Kerastase Resistance Serum Extentioniste Daha Hızlı Ve Güçlü Uzayan Saçlar Için Bakım Serumu 50 ml

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kargo Bedava
1.450 TL1.300 TL
300 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.386 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.680 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.384,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kerastase Resistance Serum Extentioniste Daha Hızlı Ve Güçlü Uzayan Saçlar Için Bakım Serumu 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUAFÖRÜMDEN Satıcı Ünvanı: KUAFÖRÜMDEN PROFESYONEL KOZMETİK ÜRÜNLERİ SATIŞ VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0590107218200001 Vergi Kimlik Numarası: 5901072182
    Bu ürün KUAFÖRÜMDEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Serum Extentioniste, saç köklerinin sağlıklı ve güçlü uzaması için geliştirilmiş konstantre serumdur. Bu durulanmayan serum, saç köklerini sağlamlaştırır ve sağlıklı saç derisini destekler. Yağlı bir his bırakmayan formülü, saç derisini çevresel faktörlere karşı korurken canlandıran, özel olarak geliştirilmiş seramidlerden oluşur. En iyi sonuçlar için masajla uygulandığında saçların güçlü uzamasını ve sağlıklı uzun saçlara sahip olunmasını destekler. Ana İçerik Kreatin R: Kreatin ve Seramidden oluşan özel bir komplekstir. Kreatin, saç tellerini yeniden yapılandıran bir amino asit, seramid ise hücreler arası proteinleri yeniden yaratarak saçları iyileştiren yağ yapısında bir moleküldür.Maleik Asit: Saç tellerine işleyerek saçları kökten uca güçlendiren ve saç uçlarındaki kırıkları kaplayarak pürüzsüzleştiren molekül. Kullanım Önerisi: En fazla 3 pipet dolusu kadar Sérum Extentioniste'i saç derisine, haftada 1 veya 2 kez uygulayın. Parmak uçlarınızla yuvarlak hareketlerle masaj yaparak serumu saç derinize iyice yedirin. Boy:50 ml Cilt Tipi:Boyalı/Röfleli Kullanma Amacı:Güçlendirici Cinsiyet:UNISEX Yaş Grubu:UNISEX

Ürün Özellikleri

  • Hacim 0-99 ml
  • Etki Güçlendirici
  • Saç Tipi Boyalı / Röfleli
Geri Bildirim Ver

Kerastase Extentioniste Canlandırıcı Serum 50 ml

Yıpranmış saçlar, onarılmadığında ve düzenli bakım yapılmadığında canlılığını kaybeder. Serum Extentioniste Kerastase ailesinin sevilen ürünlerindendir. Saçların bakımlı ve tekrardan eski parlaklığına kavuşması için aminoasitle zenginleştirilmiştir. Güçlü saçlardan doğan görümümü elde etmek için düzenli olarak Kerastase Extentioniste Canlandırıcı Serum 50 ml kullanılması bakımlı ve sağlık olmak için önemli bir adımdır. Saç liflerini güçlendirici etkisindedir. İçerisinde bulunan kreatin ve ceramides ile güçlü saçları elde etmenizi destekleyici maddelerden oluşmuştur. Bain Extentioniste güçlendirici özelliğine sahiptir. Islak ya da kuru saçlara uygulayabileceğiniz saç serumu, saçlarınızın kırılmasını önleyerek saçlarınızı daha güçlü ve parlak hale getiriyor. Her kadın ve erkeğin rahatlıkla kullanabileceği, saçları yağlandırmayan formüllü bakım serumudur. Capcanlı hale gelen saçları Kerastase ile güçlendirebilir, besleyebilir ve parlaklık kazandırarak tekrar güçlendirebilirsiniz.

