2
Yağdanlık kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

KHAKMA Amber 2'li 750 ml Zeytinyağı Sıvıyağ Şişesi Yağdanlık Yağlık 750 Bb Za

209 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  209 TL
%15 indirim
2 x  177,65 TL
355,30 TL
%20 indirim
3 x  167,20 TL
501,60 TL
%25 indirim
4 x  156,75 TL
627 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

KHAKMA Amber 2'li 750 ml Zeytinyağı Sıvıyağ Şişesi Yağdanlık Yağlık 750 Bb Za

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Khakma Home Satıcı Ünvanı: RUBİBRANDS ELEKTRONİK TİCARET VE BİLİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170064416000001 Vergi Kimlik Numarası: 1700644160
    Bu ürün Khakma Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yağdan ve sudan etkilenmeyen ÖZEL TASARIM
  • 750 ml 2 adet amber yağdanlık şişesi
  • 2 adet damlatmaz yağdanlık başlığı
  • Şişe uzunluğu: 29 cm · Şişe taban çapı:7,5 cm · Şişe ağız çapı: 2,5 cm
  • 1 adet sıvıyağ yağdanlık
  • 1 adet zeytinyağı yağdanlık.
  • Ahşap stant fiyata dahil DEĞİLDİR.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 750 - 999 ml
  • Renk Sarı
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver

Khakma Amber 2'li 750 ml Zeytinyağı Sıvı Yağ Şişesi Yağdanlık Yağlık BB ZA

Mutfaklarda ve sofralarda sunum çeşitliliğini artıran ürünlerden olan yağdanlık ve sosluklar modern ve şık tasarımlarıyla dikkat çeker. Khakma Amber 2’li 750 ml zeytinyağı sıvı yağ şişesi yağdanlık yağlık BB ZA, özel görünümüyle ziyafet yemeklerine son dokunuşu yapar. İki adet 750 ml’lik cam şişeden oluşan yağ seti akma ve damlatma yapmayan gri renkli kapaklarıyla da dikkat çeker. Biri zeytinyağı diğeri de sıvı yağ kullanımı için özel üretilen şişeler koyu yeşil renktedir. Yemek masalarında ve mutfakta farklı bir tarz yaratan yağdanlıkların üzerinde nostaljik yazı stilinde baskılar yer alır. Özel üretilen biri siyah, biri beyaz renkteki etiket baskılar sudan ve yağdan etkilenmez, kopmaz ve aşınmaz.

  • Akıtma ve damlatma yapmayan özel kapak
  • Mutfaklarda fark yaratan tasarım
  • Yağ damlamasından etkilenmeyen özel etiket

Khakma Amber 2’li 750 ml Zeytinyağı Şişesi Özellikleri

Khakma Amber 2’li 750 ml Zeytinyağı Şişesi Özellikleri

Khakma Amber 2’li 750 ml zeytinyağı şişesi seti, iki adet yağdanlık ve iki adet akıtma yapmayan yağdanlık kapağından oluşur. Koyu yeşil sağlam cam materyalden üretilen şişelerin başlıkları ise gri metal rengi sertleştirilmiş plastik üzerine siyah tıpa şeklindedir. Şişelerin üzerinde sıvı yağ ve zeytinyağı yazılarının bulunduğu siyah ve beyaz renkte etiketler mevcuttur. Özel baskı tekniği ile üretilen bu etiketler su ve yağ akmalarına, damlamalarına ve çizilmelere karşı dayanıklıdır. Mutfaklara, masalara, ziyafet sofralarına farklı bir dokunuş getiren ikili yağdanlık setinin içerisindeki şişelerin her birinin boyu 29 cm, tabanı 7.5 cm, ağız bölümü ise 2.5 cm olarak tasarlanır. 750 ml boyutundaki şişeler ile uzun süreli kullanım sağlanır. Dilerseniz mutfakta yemek yaparken dilerseniz de sofrada sunum esnasında Khakma Amber 2’li 750 ml yağ şişesi setini kullanabilirsiniz.

Khakma Amber 2’li 750 ml Yağ Şişesi Artıları ve Eksileri

Khakma Amber 2’li 750 ml Yağ Şişesi Artıları ve Eksileri

Elde yıkamaya uygun bir ürün olarak müşterilere sunulan yağdanlık setleri sağlam cam malzemeden tasarlandığı için uzun ömürlüdür. Seti uzun süreli kullanmak isterseniz bulaşık makinesinde değil, elde yıkama yapmak gerekir. Üzerindeki etiket baskılar dış etkenlerden etkilenmeyecek şekilde kağıt olmayan bir malzemeden tasarlanır. Büyük boyutuyla dikkat çeken Khakma 2’li 750 ml yağdanlık geniş aile sofralarının vazgeçilmez ürünü olmaya adaydır. Sertleştirilmiş plastikten üretilen ağız kısmı ise yağdanlık kullanımında çok sık karşılaşılan akma sorununa ortadan kaldırır. Özel bir tasarımla dizayn edilen kapaklar gri rengiyle masalara farklı bir tarz getirir. Khakma ikili yağdanlık setini ister hediye olarak alabilir isterseniz de kendi mutfağınızda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Özel paketi ile gönderimi yapılan ürün çeyiz setlerinde de tercih edilen mutfak eşyaları arasında yer alır.

Khakma Amber 2’li Yağdanlık Fiyatları ve Müşteri Yorumları

Khakma Amber 2’li Yağdanlık Fiyatları ve Müşteri Yorumları

Yemeklerin olmazsa olmazı yağlar için özel olarak tasarlanan Khakma Amber 2’li 750 ml yağdanlık setini kullanan müşteriler ürünün kalitesinden bahseder. Şişelerin sızdırma ve akma yapmadığının yer aldığı müşteri yorumlarında ürünün kullanışlı ve pratik olmasına değinilir. Khakma Amber 2’li 750 ml zeytinyağı sıvı yağ şişesi yağdanlık fiyat aralığı ürünün bütün özellikleri gözetilerek belirlenir. Büyük boyutuyla mutfaklarda yerini alan set, sağlam cam materyali ile öne çıkar. Modern ve nostaljik tasarımı birleştiren dizaynıyla dikkat çeken ürün her tarzda sofraya uyum sağlar. Zeytinyağı ve sıvı yağ şişelerinin içerisine dilerseniz başka soslar da koyarsınız. İster hediye olarak, ister çeyize koymak için isterseniz de mutfağınızda farklı bir tarz yaratmak için sahip olmak isteyeceğiniz Khakma Amber ikili yağdanlık setine Trendyol üzerinden dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.