Kinder C. Joy T3 Kız Yumurta

198 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kinder C. Joy T3 Kız Yumurta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Xbedi Online Satıcı Ünvanı: XBEDİ ONLİNE ALIŞVERİŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833095440700001 Vergi Kimlik Numarası: 8330954407
    Bu ürün Xbedi Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ambalajında yılbaşına sebebiyle farklılıklar olabilir
Geri Bildirim Ver

Kinder C. Joy T3 Kız Yumurta

Kinder C. Joy T3 kız yumurta, çikolatalı bir atıştırmalıktır. Oyuncaklı çikolata ürünleri arasında yer alır. Kinder güvencesiyle beğeniye sunulur. Çikolatalı ve oyuncaklı bir ürün olarak çocukların favorisidir. Kinder C. Joy, eşsiz lezzetiyle özellikle çocuklar arasında popülerdir ve dünya genelinde yaygın olarak tüketilir.

 
  • Çikolatalı
  • Oyuncaklı bir ürün
  • Eşsiz lezzet

Kinder C. Joy T3 Kız Yumurta Özellikleri

Kinder C. Joy T3 Kız Yumurta Özellikleri

76253 dış yüzeyi sütlü çikolata kaplı içerisinde bir kapsül bulunan bir üründür. Çikolata ve oyuncak kombininden dolayı çocuklar tarafından çok sevilir. Kapsülün içinden bir oyuncak veya figür çıkar. Oyuncaklar genelde montaj gerektirir. Ufak çocuklar için ebeveyn kontrolünde oyuncakların montajının yapılması daha uygundur. Ürün, pek çok ülkede çocuklar ve yetişkinler tarafından sevilerek tüketilir. İçinden çıkan oyuncaklar, çocuklara hitap eder ve gayet popüler figürlerdir. Kinder markası, özellikle çocuklar arasında popülerdir ve dünya genelinde yaygın olarak tüketilir. C. Joy T3 kız yumurtanın dış yüzeyi çikolata kaplıdır, içinde süt kreması ve kek parçaları vardır. Genellikle çikolatalı bir atıştırmalık olarak tüketilir. Ayrıca içindeki oyuncak parçaları sayesinde birçok çocuk oyuncaklarını toplamak ve monte etmek için severek kullanır.

 

Kinder C. Joy T3 Kız Yumurta Kullanımı

Kinder C. Joy T3 Kız Yumurta Kullanımı

Kinder C. Joy T3 kız yumurta; doğum günü partileri, çocuk etkinlikleri veya özel günlerde küçük bir hediye olarak kullanılabilir. İçindeki oyuncak parçaları, çocukların eğlenceli bir şekilde vakit geçirmelerini sağlar. Bu nedenle, birçok anne baba veya organizatör tarafından parti hediyesi olarak tercih edilir. Bununla birlikte oyuncak parçalarının küçük parçalardan oluşması nedeniyle ürün, yetişkin gözetimi altında kullanılmalıdır. Çocukların severek yediği ve içinden çıkan oyuncağı heyecanla beklediği bir üründür. Gerek doğum günlerinde gerek arada sırada çocuğu mutlu etmek ya da heyecanlandırmak için ideal bir seçim olabilir. Çocuklar gibi aynı zamanda yetişkinler arasında da popüler bir üründür. Çikolatasının tadı ve içerisinden çıkan oyuncağı hemen hemen her yaştan insanı heyecanlandırır. İçerisinden çıkan oyuncaklar veya figürler, çocukların oyunlarında onlara eşlik ederken yetişkinler için dekor veya koleksiyon olarak kullanılabilir. Ürünün kullanımı oldukça basittir. Paketi açıp ve çikolata kaplamasını kaldırmak gerekir.

 

Kinder C. Joy T3 Kız Yumurta Yorumları

Kinder C. Joy T3 Kız Yumurta Yorumları

Ürünün içerisinde bulunan krema, kek parçaları ve çikolata, bir arada tüketilir. Aynı zamanda içinden çıkan oyuncak veya figür birleştirilip kullanılır. Ürünün içindeki oyuncak parçaları, çocukların eğlenceli bir şekilde vakit geçirmesini sağlar. Çikolata tadı da oldukça lezzetlidir. Kinder C. Joy T3, birçok müşteri tarafından sevilen bir üründür. Kullanmadan önce ürünün içindeki oyuncak parçalarının dikkatle kullanılması gerektiği unutulmamalıdır. Çikolata ve oyuncak kombininden dolayı çocuklar tarafından çok sevilen ve popüler bir durumdadır. Kinder C. Joy T3 kız yumurta yorumları ürünün lezzeti ve içeriği hakkında fikir verici olabilir. Kinder C. Joy T3 kız yumurta fiyatı Trendyol’da mevcuttur. Bu lezzetli, eğlenceli ve sürprizli ürünü çocuklara ve yetişkinlere hediye edebilirsiniz.