  • Saçları yağlandırmayan yapı
  • Her saça uygun
  • Saçları besleyerek parlaklık kazandıran

Kerastase Extentioniste Canlandırıcı Serum 50 ml Özellikleri

Kerastase Extentioniste Canlandırıcı Serum 50 ml Özellikleri

Saçlarınızı besleyen, canlandıran Kerastase Extentioniste Canlandırıcı Serum 50 ml özellikleri arasında amino asit zenginliği oldukça önemlidir. Saçların güçlü görünmesini sağlayan, keratin ve ceramides ile yıpranmayı önler. Saçlarda yağlanma yapmayarak, 50 ml’lik şişesi içerisinde uzun süreli kullanıma uygundur. Bakımlı saçların, saç teli kopmasını önleyip Bain Extentioniste ile daha dayanıklı bir hale getiriyor. Güçlü saç lifleri için Kerastase Extentioniste Canlandırıcı Serum içeriği yağlanma yapmayan doğal özlerden bir araya gelerek oluşturulmuştur. Yüzeyleri iyileştiren restoratif lipidleri ile saç kırıklarını azaltmaktadır. Yıpranmış, kopmuş ve canlılığını kaybetmiş saçların iyileştirme tedavisinde uzmanlar tarafından önerilen serum, mucizevi bakım etkisindedir. Vitaminlerden ve asitlerden meydana gelerek saçların doğasını güçlendirir. Yağlı bir yapıda değildir, her saç tipine uygun olarak hem ıslak hem de kuru saçların derisine şişenin kullanışlı kapağı aracılığıyla sürebilirsiniz.

Kerastase Extentioniste Canlandırıcı Serum Avantajları

Kerastase Extentioniste Canlandırıcı Serum Avantajları

Saç serumu kullanımında Kerastase Extentioniste güçlendirici ve canlandırıcı bir etkiye sahiptir. Capcanlı görünüme tekrardan kavuşmak Kerastase ile mümkün. Saç liflerini daha dayanıklı hale getirir ve yepyeni saçların çıkmasına yardımcı olur. Güçlü saçların bağlarını onaran, saç tellerinin kırılmasını önleyen bakım serumudur. Parlaklığını kaybetmiş saçları, yıprandırmadan ve saç derisinde yağlanma yapmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Saçınızın ıslak ya da kuru olduğu fark etmeksizin isteğinize bağlı her zaman sürebilirsiniz. Kapağın ucundaki tüp, saçlarınızın içinize kısa sürede uygulayabilmenizi sağlar. Saç derisi üzerine yoğunlaşan bu serum kötü çevre koşullarına karşı güçlendirici bir kalkan oluşturarak zararlı maddelerden uzak tutar. Saçların yeniden uzamasını da sağlayarak kopuk saç tellerini onarır. Kerastase Extentioniste Canlandırıcı Serum 50 ml kullanımı oldukça kolaydır, durulamanıza gerek duymaz ve saçlarınızın besleyerek kısa sürede canlı görünüme kavuşturur.

Kerastase Extentioniste Canlandırıcı Serum 50 ml Yorumları

Kerastase Extentioniste Canlandırıcı Serum 50 ml Yorumları

Saç bakımında öncü marka Kerastase, özenli ve zenginleştirici formülüyle oluşturduğu canlandırıcı saç serumu müşteriler tarafından sıkça tercih edilmektedir. Kerastase Extentioniste Canlandırıcı Serum 50 ml yorumları bölümünü okuyarak ürün hakkında oluşturulan deneyimleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kadınların ve erkeklerin hem kendileri için hem de sevdiklerine hediye edebileceği güzel bir saç serumu seçeneğidir. Saçlarda yağlanma yapmaz ve her türlü saça uygulanabilir. Saç tellerinizi onararak güçlü saçlarınıza geri dönmenize yardımcı olur. Kerastase Extentioniste canlandırıcı Serum 50 ml kullananlar ürünün kalite performansından ve saçlar üzerindeki hızlı etkisinden yararlanabilmekteler. Güzelliğin sırrı saçların da canlı ve parlak görünmesiyle başlar. Kerastase saç üzerinde geliştirdiği uzman ve deneyimli bir marka olarak özelliğini kaybetmiş saçları hayata döndürür. Etkin canlılığın farkına sizler de hemen şahit olabilirsiniz. Kerastase Extentioniste Canlandırıcı Serum; indirim ve kampanya seçenekleri ile Trendyol üzerinden sizlere sunulur.