LAÇOKO 1 Kg Isme Özel Şekersiz, Katkısız, Saf, Glutensiz, Vegan, Doğal Çifte Kavrulmuş Fıstık Ezmesi

331,12 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

LAÇOKO 1 Kg Isme Özel Şekersiz, Katkısız, Saf, Glutensiz, Vegan, Doğal Çifte Kavrulmuş Fıstık Ezmesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KEY Market Satıcı Ünvanı: KERİM YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4433304070800001 Vergi Kimlik Numarası: 9720371302
    Bu ürün KEY Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LAÇOKO 1 KG Şekersiz, Katkısız, Glutensiz, Vegan, Doğal Çifte Kavrulmuş Yer Fıstığı Ezmesi (1 KG) LAÇOKO Şekersiz, Katkısız, Glutensiz, Vegan, Doğal Çifte Kavrulmuş Yer Fıstığı Ezmesi %100 Doğaldır. Katkı maddesi, domuz yağı, ilave şeker, tatlandırıcı, trans yağ vb ürünler İÇERMEZ. NOT : Ürün üzerine yazdırmak istediğiniz Özel Tek Kelimelik İsmi tarafımıza canlı yardım ya da soru cevap alanından iletebilirsiniz. NET AĞIRLIK: Ortalama kavanoz ağırlığı 375gr olup ürün net 1 Kilogram ilave şekersiz, katkısız, glutensiz, vegan, doğal çifte kavrulmuş fıstık ezmesidir. İÇİNDEKİLER: LAÇOKO Şekersiz, Katkısız, Glutensiz, Vegan, Doğal Çifte Kavrulmuş Yer Fıstığı Ezmesi %100 Çifte Kavrulmuş Tuzsuz Yer Fıstığından oluşmaktadır. Çifte Kavrulmuş Fıstık ezmemiz püre kıvamında olup sandviçler, tatlılar ve kaşık kaşık yemek için pürüzsüz bir dokuya sahiptir. ALERJEN MADDE: Fıstık ezmemiz %100 Çifte Kavrulmuş Tuzsuz Yer Fıstığı içermekte olup diğer kuru yemişler ile aynı banttan geçmektedir. 100 GR İÇİN BESİN ÖĞELERİ: Yer fıstığı ezmemizin 100 gramında 660.82 kalori bulunmaktadır. Yer fıstığı ezmemizin 100 gramı 26.96 gram protein, 10.32 gram karbonhidrat, 62.72 gram yağ içermektedir. ÜRÜN KAVANOZ BİLGİLERİ: Fıstık ezmelerimiz siz müşterilerimizin deneyimlerine sunulmak için otomatik döküm makinelerimiz ile buluşarak el değmeden Paşabahçe cam kavanozlara doldurulmaktadır. Paşabahçe cam kavanozumuz hacim olarak 1000 cc olup 180 mm kavanoz uzunluğuna ve 95,5 mm kavanoz çapına sahiptir. ÜRÜN AMBALAJ BİLGİLERİ: Siparişlerinizin siz değerli müşterilerimize sorunsuz bir şekilde ulaşabilmesi için çifte kavrulmuş yer fıstığı ezmemize özel yapılmış olan strafor içerisinde korunaklı bir şekilde paketlenir. Özel olarak hazırlanan straforlarımız 220 mm strafor uzunluğuna ve 130 mm strafor enine sahiptir. RAF ÖMRÜ: Tüm ürünlerimiz günlük olarak taze üretilmekte olup raf ömrü 1 yıldır fakat aromasının kaybolmaması için güneş ışığından uzak, kuru ve serin ortamda Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi 4-6 aydır.
Geri Bildirim Ver