Kerastase Chronologiste Huile De Parfum Yenileyici Parfümlü Saç Bakım Yağı 100 ml

2.070 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (41)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.770 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.775 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.797 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.800 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kerastase Chronologiste Huile De Parfum Yenileyici Parfümlü Saç Bakım Yağı 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Işıltılı Saçlar Satıcı Ünvanı: COŞKUN KUAFÖR HİZMETLERİ ÇEYİZ HEDİYELİK EŞYA VE TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0214005871800017 Vergi Kimlik Numarası: 2140058718
    Bu ürün Işıltılı Saçlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Chronologiste Yenileyici Parfümlü Saç Bakım Yağı, yüksek konstrasyonda parfüm içerir. Saç tellerindeki kırılmaları azaltır. Saçı güçlendirir. Saçlara daha parlak bir görünüm sağlar. Ana İçerikler Üst: İran limonu, yeşil kakule, yeşil lale Orta: Gül çayı, şakayık, manolya Alt: hafif odunsu, sedir, misk Kullanım Önerisi: 1-2 pompa ürünü kuru saça uygulayınız. Durulamayın. Boy:100 ml Cilt Tipi:Tüm saç tipleri Cinsiyet:UNISEX Yaş Grubu:UNISEX Kullanma Amacı:Yenileyici

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 100-199 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Kerastase Chronologiste Huile De Parfum 100ml

Kerastase, 1964 tarihinde kurulmuş ve saç bakım konusunda ürün üretmeye başlayan L'Oreal Group bünyesine dahil bir markadır. 1909 tarihinde kurulan Loreal Group ise dünyada genelindeki en büyük kozmetik şirketidir. Uzun yıllardan bugüne aktarılan bilgilerle hazırlanan bakım ürünleri, ihtiyaç duyduğunuz yüksek kalitedeki salon bakımını ev şartlarında sunar. Kerastase parfüm profesyonel ürünler arasında yer alır. Kuaförlerin hızlı etki görmek ve müşterilerini memnun etmek için seçtiği bakım ürünlerinden biridir. Chronologiste huile de parfum 100 ml büyük hacmi sebebiyle uzun süre kullanabileceğiniz bir ürün haline gelir. Etkileyici sonuçlar yaratan bakım yağının küçük bir damlası avuçta ısıtılarak tüm saça dağıtılır. Kullanım esnasında gereğinden fazla ürün kullanmak saçlarınızın ağırlaşmasına ve ürünün hızlı tükenmesine sebep olabilir.

  • Etkileyici koku
  • İpeksi doku
  • 100 ml hacim

İpeksi Saçlar İçin Kerastase Chronologiste Huile De Parfum

İpeksi Saçlar İçin Kerastase Chronologiste Huile De Parfum

Nemli başa sadece uçlarına gelecek şekilde ürünü uygulamak doğru kullanım şeklidir. Saçlarınız kuruduğunda elektriklendiğini gözlemliyorsanız küçük miktarlarda aldığınız ürünü iyi bir şekilde yayararak uygulayabilirsiniz. Bu sayede saçtaki kabarmayı ve elektriklenmeyi ortadan kaldırabilirsiniz. Nemli saçta emilimi daha yüksek olan ürün kuru saçlarda da kullanılabilir. Kerastase chronologiste huile de parfum görünüşünüzü daha çekici ve gösterişli hale getirirken içeriğinde yer alan mucizevi bileşenlerle de bakım yapar. Keratin botoks gibi pahalı işlemlere olan ihtiyacı bu ürün sayesinde ortadan kaldırabilirsiniz. Özellikle boyalı saçlar, daha kuru ve koparak dökülen bir yapıya sahiptir. Kerastase chronologiste huile de parfum ihtiyaç duyulan nemi geri kazandırarak saçların koparak dökülmesini azaltır. Bu sayede saçlarınız daha hızlı uzayabilir. Dipten uca daha güçlü saçlar için tercihiniz Kerastase markasının bu ürünü olabilir.

Kerastase Parfüm ile Mis Kokan Saçlar

Kerastase Parfüm ile Mis Kokan Saçlar

Kérastase chronologiste huile de parfum 100 ml pompalı şişesi sayesinde kolay kullanılır. Çevirmeli kapak sistemine göre pompalı kapaklar daha güvenlidir. Pompalı kapak sayesinde ürünün etrafa dökülmesi, ihtiyaçtan fazla kısmın açığa çıkması veya şişe içeriğinin kirlenmesi gibi riskler ortadan kalkar. Bu sebeplerle kullanılan bakım ürünlerinde kapak yapısına dikkat etmek önemlidir. Dikkate alınması gereken bir diğer husus da saç yapısı olabilir. Kuru, yağlı ve normal saçların farklı ihtiyaçları vardır. Yağlı saçlar bakım yağlarıyla daha hızlı ağırlaşabilir. Kuru ve normal saçların nem dengesi daha az olduğu için yoğun nem veren ürünler kullanmak faydalı olabilir. Saçlarını ısıyla şekillendiren kişiler için de gereken bakımı sunan ve kalitesi ile adından söz ettiren bir ürün seçimi için doğru adres Kérastase chronologiste huile de parfum olabilir.

Kerastase Chronologiste Huile De Parfum 100 Ml Fiyatı

Kerastase Chronologiste Huile De Parfum 100 Ml Fiyatı

Kérastase chronologiste huile de parfum 100 ml fiyatı ürün hacmine göre avantaj sağlar. Büyük hacmi sayesinde aylarca kullanılabilir. Saçlarınızdaki harika değişimi görmeye başladıktan sonra kuaför bakımlarına ara vermeyi düşünebilirsiniz. Kérastase chronologiste huile de parfum ile kuaför harcamalarından tasarruf edebilirsiniz. Kıvırcık saç yapısına sahip kişilerin kullandıkları şekillendiriciler sebebiyle, saçları daha hızlı kurur. Kıvırcık saçlı kişiler Kérastase chronologiste huile de parfum ürününü kullanarak buklelerine zarar vermeden nemlendiren bir ürün seçmiş olurlar. Neme doyan saç daha kolay şekil alabilir. Ürünü dilerseniz hediye amaçlı da satın alabilirsiniz. Hediye seçimi sırasında dilerseniz ürünü kullanan diğer müşterilerin fikirlerine göz giydirebilirsiniz. Şeffaflık ilkesi ile yayınlanan müşteri yorumları aklınızdaki sorulara cevap oluşturabilir. Beğendiğiniz Kérastase chronologiste huile de parfum ürününe Trendyol’un avantajlı fiyatlarıyla ulaşabilirsiniz. Cazip alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.