Kerastase Resistance Reconstruction Masque Force Architecte Zayıf Ve Yıpranmış Saçlar Için Onarıcı M

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.279 TL
Kargo Bedava
1.285 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.289,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kerastase Resistance Reconstruction Masque Force Architecte Zayıf Ve Yıpranmış Saçlar Için Onarıcı M

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUAFÖRÜMDEN Satıcı Ünvanı: KUAFÖRÜMDEN PROFESYONEL KOZMETİK ÜRÜNLERİ SATIŞ VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0590107218200001 Vergi Kimlik Numarası: 5901072182
    Bu ürün KUAFÖRÜMDEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Force Architecte Saç Maskesi zayıf ve yıpranmış saçlar için bakım maskesidir. Saç tellerini içten onarmak ve güçlendirmek için saça içten dışa nüfuz eder. Ana İçerikler Vita-Ciment®Pro-Keratin: Keratinin işlevini taklit eden ve saçı yeniden yapılandıran protein.Seramid: Hücreler arası proteinleri yeniden yaratır, saç tellerini içten güçlendirir.Diriliş Bitkisi Özleri: Yenileyici gücü ile bilinir. Kullanım Önerisi: Yıkanmış ve havluyla nemi alınmış saçlara uygulayın. Uçlara kadar masaj yaparak yedirin. 5 dakika etki etmesini bekleyin. Masaj yapın ve iyice durulayın. Boy:200ml Cilt Tipi:Boyalı/Röfleli Kullanma Amacı:Onarıcı Cinsiyet:UNISEX Yaş Grubu:UNISEX

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 200-299 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Özellik Sülfatsız
  • Saç Tipi Boyalı / Röfleli
Geri Bildirim Ver

Kerastase Force Architecte [1-2] Yapılandırıcı Maske 200 ml

Saç bakımının önemli adımlarından biri maske uygulamasıdır. Saçların nem oranını dengeleyen ürünler daha sağlıklı olmalarına yardımcı olur. Kerastase Force Architecte [1-2] yapılandırıcı maske 200 ml ürünü saçların içine nüfuz ederek derinlemesine bakım deneyimi sunar. Ürün kolay kırılan saçların sağlığına kavuşması ve çatallaşmış görüntünün ortadan kaldırılması için özel olarak tasarlanır. Saçlar dış etkenler ve ısı uygulamaları nedeniyle kaybettikleri canlı ve parlak görünümlerini Kerastase yapılandırıcı maske 200 ml ürünü sayesinde geri kazanabilir. Ürünün yeniden yapılandırma özelliği vardır. Bu özelliği ile hücreler arası dolguyu yeniden yapılandırır. Kökten uca bakım sağlayan ürün, düzenli ve uygun kullanım ile müşterilerin istedikleri sağlıklı görünümü elde etmesine katkıda bulunur. Kerastase yapılandırıcı maske saç tellerini canlandırarak parlak bir görünüme kavuşmasını sağlar.

  • Yapılandırıcı bakım
  • Kökten uca onarım
  • Uzun ve güçlü saçlar

Yapılandırıcı Etki İçin Kerastase Force Architecte Maske

Yapılandırıcı Etki İçin Kerastase Force Architecte Maske

Dış etkenler ve yoğun ısı uygulamaları ile canlılığını kaybeden saçlar için duş sonrası yapılan bakımlar önemlidir. Kerastase Force maske, özel formülü ile saçları baştan aşağı yenileyerek sağlıkla uzamasına katkıda bulunur. Saç tellerinin içine işleyerek güçlenmelerini sağlayan ürün ile parlak ve dolgun bir görüntü elde edilir. Yoğun ve güçlü bakım sağlayan ürün oldukça basit bir kullanım şekline sahiptir. Duş sonrası bakım rutinine kolayca eklenebilir. Kerastase Force Architecte [1-2] yapılandırıcı maske 200 ml kullananlar ürün ile ilgili beğenilerini dile getirir. Yıpranmış bölgelere odaklanarak uygulanan az miktarda ürün saç yapılanması için yeterlidir. Uzun süre canlandırıcı etki sağlayan maske sayesinde saç telleri kökten uca beslenir. Ürün müşteriler için yapılandırıcı bir etki sunar. Sağlıkla uzayan saçlar için kırık uçların onarılmasını sağlayan bu ürün sıklıkla tercih edilir.

Kerastase Yapılandırıcı Maske ile Güçlü Saçlar

Kerastase Yapılandırıcı Maske ile Güçlü Saçlar

Güçlü ve sağlıklı saçlara sahip olmak için kullanılan bakım ürünlerinden biri maskelerdir. Pratik kullanımı ile derinlemesine bakım sağlayan seçenekler sıklıkla tercih edilir. Banyo sonrası yeterli miktarda uygulama ile kısa zamanda uzun süre etkisi sürecek bir bakım yapmanızı sağlar. Isıl işlem görmüş saçları sağlıklı haline geri dönmesini sağlayan Architecte [1-2] yapılandırıcı maske 200 ml ürünü saçın destek mekanizmasını iyileştirerek güçlendirir. Yıpranmış, kırılmaya meyilli saçlar için derinlemesine nem sağlayan ürün, yapılandırıcı bir maskedir. Ürün kullananlar için kökten uca yenileme sağlar. Temiz ve nemi alınmış bölgeye uygulanan maske her bir saç teline işleyerek parlak ve sağlıklı bir görünüm sunar. Kırıkların onarılmasını sağlayan ürün koparak dökülmelere karşı da etkilidir. Özel formülü ile saçları yapılandırma özelliğine sahiptir. Ürünün yüksek etkili canlandırıcı özelliğinden faydalanabilirsiniz.

Kerastase Force Architecte Yapılandırıcı Maske Fiyatları

Kerastase Force Architecte Yapılandırıcı Maske Fiyatları

Kerastase Force Architecte [1-2] yapılandırıcı maske 200 ml fiyatları, ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, ısıl işlemlerden zarar görmüş ve koparak dökülmeye karşı direncini yitiren saçlar için özel bir içeriğe sahiptir. Kaliteli formülü sayesinde günlük kullanıma uygundur. Kökten uca derinlemesine bakım sağlayan ürünün temel içeriği, keratinin işlevini taklit eden ve saçı yeniden yapılandıran protein pro-keratin ile hücreler arasındaki dolguyu yeniden yaratan ve saç tellerini içten içe güçlendiren seramid maddelerinden oluşur. Ev ortamında profesyonel bir bakım imkanı sunan ürünler sayesinde saçlar sağlıkla parlar. Onarıcı etkiye sahip bu ürün grubu, güçlü ve hızla uzayan saçlar elde etmek için müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kerastase Force Architecte [1-2] yapılandırıcı maske 200 ml yorumlarını görmek için Trendyol’dan faydalanabilir, ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.