Kinetix Aten Erkek Terlik

599,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 40
Beden Tablosu
40
41
43
44
45
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
8.3
599,99 TL

Ürün Bilgileri

Kinetix Aten Erkek Terlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnstreet Satıcı Ünvanı: FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388023942900019 Vergi Kimlik Numarası: 3880239429
    Bu ürün İnstreet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Malzeme: Suni Deri Sezon: 2022 YazMenşei: Türkiye Cinsiyet:Erkek

Ürün Özellikleri

  • Materyal Suni Deri
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Kahverengi
  • Bağlama Şekli Bağcıksız
  • Ortam Casual/Günlük
  • Desen Düz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% PU

Yıkama Talimatları

  • • Silerek temizleyebilirsiniz • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz.
Geri Bildirim Ver

Kinetix ATEN 100250072 Kahverengi Erkek Terlik

Yaz aylarında konforlu ve şık günler geçirebilmek için kullanılan giysi ve ayakkabı türleri oldukça büyük bir öneme sahiptir. Özellikle serin ve konforlu bir yürüyüşe sahip olmak için Kinetix erkek terlikleri, yaz aylarında yoğun bir ilgi görür. Günlük hayatta dışarıda vakit geçirirken, alışverişe giderken, plajda yürüyüş yaparken, doğada vakit geçirirken terlikler sık sık kullanılır. Kinetix Aten kahverengi erkek terlik, özellikle yaz aylarında ayakkabı kullanmakta zorlanan bireyler için neredeyse kurtarıcı niteliğindedir. Birkaç ayak üstü bant ve rahat bir tabandan meydana gelen bu ürünler, her kombini modern ve konforlu bir şekilde tamamlar.

  • Poliüretan taban, terliği oldukça hafif ve konforlu hâle getirir.
  • Bağcık veya cırt bant bulundurmaması terliği, pratik bir tamamlayıcı yapar.
  • Suni deri üst kaplama, uzun ömürlü kullanım imkânı verir.

Kinetix ATEN Kahverengi Erkek Terliğin Özellikleri Nelerdir?

Kinetix ATEN Kahverengi Erkek Terliğin Özellikleri Nelerdir?

Farklı türdeki her kombini kolayca tamamlayabilen Kinetix Aten erkek terlik, suni deri üst kaplamaya sahiptir. Bu özelliği, yaz aylarında terlemeyi ve rahatsızlığı önlemek için oldukça kullanışlıdır. Doğrudan ten üzerinde veya çorapların üzerinde rahatsızlık hissi yaratmadan konforlu günler geçirebilmeyi sağlar. Suni deri, esnek yapısı nedeniyle kısa süre sonra ayağın şeklini alır. Bu sayede ürün, kullanıldıkça daha rahat ve özel bir hâle gelir. Kinetix Aten kahverengi erkek terlik, poliüretan taban özelliği ile tüm zeminlerde rahat kullanım imkânı verir. Poliüretan, terliğe ekstra hafiflik ve konfor katar. Dayanıklı bir tür köpük olan poliüretan, zeminden gelebilecek farklı şiddette her türlü darbeyi emerek geniş alana yayar. Bu sayede taşlı zeminlerde bile ayak tabanınızda ağrı ve sızı hislerinin oluşmasını engeller.

Kinetix ATEN Kahverengi Erkek Terlik Rahat mıdır?

Kinetix ATEN Kahverengi Erkek Terlik Rahat mıdır?

Kinetix Aten kahverengi erkek terlik, hem tasarımı hem de materyalleri nedeniyle şık ve prestijli bir görünüme sahiptir. Günlük hayattan alışveriş turlarına ve gezilere kadar hemen hemen her yerde rahatlıkla kullanılabilir. Kinetix terlikler, sportif ve genç görünmek isteyen her erkeğin kombinlerini tamamlar. Kahverengi taban ve üst tasarımıyla öne çıkan terlik, sunduğu yüksek konforla her kesimden beğeni kazanır. Hem dayanıklı hem de rahat olmasını sağlayan en önemli özelliği poliüretan tabanıdır. Terlik tabanı, hafifliği nedeniyle ayak bileklerine binen baskı hissini en aza indirir. Kinetix Aten kahverengi erkek terlik, gün boyu kullanılsa bile her an en yüksek konforu sunar. Bu nedenle yalnızca günlük kombinler için değil uzun seyahatler için bile tercih edilen oldukça işlevsel ürünler arasındadır.

Kinetix Kahverengi Erkek Terlik Kaliteli ve Uzun Ömürlü mü?

Kinetix Kahverengi Erkek Terlik Kaliteli ve Uzun Ömürlü mü?

Şık tasarımıyla her kesimden beğeni kazanan Kinetix Aten kahverengi erkek terlik, kaliteli materyalleriyle uzun ömürlü kullanım imkânı verir. Ağrı ve rahatsızlık hissini en aza indiren ürün, erkeklerin günlük kombinlerinde de sportif görünümlerinde de yer alabilir. Kaliteli materyallere sahip Kinetix Aten kahverengi erkek terlik, dayanıklı dikişleriyle de ön plana çıkar. Özel tekniklerle birbirine tutturulan taban ve üst kaplama, uzun yıllar boyunca dayanıklı ve kaliteli kullanım olanağı sunar. Nem, ısı, ışık, darbe gibi birçok agresif koşula rağmen konforlu yürüyüşlere sahip olmanızı sağlar. Kinetix Aten kahverengi erkek terlik yorumları da ürünün kullanıcılarından aldığı memnuniyeti açıkça gösterir. Ürünü daha önce kullanarak deneyim sahibi olan herkes, yorumlarında dayanıklı ve kaliteli olduğundan sıkça bahseder. Ayak tabanına tam uyum sağlayan iç katmanı, yürüyüşü oldukça kolaylaştırır. Terliğin tüm katmanları, uzun yıllar boyunca yoğun bir şekilde kullanılsa bile formunu ve şıklığını korur. Siz de yaz aylarını şık ve konforlu geçirebilmek için ayak numaranıza uygun Aten terliği, Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.