9
ÇocukOutdoor Ayakkabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Kinetix DECE HI 9PR Saks Erkek Çocuk Outdoor Bot 100425449

629,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 28
27
28
29
30
31
32
33
34
35
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
8.4
629,99 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
579,99 TL

Ürün Bilgileri

Kinetix DECE HI 9PR Saks Erkek Çocuk Outdoor Bot 100425449

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnstreet Satıcı Ünvanı: FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388023942900019 Vergi Kimlik Numarası: 3880239429
    Bu ürün İnstreet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İç Materyal: Tekstil
  • Dış Materyal: Suni Deri
  • Taban: Pvc

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Suni Deri
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Özellik Soğuk Hava İçin
  • Renk Lacivert
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Desen Düz
  • Ortam Casual/Günlük

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Tekstil

Yıkama Talimatları

  • • Silerek temizleyebilirsiniz • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz.
Geri Bildirim Ver

Kinetix Dece Hi 9PR Outdoor Bot Erkek Çocuk Saks

Kinetix DECE HI 9PR saks erkek çocuk outdoor bot, soğuk kış aylarında yağan kar ve yağmur gibi olumsuz hava koşullarında koruyuculuğu yüksek bir üründür. Ayakları sıcak tutmasının yanı sıra kullanıcılarının rahat ve konforlu hissetmesini de sağlar. Çocuklar için ideal ayak anatomilerine uygun olarak üretilmiş bot, kış boyunca çocukların ayaklarını hem kuru tutar hem de gün boyu rahatlık sağlar.

 
  • Koruyuculuğu yüksek
  • Rahat ve konforlu
  • Çocuklar için ideal

Kinetix DECE HI 9PR Saks Erkek Çocuk Outdoor Bot Özellikleri

Kinetix DECE HI 9PR Saks Erkek Çocuk Outdoor Bot Özellikleri

Kinetix DECE HI 1PR, kaliteli materyallerle üretilmiş ve çocukların kullanımını kolaylaştıran fermuarlı yapısıyla göze çarpan bir bottur. Kışlık botlarda rahatlığın ön planda olması en gerekli özelliklerdendir. Aynı zamanda botlar, giyildiği zaman ayakları sıcak tutmalıdır. Deriden üretilen botlar ayakların soğuktan korunmasına katkı sağlar. Suni deriden üretilen bu ürün, kaliteli taban yapısıyla ayakları hem sıcak hem kuru tutmaya yardımcı olur. Ayakların terlemesini önlemek için nefes alabilir özelliğe sahip kumaş tercih edilmiştir. Bu sayede ayakta ve botta koku ve bakteri oluşumu olmaz. Terleme problemi yaşayan ayaklarda mantar başta olmak üzere pek çok problem ortaya çıkabilir. Kinetix bot ile sağlıklı ve hijyenik bir kullanım mümkün hale gelir. Botların sık sık giyileceği düşünülerek özellikle çocuklar için hafif bir bot seçimi uygun olacaktır. Kinetix DECE HI 9PR saks erkek çocuk outdoor bot özellikleri arasında sıcak ve kuru tutmasının yanı sıra konforlu ve kaliteli kullanımı da yer alır.

 

Kinetix DECE HI 9PR Saks Erkek Çocuk Outdoor Bot Kullanımı

Kinetix DECE HI 9PR Saks Erkek Çocuk Outdoor Bot Kullanımı

Kış boyunca ayaklarınızın güvenliğinden sorumlu olan botlar, yalnızca yağış durumlarında değil soğuk havalarda da koruyuculuk sağlar. Bot satın alırken kullanılan materyalin kalitesi, ayakkabının sağladığı rahatlık, kullanım süresi boyunca ayakları kuru ve sıcak tutması botun fiyatını belirleyen unsurlardandır. Alınacak botun ayak kemerini ve tabanını desteklemesi ayağınız rahatlığı için önem arz eder. Aynı zamanda botun bağcıklarına da dikkat edilmelidir. Ayağınızın sıcak tutulması için kullanılan malzemenin önemi kadar ayakkabının taban kalınlığı da önemlidir. Tercih ettiğiniz kışlık botun antibakteriyel özelliğe sahip olması ayak kokusunu ve terlemesini engellemeye katkısı bulunur. Okul çağındaki çocukların neredeyse her gün dışarıda bulunması ve gün boyunca ayaklarının botun içinde olması ayakkabının sağladığı konforu gerekli hale getirir. Aynı zamanda çocuklara yük bindirmemek adına tercih edilen botun hafif olması büyük bir avantajdır. Sahip olduğu özelliklerden dolayı kullanıcıları memnun eden bu ürün, zemine sağlam temas ederek yaşanabilecek kaymaların önüne geçer.

 

Kinetix DECE HI 9PR Saks Erkek Çocuk Outdoor Bot Fiyatı

Kinetix DECE HI 9PR Saks Erkek Çocuk Outdoor Bot Fiyatı

Kış aylarında kar yağışının sık yaşandığı yerlerde yaşıyorsanız buzlanmanın etkisiyle gerçekleşen kayma olayları ve düşüşler nedeniyle ortaya çıkan kazaları yaşamamak için tercih edeceğiniz botun tabanına dikkat etmeniz gerekir. Tatmin edici performansıyla göze çarpan ürün, suni deriden üretilmesi nedeniyle su geçirmez ve sıcak bir kullanım sağlar. Hem dayanıklı olması hem de kullanışlı tasarımıyla ön plana çıkar. Kinetix bot, rahatlığının yanında görüntüsüyle de müşterilerin beğenisini kazanır. Kaymaz tabanıyla çocukların güvenliğini sağlayan bot, kötü hava şartlarında övgüyü hak eden bir performansa sahiptir. Kullanıcıların yorumlarına göre uzun ömürlü bir kullanım sağlayan Kinetix bot, malzemesinin kalitesi nedeniyle soğuk ve yağışlı havalarda çocuklarınızın ayaklarını emanet edebileceğiniz güvenli bir markadır. Kinetix DECE HI 9PR saks erkek çocuk outdoor bot yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Kinetix DECE HI 9PR saks erkek çocuk outdoor bot fiyat bilgisine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.