Kerastase Densifique Bain Densite 250 ml + Densifique Serum Jeunesse Saç Serumu 100 ml

3.350 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.440 TL
1 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.050 TL

Ürün Bilgileri

Kerastase Densifique Bain Densite 250 ml + Densifique Serum Jeunesse Saç Serumu 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Salon Hair MAC Satıcı Ünvanı: COŞKUN TÜYLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8820216719
    Bu ürün Salon Hair MAC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kerastase densifique bain densite 250 ml + densifique jeunesse gençlik aktivatörü saç serumu 100 ml Özellikler Kök hücre çevresinde oksijen oranını arttırarak uyumakta olan saç soğanını uyandırır ve aktif olmayan saç köklerinden yeniden saç çıkmasını sağlar 30 gün sonunda saçları yoğunlaştırır Stémoxydine molekülü saça anında hacim verme özelliğiyle yapılandırıcı polimerler ve ortaya çıkan saçın büyümesini destekleyen b3, b5 ve b6 vitaminleriyle zenginleştirilmiştir #özel ürün Kerastase antioksidan serum - Densifique serum jeunesse 100 ml Özellikeler Gençlik aktivatörü, saça daha genç ve canlı görünüm kazandırması için tasarlanmıştır Saç yoğunluğunu arttırarak gençlik belirtilerini destekler Yaşlanma izlerini gidermek için saçı destekler Saç tellerini kalınlaştırarak saça gözle görülür bir hacim kazandırır Parlak, canlı, yumuşak ve kolay kontrol edilebilen saçlar oluşturur Hücresel antioksidan kompleksi, saça kökten etki ederek saç derinde strese bağlı oluşan tahribata karşı koruma sağlar Saç köklerini canlandırır ve besler Daha güzel görünümlü ve ışıltı saçlar için saçı kökten itibaren destekler Yeni saç oluşumunu desteklemek için serinin diğer ürünleri ile birlikte 3 ay her gün düzenli olarak kullanılması tavsiye edilir Tüm saç tiplerinde ve yaş gruplarında günlük kullanıma uygundur Nemli veya kuru saça kökten itibaren masaj yaparak uygulayın Durulamadan dilediğiniz gibi şekillendirin
Geri Bildirim Ver

Kerastase Densifique Bain Densite 250 ml ile Saç Bakımı

Saç, insanda, baş üzerinde bulunan ve kafatasının örtülmesini sağlayan uzantıdır. İnsandan insana değişen şekil ve renk tonları bulunur. Saç yapıları, renkleri ve saç tipleri her insanda aynı değildir. Kişinin genetik özelliklerine göre değişen bir yapıya sahiptir. Saç da her şey gibi bakım isteyen bir alandır. Saç temizliği için en gerekli ve en önemli ürünlerin başında şampuanlar gelmektedir. Şampuanlar, saç diplerini ve saç tellerini derinlemesine temizleyerek günlük hayatta oluşan toz, yağ ve kirlerden arındırılmasını sağlar. Toz, kir, kullanılan ürünler saç üzerine ve saç derisine yapışarak gözenekleri tıkar. Kerastase densifique bain densite ise besleyici bir çeşit şampuandır. Çoğunlukla saçı derinlemesine temizler ve saça bir yoğunluk katar. Kerastase densifique bain densite şampuan saçları kökten uca derinlemesine besler. Beslenen bu saç daha sağlıklı ve daha güçlü durur.

  • Yoğunlaştırıcı Şampuan
  • Derinlemesine Temizlik
  • Uzun Süreli Hijyen

Kerastase Densifique Bain Densite Kullanımı

Kerastase Densifique Bain Densite Kullanımı

Günlük hayatın koşuşturması içerisinde saçlar da oldukça kirlenmektedir. Bu kirlilikten arınmak için ise gerekli birçok bakım ürünü bulunur. Bu malzemeler ise genellikle saç tiplerine, saç özelliklerine göre farklılık gösteren çeşitler sunmaktadır. Bununla beraber sadece şampuanlar değil çeşitli saç kremleri, serumlar veya yağlar da saçlara bakım yapan en önemli bakım ürünlerinden bazılarıdır. Her ürün kendi içinde çeşitli özelliklere sahiptir. Bu özellikler de saçlara etki eden daha farklı özelliklerin ortaya çıkmasını sağlar. Kolay yağlanan saçlar için uzun süre temizlik hissi sağlayan ve saçı yormadan temizleyen ürünlere ihtiyaç duyulur. Kerastase densifique bain densite şampuan 250ml oldukça büyük bir şişeye sahiptir. Günlük kullanıma uygundur. Her bir saç teline ve saç diplerine yoğun bir bakım sağlar. Kerastase densifique bain densite kullananlar genellikle seyrek saça sahip kişilerdir. Kullanım sonucunda yoğun ve hacimli saçlara ulaşabilmek mümkün olabilir.

Kerastase Densifique Serum Jeunesse Saç Serumu Özellikleri

Kerastase Densifique Serum Jeunesse Saç Serumu Özellikleri

Her şampuan her saçta aynı etkiyi göstermemektedir. Bunun en önemli sebeplerinden biri şampuanların genellikle farklı saç tiplerine ve farklı saç özelliklerine göre hazırlanmış olmasıdır. Kullanıcılar kendi saç tip ve saç özellikleri doğrultusunda ürün seçimi yapmalılardır. Doğru ürün seçimi kişileri doğru sonuca ulaştırır. Ürün seçimi bu açıdan oldukça önemlidir. Kerastase densifique bain densite 250 ml + densifique serum jeunesse saç serumu 100 ml lk-1021 ise hem şampuan hem de saç serumunun birlikte olduğu bir bakım ürünü setidir. Saç serumu şampuanı destekleyici ürünlerden biridir. Kerastase jeunesse serum hem erkek hem de kadınların kullanabileceği bir serum türüdür. Saç beyazlamalarının önüne geçmektedir. Şampuan ve saç bakım kremi sonrasında uygulanmaktadır. Kerastase densifique serum jeunesse kullananlar saçlarında ki beyazlamaların önüne geçebilmek amacıyla ürünü tercih eder. Saça masaj yaparak uygulanır ve durulanmaz.

Kerastase Densifique Bain Densite Yorumları

Kerastase Densifique Bain Densite Yorumları

Saç serumları saça ekstra hacim verirken daha sağlıklı ve daha dolgun görünmesini de sağlar. Bu sayede saç çok daha hacimli bir görünüme kavuşan saçta şekil verme ve tarz oluşturma daha kolay uygulanır. Kerastase densifique serum jeunesse saç dökülmeleri ve yoğunluğunu kaybeden saçlar için sıkça tercih edilmektedir. Bununla beraber saçlarda oluşan beyazlamaların da önüne geçebilmeyi amaçlamaktadır. Saça eski yumuşaklığını ve gençliğini kazandırmaktadır. Kerastase densifique serum jeunesse 100 ml boyutuna sahip bir üründür. İçerisinde sahip olduğu yapılandırıcı polimerler sayesinde ise saçlarda oluşan sönüklüğü alarak çok daha hacimli bir saç görünümü sunar. Kerastase densifique bain densite 250 ml + densifique serum jeunesse saç serumu 100 ml yorumları incelendiğinde üretim amacı doğrultusunda kullanıldığında oldukça yararlı olduğu görülmektedir. Bununla beraber Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.