7
KadınSaç Kremi kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Kerastase Paris Nutritive Creme Magistrale Krem 150 Ml Paris

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.700 TL

Ürün Bilgileri

Kerastase Paris Nutritive Creme Magistrale Krem 150 Ml Paris

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ABG Magaza Satıcı Ünvanı: ABG GÜZELLİK TASARIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001099519400019 Vergi Kimlik Numarası: 0010995194
    Bu ürün ABG Magaza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Crème Magistral aşırı derecede kuru saçlar için yoğun besleyici bakım sağlar.
  • Benzersiz kremsi dokusu yoğun nem verirken ısıyla şekillendirme sırasında ısıya karşı koruma sağlar.
  • Ana İçerikler
  • 4600 PPM Irisome Kompleksi + Benzoin Reçinesi: Yüksek konsantrasyonlu gluko aktif ve binlerce bitki içerisinden ultra güçlü besin rezervi nedeniyle seçilen olağanüstü Iris Rhizome özünün bileşimi.
  • Kendi besinini kendi içinde yaratabilen Benzoin ağacının salgıladığı değerli bir reçine ile zenginleştirildi.
  • Nutribalm dokusu: Saçta eriyerek anında saç tellerine nüfuz eden ve uçlara kadar mükemmel şekilde kaplayan kremsi bakım kremidir.
  • Pürüzsüzleştirici, parlaklık arttırıcı ve yumuşaklık verici aktifler bulunur.
  • Kullanım önerisi:Yıkanmış ve havluyla kurutulmuş saça taramadan önce uygulayın. Uçlara kadar masaj yaparak yedirin. Kurutma makinesi ile kurutun. Durulamayın. Taradıktan sonra kuru saça son rötuş olarak uygulayabilirsiniz. Boy:150mlCilt Tipi:KuruKullanma Amacı:NemlendiriciCinsiyet:UNISEXYaş Grubu:UNISEX

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Saç Tipi Kuru
  • Etki Parlaklık Verici
Geri Bildirim Ver

Kerastase Nutritive Creme Magistrale Krem 150 ml

Saç kremlerine, bakım ve şekillendirme başta olmak üzere birçok alanda ihtiyaç duyulur. Saçlar, boyama, renk açma, ısı işlemleri veya çevresel faktörlerden dolayı yıpranabilir. Sürülebilir ve yumuşak kıvamı ile durulamadan kullanım imkanıyla Kerastase Nutritive Creme Magistrale krem 150 ml müşteriler arasında rağbet görür. İçerisindeki benjoin reçinesi derinizi besler, nutribalm ise parlaklık sağlar. Kullanım sonrası saçta yapışkanlık hissiyatı olmaz. Aksine saçlarınız kokusuyla ve hacimli, parlak görünümüyle sizi etkiler. İnce tellere dolgunluk vermesinin yanı sıra kabaran ve elektriklenen saçları yatıştırır. Ek olarak hem ıslak hem de kuru biçimde uygulanabilir. Nutritive Creme Magistrale krem 150 ml yıpranan, dökülen ve hızlı uzamayan saçlara sahip kişiler için idealdir. Özellikle mat ve kuru saçlarınız için tercih edebilirsiniz.

  • Durulama gerektirmeyen formül
  • Koparak dökülme karşıtı içerik
  • Dış etkilere karşı koruma

Kerastase Nutritive Creme Magistrale Krem 150 ml Özellikleri

Kerastase Nutritive Creme Magistrale Krem 150 Ml Özellikleri

Değişik saç tiplerine iyi gelen kremler, her zaman ön plana çıkar. Kerastase Nutritive Creme Magistrale ürünü, her gün kullanıma müsaittir. Durulama gerektirmediği ve kuru uygulanabildiği için acil durumlarda da kullanılır. İçerisindeki yağlar sayesinde deriyi besler. Bu sayede yıkamaya zaman bulunmadığı takdirde bile yağlanmayı önler. Özellikle açıcı ile yıpranmış tellerin kopmasını engeller. Ek olarak saçın kendini toparlamasına yardımcı olur. Saç köklerini nemlendirmenin yanı sıra cansız ve elektriklenmiş saçların taranmasını kolaylaştırır. Sahip olduğu yağlarla beraber içerisindeki ısı ve nem dengesi, uygulanan işlemlerin verdiği zararlı etkilerden koruma sağlar. Böylece saçınızın kurumasına engel olur. Ayrıca buklelerin hacimli görünmesini sağlar. Düz saçlara ise keratin etkisi uygular. Sağlıklı bir görünüm için Kerastase Nutritive Creme Magistrale krem 150 ml fiyatlarına göz atabilirsiniz.

Kerastase Nutritive Creme Magistrale Krem 150 ml Kullananlar

Kerastase Nutritive Creme Magistrale Krem 150 Ml Kullananlar

Evde veya işyerinde acil bir durum ile hızlıca bakım yapmanız gerekebilir. Kerastase Nutritive, yumuşak dokusu sayesinde yağlanmış saçların bile şekil almasına olanak sağlar. Aynı zamanda ağırlaşma problemine engel olur. Yaz günlerinde deniz sonrası saçınızı besler ve kırılmaları önler. Kalın tellerin kabarmasını önler. Saçı nemlendirirken aynı zamanda parlamasını da sağlar. Omuz boyu ve üzeri kesimler için iki baş parmak dolusu ürün tüm saça yeter. Bu yüzden Kerastase Nutritive Creme Magistrale krem 150 ml kullananlar, ürünün uzun ömürlü performansından oldukça memnundur. Tek bakım kremi ile tüm tellerin gereksinimleri giderilir. Her gün canlı ve parlak buklelere kavuşabilirsiniz. Ürünün uzun süre uygulanması; uzun vadeli güzel koku, parlaklık ve yumuşaklık avantajı sağlar. Bu ürünü, açıcı ve boyama işlemleri sebebiyle yanmış saçlarınız için tercih edebilirsiniz.

Kerastase Nutritive Creme Magistrale Krem 150 ml Fiyatları

Kerastase Nutritive Creme Magistrale Krem 150 Ml Fiyatları

Ürünlerin fiyatı, sahip olduğu tüm özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Kerastase Magistrale krem, dış ortamlarda bile kolayca bakım yapmanıza olanak sağlar. Bu ürünün sahip olduğu vitaminler, saçı maruz kaldığı açıcı, boyama ve ısı işlemlerine dayanıklı hale getirir. Kerastase Nutritive krem, içerdiği bileşenler sayesinde saçtaki ısı ve nem değerini eşitler. Bu sayede saçı besler ve çevresel faktörlere karşı korur. Farklı görünümlere altyapı sağlayan bu krem, saça şekil vermeden önce saça sürülür. Bu ürün uyguladıktan sonra yapılan ısı işlemleri, epey kalıcı olur. Bu ürün sayesinde saçınızı maruz kaldığı tüm hasarlardan arındırabilirsiniz. Hızlı bir bakıma ihtiyacınız olduğunda bu ürün ideal tercihtir. Kerastase Nutritive Creme Magistrale krem 150 ml yorumlarını Trendyol vasıtasıyla inceleyebilir, uygun fiyat avantajlarıyla markanın ürününü satın alabilirsiniz.