek Koşu Ayakkabısı Yorumları ve Fiyatı

Kinetix Cedric koşu ayakkabısının yapısı ve tasarım özellikleri fiyat konusunda etkili olabilir. Bu özellikler arasında ürünün nefes alması, su geçirmez olması, yumuşak iç kumaşı, tabanının esnekliği ve rengi bulunur. Tüm bu etkenler fiyatı değiştirebilir. Model hem fiyatıyla hem de ihtiyaçlara hitap etmesiyle müşterilere gerekli performansı sağlar. Su geçirmez özelliği, anatomik ve ergonomik yapısıyla koşuya çıktığınızda ayağınızı rahatsız etmez. Darbe etkisini azaltan bir yapıya sahiptir. Ayağınıza tam oturan model, bağcıklarıyla kullanım kolaylığı sağlar. Modelin yumuşak kumaştan iç astarı ve belirgin katmanları vardır. Ürün bu sayede hem günlük kullanıma hem de koşuya uygundur. Müşteri yorumları da karar vermeniz için size yol gösterici olabilir. Siz de Trendyol’da Kinetix Erkek Siyah Cedric Wp 9pr Casual Spor Ayakkabı yorum ve değerlendirmeleri inceleyebilir, avantajlı fiyatlardan faydalanabilirsiniz.