Kınalı Eller Kadın Kooperatifi Beypazarı Karışık Tutmaç Mantı 500gr.

99,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kınalı Eller Kadın Kooperatifi Beypazarı Karışık Tutmaç Mantı 500gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kınalı Eller Kadın Kooperatifi Satıcı Ünvanı: SINIRLI SORUMLU BEYPAZARI KINALI ELLER LEZZET ATÖLYESİ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0168109870600001 Vergi Kimlik Numarası: 1681098706
    Bu ürün Kınalı Eller Kadın Kooperatifi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sağlıklı olmasının yanında lezzetinden ödün vermeyen, yüksek karbonhidrat içeriğine rağmen bileşimindeki kepekli unumuzun bir özelliği olarak uzun süre tok tutan eriştemizi denemenizi, içerdiği köy yumurtaları ile besleyiciliği yüksek bu lezzeti çocuklarınıza güvenle tattırmanızı öneririz.
  • Eriştemizi, makarna gibi suda haşlamak yerine, pilav gibi suyunu çektirerek pişirmenizi öneririz. Suyu atılmadığından içerdiği tüm doğal vitamin ve mineralleri alacaksınız.
  • Nemli olma ihtimaline karşı, bir kaç gün havalandırdıktan sonra nemsiz ortamda bez torba ya da cam kavanozda, oda sıcaklığında muhafaza ediniz.
  • İçindekiler: Domates, Kırmızı Etli Biber, Ispanak, Havuç, Zerdeçal, Kırmızı Pancar, Un, Su, Yumurta, Tuz.
  • Alerjen Madde Uyarısı: Gluten ve Yumurta İçerir.
  • Net: 500GR
Geri Bildirim Ver

Kınalı Eller Kadın Kooperatifi Beypazarı Karışık Tutmaç Mantı 500 gr

Tutmaç mantı, geleneksel Türk yemeklerinden biri olan ve genellikle içi et veya sebze ile doldurulmuş, hafif kapama işlemi ile yapılan, köşeli ve düzgün kare şeklindeki bir yemektir. Tutmaç mantısı, kolayca hazırlanabilir ve servis edilebilir. Normal olarak, mantıların üzerine yoğurt, salça veya tereyağı serpilir. Ayrıca, kıymalı, patatesli veya fasulyeli olmak üzere çeşitli çeşitleri de vardır. Kınalı Eller Kadın Kooperatifi aracılığıyla bu lezzet sofralarla buluşmaktadır.

 
  • 500 gr
  • Gluten ve yumurta içerikli
  • Sebze ağırlıklı

Kınalı Eller Kadın Kooperatifi Tutmaç Mantı Kullanımı

Kınalı Eller Kadın Kooperatifi Tutmaç Mantı Kullanımı

Kınalı Eller Kadın Kooperatifi Beypazarı Karışık Tutmaç Mantı yüksek kaliteli ve sağlıklı bir üründür. Bu mantı sadece en iyi malzemeler ve doğal koruyucular kullanılarak geleneksel şekilde hazırlanmakta ve pişirilmektedir. Abur cubur yemek istemeyen, bunun yerine gıda seçimleriyle sağlıklı bir yaşam tarzını tercih eden en rafine damakları bile tatmin edecek düzeyde bir üründür. Günlük öğününüz için mükemmel bir seçim olabilecek bu ürün tam buğdaydan üretilmiştir ve hem vejetaryenler hem de et severler için uygun olmasını sağlayan benzersiz bir tada ve hafifliğe sahiptir. Kınalı Eller Kadın Kooperatifi, 1980 yılında, ağırlıklı olarak aile tüketimine yönelik ürünlerin üretimi ve pazarlanması yoluyla kadınların kendi başlarına ailelerine destek olmalarına yardımcı olmak amacıyla kurulmuştur. Ürün yelpazesi hem besin hem de sağlık değeri olan tam tahıllı buğday unundan yapılan çok çeşitli yemekleri kapsamaktadır. Bu Tutmaç Mantı da besin değeri yüksek ve sağlıklı bir üründür.

 

Kınalı Eller Kadın Kooperatifi Tutmaç Mantı İşlevi

Kınalı Eller Kadın Kooperatifi Tutmaç Mantı İşlevi

Kınalı Eller Kadın Kooperatifi 500 gr Mantı beypazarı mantısının lezzetli bir versiyonudur. Beypazarı mantısına özgü sulu pişirme tekniği kullanılarak hazırlanmıştır. Bu mantıda kırmızı etli biber, domates, ıspanak, havuç, zerdeçal, kırmızı pancar, un ve su gibi malzemeler yer almaktadır. Tutmaç Mantısı, zor bir yemektir ancak mükemmel sonuçlar elde etmek mümkündür. Sadece yapımında haşlama yönteme değil demleme yönteminin tercih edilmesi önerilir. Yapımı için öncelikle tereyağı ve zeytinyağını kavurmalısınız. Daha sonrasında eklemek istediğiniz baharatları ekledikten sonra bu mantıyı tavanın içine atın ve hafif kavurun. Daha sonrasında üstünü az miktarda geçecek kadar su ilave edin ve suyun çekmesini bekleyin. Son olarak pilav pişirme yöntemi gibi yaptığınız bu yöntemle elde ettiğiniz pişmiş mantıları dilerseniz sade dilerseniz sosla tüketebilirsiniz. Bu yöntem aynı zamanda mantının halihazırda var olan minerallerini kaybetmemesine neden olur.

 

Kınalı Eller Kadın Kooperatifi Tutmaç Mantı Yorumları

Kınalı Eller Kadın Kooperatifi Tutmaç Mantı Yorumları

Kınalı Eller Kadın Kooperatifi Beypazarı Karışık Tutmaç Mantı 500 gr ürünü tam buğday unundan yapılmış sağlıklı, yüksek proteinli ve düşük kalorili bir üründür. Çok yüksek oranda diyet lifi, mineral ve vitamin içeriğine sahiptir. Paketin içinde ayrıca mantıya lezzetini veren domates, kırmızı biber, ıspanak ve havuç gibi doğal baharatlar bulunurken protein, C vitamini ve folik asit açısından da oldukça zengin olduğunu söylemek mümkündür. Kınalı Eller Kadın Kooperatifi Tutmaç Mantı 500 gr yorumları ve değerlendirmelerinde kullanıcılar bu ürünün ne kadar doyurucu ve mineral açısından zengin bir ürün olduğunu belirtmiştir. Kınalı Eller Kadın Kooperatifi Tutmaç Mantı 500 gr fiyatı detaylarıyla birlikte Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz ürünü tek tıkla hemen sipariş edebilirsiniz.