8
Kurşun Fırdöndü Şamandra kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

KILIÇ AV BAYİİ SELİM KILIÇ Eritme Kurşun Dökme Kurşun Nazar Için Kurşun 400 gr 4 Tane Kılıç Av Bayii

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

KILIÇ AV BAYİİ SELİM KILIÇ Eritme Kurşun Dökme Kurşun Nazar Için Kurşun 400 gr 4 Tane Kılıç Av Bayii

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SK GRUP Satıcı Ünvanı: SELİM KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5530475823
    Bu ürün SK GRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 11 adet sipariş verilebilir. 11 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eritme kurşun dökme kurşun nazar için kurşun kılıç av bayii 4 tane tanesi toplam 400 gram kurşun Tanesi 100 gramdır kılıç av
Geri Bildirim Ver

KILIÇ AV BAYİİ SELİM KILIÇ Eritme Kurşun Dökme Kurşun Nazar İçin Kurşun 400 Gr 4 Tane

Nazar da denilen negatif enerjiyi düşürmek için eritme kurşun kullanılır. Kılıç Av Bayii Seli̇m Kılıç eritme kurşun dökme kurşun nazar için kurşun 400 gr 4 tane, kaliteli yapısıyla herkesin beğenisini kazanır. Eriyebilen bir malzeme olduğu için nazardan korunmak adına sıklıkla tercih edilir. Eski dönemlerden beri uygulanan bu adet, günümüzde popülerliğini korur. Batıl bir inanç olmasıyla birlikte faydalı olacağına inanılır. Bu nedenle yoğun ilgiye sahiptir. Saf kurşun ihtiyacı olan müşteriler için özenle üretilir. Bir paket içerisinde 4 adet bulunur. Birinci sınıf kalitede materyalden tasarlanır. Her yaştan insanın kullanımına hitap eder. Avcılık ile ilgilenen müşteriler için de uygundur. Bu ürün, erime garantisiyle müşterilerin beklentilerini karşılamayı başarır. Üstün kalitede yapıya sahip bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli yapı
  • Dikkat çekici
  • Çok amaçlı kullanım

Üstün Kalitede Kılıç Av Bayii Selim Kılıç Eritme Kurşun

Üstün Kalitede Kılıç Av Bayii Selim Kılıç Eritme Kurşun

Bu ürün, nazar, hastalık, negatif enerji, kötü frekans gibi durumlardan kurtulmak için yapılan batıl bir uygulamanın parçasıdır. Çeşitli birçok konuda faydası olacağına inanılır. Stresi azaltması, nazardan kurtarması ve hastalıkların azalması gibi çeşitli faydaları olduğu düşünülür. Bu nedenle yoğun ilgiye sahiptir. Müşteriler, bu ürünü eriterek dökme faaliyetlerinde kullanır. Ürün, negatif enerjiyi uzak tutmak için üzerinde taşımak isteyenlerin de dikkatini çeker. Bu ürün içerisinde 4 adet vardır. Her bir adeti, 100 gram ağırlığındadır. Ürünün ağırlığı 400 gramdır. Kılıç Av Bayii eritme kurşun, yüksek sıcaklıkta erir. İhtiyacı ve beklentileri üstünlükle karşılar. Bu ürün elde edilirken kalıp malzeme kullanılır. Daha sonrasında içerisindeki diğer maddelerden ayrıştırılarak kalıba dökülür. Ürünün gözyaşı veya balık şeklinde kalıbı vardır. Bu ürünü kişisel tercihlere göre rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kılıç Av Bayii Selim Kılıç Eritme Kurşun 400 Gr Yorumları

Kılıç Av Bayii Selim Kılıç Eritme Kurşun 400 Gr Yorumları

Eritmek için tercih eden veya kolye olarak kullanmak isteyen müşterilere hitap eder. Batıl inanç ve bilimsel olarak vücutta biriken negatif enerjiyi boşaltmaya yardımcı olduğu bilinir. Aynı zamanda balık tutarken oltaya takılır. Çok amaçlı kullanımıyla beğenileri toplar. Kılıç Av Bayii Seli̇m Kılıç eritme kurşun dökme kurşun nazar için kurşun 400 gr 4 tane yorumları kullanışlı performansından bahseder. Yapılan olumlu yorumlar sayesinde ürün, kalitesini kanıtlar. Benzersiz kalitesiyle adından söz ettirir. Ürün içerisinde 4 adet olmasıyla verimlilik sağlar. Kılıç Av Bayii Seli̇m Kılıç eritme kurşun dökme kurşun nazar için kurşun 400 gr 4 tane kullananlar ürün özelliklerinden memnun kalır. İhtiyaç ve beklentilere karşılık veren bu eritme ürünü, yüksek müşteri memnuniyetine sahiptir. Çeşitli birçok alanda kullanım imkanı sunan bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Kılıç Av Bayii Selim Kılıç Eritme Kurşun 4 Tane Fiyatı

Kılıç Av Bayii Selim Kılıç Eritme Kurşun 4 Tane Fiyatı

Geçmişten beri gelen batıl inanç uygulamaları arasında olan kurşun dökme, her dönem oldukça popülerdir. Bu amaçla kullanılan ürünün çeşitli birçok faydası olduğu bilinir. Bu ürün, 4 adet olmasıyla kullanışlıdır. Üstün kalitede yapısıyla etkileyici performansı bulunur. Hızlı ve kolay şekilde erimesiyle müşterileri memnun eder. Bu ürünü kullanırken dikkat edilmesi önerilir. Eritme sırasında solunmamasına özen gösterilmelidir. Kılıç Av Bayii Seli̇m Kılıç eritme kurşun dökme kurşun nazar için kurşun 400 gr 4 tane fiyatı, etkileyici detaylarına yönelik hazırlanır. Ekonomik fiyatlar müşterilerin dikkatini çeker. Fiyat ve performans açısından müşterileri memnun eder. Trendyol, hızlı ve güvenilir online alışveriş sunar. Siz de ürün özelliklerini inceleyebilirsiniz ve hesaplı şekilde Kılıç Av Bayii Seli̇m Kılıç eritme kurşun dökme kurşun nazar için kurşun 400 gr 4 tane satın alabilirsiniz.