Kimyacınız Siyah Toz Mum Boyası 10 gr , Mum Boyası, Mum Pigment, Jel Mum Boyası, Soya Wax Boyası, Pastel Renk

89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kimyacınız Siyah Toz Mum Boyası 10 gr , Mum Boyası, Mum Pigment, Jel Mum Boyası, Soya Wax Boyası, Pastel Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kimyaciniz Satıcı Ünvanı: ÖZYALDIZ KİMYEVİ MADDELER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0717007771700016 Vergi Kimlik Numarası: 7170077717
    Bu ürün Kimyaciniz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siyah Toz Mum Boyası 10 gr , Mum boyası Mum boyalarımız yağda eriyen yağ bazlı kuvvetli boyalardır. 10 gr , Mum boyası’lık mum boyası 10-15 kg’lık parafin boyamaya yeterlidir. Toz halde bulunan mum boyalarımız mumun içerisinde eritildiğinde veya yağda çözüldüğünde orjinal rengini belli eder. Mum boyasında rengin açık veya koyu olmasını az kullanarak açıktan renkten başlayarak isteğe bağlı boya ekleyerek kullanabilirsiniz. Bazı renklerde dibe çökme yaşanması halinde kullanılacak mum boyasını esansta eriterek yapacağınız muma karıştırabilirsiniz bu şekilde boyanın dibe çökmesini engelleyebilirsiniz. * Yağ bazlı toz mum boyalarında siyah renk tonunu tutturmak çok uğraştırıcı ve zahmetli olduğu için yapım aşamasında siyah tonunu tutturmak çok zordur. Bundan dolayı sitemizde bulunan gr , Mum boyasıanül siyah boya ile böyle problemler yaşamadan siyah mum elde etmiş olursunuz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver