3
Dudak Parlatıcısı kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

KIKO Dudak Parlatıcısı - 3d Hydra Lipgloss 17 Pearly Mauve

550 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
811,20 TL
4 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KIKO Dudak Parlatıcısı - 3d Hydra Lipgloss 17 Pearly Mauve

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LENSİS Satıcı Ünvanı: MUHİTTİN KURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5951326205
    Bu ürün LENSİS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parlak, dolgun dudaklar için pürüzsüzleştirici dudak parlatıcısı. Yumuşak doku harika hissettirir, dudaklarla kolayca bütünleşir ve onları pürüzsüz ve parlak bırakır. Formül Bidens özü içerir. Uygulama duyularınızı uyandırır, dudaklarda harika bir his bırakır. Ürün zahmetsizce kayar ve hemen renk verir. Çağdaş ambalaj, yanda KK logolu metalik kapağı ile dikkat çeker. Yumuşak aplikatörü parlaklığı vurgulamak için tasarlanmıştır. Dudak parlatıcısı 30 harika renkte ve çeşitli yüzeylerde mevcuttur: şeffaf, yüksek pigmentli, parlak ve inci gibi. Yapışkan olmayan dokusu uzun süre kalıcıdır.Dermatolojik olarak test edilmiştir.Komedojenik değildir. 20 kadın üzerinde yapılan klinik ve enstrümantal testlerin sonuçları, ürünü uyguladıktan bir saat sonra hidrasyonda %23'lük bir artış olduğunu göstermektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Görünüm Işıltılı
Geri Bildirim Ver

KIKO 8025272604031 KM00202018 3D Hydra Lipgloss 17 Pearly Mauve Nemlendirici Dudak Parlatıcısı

Kiko 3D Hydra Lipgloss 17 pearly nemlendirici dudak parlatıcısı, özel formülü sayesinde renklendirme sağlarken bakım veren bir üründür. Parlatıcı, dudak üzerinde ağırlık hissi yaşatmaz. İçerdiği maddeler sayesinde dudaklarınızın gün boyu nemli kalmasını sağlar. Ürün, özellikle ince dudaklı kişilerin sıklıkla tercih ettiği bir seçenek oluşturur. Kiko Lipgloss 17 numara parlatıcı, doğal bir renge sahip olduğu için de beğeni kazanır. Bu üründe, simli bir formül kullanılır. Böylece günlük kullanımın dışında şık davetlere giderken de makyajın tamamlayıcı bir unsuru olmayı başarır. Ürün hem spor hem de şık kombinlere uyum sağlar. Dudaklarınızda hacimli bir görünüm elde ederken cildinize bakım vermek isterseniz Kiko markasının dudak parlatıcısını tercih edebilirsiniz.

  • Dudaklara 3 boyutlu hacim kazandırır.
  • Nemlendirici etkilidir.
  • Özel fırçalı ürün, likit formdadır.

Kiko Pearly Mauve Dudak Parlatıcısının Özellikleri Nelerdir?

Kiko Pearly Mauve Dudak Parlatıcısının Özellikleri Nelerdir?

Kiko 3D Hydra Lipgloss 17 nemlendirici dudak parlatıcısı, sahip olduğu özellikler sayesinde dolgun bir görünüm yaratır. Ürün, 3 boyutlu etki yaratacak şekilde tasarlanır. Dudağınızda nem dengesi sağlayan parlatıcı, yumuşak bir his bırakır. Kiko dudak parlatıcısı uygulamasından sonraki 1 saat içinde ciltte %23 üzeri hidrasyon yaşandığı görülür. Nemlendirici özelliği sayesinde bu ürün, bakım rutininizin bir parçası olarak da kullanılabilir. Ürünün içinde, ışıltılı görünüm sağlayan pigmentler yer alır. Kiko parlatıcı, sahip olduğu renk tonu sayesinde tek başına kullanım için uygundur. Aynı zamanda dilerseniz yakın tonlara sahip bir ruj üzerine sürerek de kullanabilirsiniz. Ürün, likit formda hazırlanır. Özel fırça tasarımına sahip şişesiyle kullanıma sunulur. Böylece uygulama sırasında kolaylık sağlar. Kaliteli içeriğe sahip olan ürün, farklı cilt tipleriyle de uyumludur.

Kiko 17 Pearly Mauve Nemlendirici Dudak Parlatıcısının Rengi

Kiko 17 Pearly Mauve Nemlendirici Dudak Parlatıcısının Rengi Nasıldır?

Kiko 3D Hydra Lipgloss 17 pearly nemlendirici dudak parlatıcısı, pembemsi bir renge sahiptir. Ürünün içinde bulunan ışıltılı yapı, dudaklarda inci görünümü sağlar. Parlatıcı, hafif dokusu ve rengi sayesinde dudaklarınızı doğal bir şekilde nemlendirmenize yardımcı olur. Hem gündüz hem de gece kullanım için uygun bir renk seçeneğidir. Işıltılı dokusunun yanı sıra şeffaf bir parlaklık oluşturarak da hoş görünüm verir. Ürün, pembenin soft bir tonundan oluşur. Bu hâliyle dudaklarınıza yumuşak bir geçiş efekti sunar. 3 boyutlu etki sağlayan parlatıcı, dudaklarınızın dikkat çekmesine yardımcı olur. Hafif tonlarda yaptığınız bir makyajda bu ürünü kullanarak dudaklarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Parlatıcı, hafif rengiyle farklı yaş gruplarının kullanımı için uygundur.

Kiko 17 Pearly Mauve 3d Hydra Lipgloss Kalıcı mıdır?

Kiko nemlendirici dudak parlatıcısı, kalıcılık yönünden oldukça başarılı bir üründür. Üretim aşamasında özel bir formül kullanılarak parlatıcının kalıcı olması sağlanır. Marka, bu noktada üretim aşamalarında hassas davranarak kalitesini ortaya çıkarır. Ürün, dudağınıza uygulandığında yeterli oranda emilerek bütünlük sağlayan bir görüntü oluşturur. 3 boyutlu etki sağlayan ürün, gün boyu formunu kaybetmez. Bununla birlikte özel formülü sayesinde dudağınızda ağırlık hissi de yaşatmaz. Ürün, kompakt boyutları sayesinde çantanıza rahatlıkla sığar ve yer kaplamaz. Böylece ihtiyaç duyduğunuz anlarda tazeleyerek kalıcı etkiyi sürdürme imkânınız olur. Kiko 3D Hydra Lipgloss 17 pearly nemlendirici dudak parlatıcısı yorumlarında bulunan farklı kullanıcılar, ürünün kalıcılığı konusundaki memnuniyetlerini dile getirir. Bu değerlendirmeler, parlatıcının kaliteli yapısını da gözler önüne serer. Kalıcı yapısıyla dudaklarınıza dolgunluk kazandıran Kiko 3D Hydra dudak parlatıcısına, Trendyol üzerinden avantajlı fiyat seçeneğiyle sahip olabilirsiniz.