Kerastase Chronologiste Bain Régénérant Yenileyici Şampuan 250 ml

1.199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (44)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.060 TL
Kargo Bedava
1.060 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.079,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.078 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kerastase Chronologiste Bain Régénérant Yenileyici Şampuan 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KERASTASE Satıcı Ünvanı: L'OREAL TÜRKİYE KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733002804700015 Vergi Kimlik Numarası: 7330028047
    Bu ürün KERASTASE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bain Régénérant Yenileyici Şampuan, saç derisinden ve tellerinden kirleri nazikçe temizler. Saç tellerini besler ve nemlendirir. İçeriğindeki hyaluronik asit sayesinde saçı nemlendirir ve dolgunlaştırır. Saçın parlaklığını yeniden kazanmasını sağlar. Kullandıktan 48 saat sonra +44% daha nemli saçlar* Derinlemesine temizlik & kirleri saçtan arındırır* Parlaklık kazandırır** Daha güçlü saç telleri** *Instrumental test. Bain. **Instrumental test. Bain + Masque. Ana İçerikler: Abyssine: Antialerjik özellikleri bulunan güçlü bir iyileştirici molekül.E Vitamini: Antioksidan koruma.Seramid: Saç telleri üzerinde güçlendirici ve yeniden yapılandırıcı etki.Oleo Complexe - Amla, Mısır Filizi, Kamelya, Argan: Parlaklık, besleyicilik ve yumuşaklık Kullanım Önerisi: Saç diplerinden başlayarak, bozuk para büyüklüğünde ürünü ıslak saça uygulayın. Ardından boylara dağıtın, yedirin, hafif baskı uygulayarak masaj yapın ve durulayın. Boy:250 ml Cilt Tipi:Tüm saç tipleri Cinsiyet:UNISEX Yaş Grubu:UNISEX Kullanma Amacı:Yenileyici

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Onarıcı
  • İçerik Argan
  • Hacim 200-299 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Kerastase Chronologiste Bain Regenerant Şampuan 250 ml

Saçları kir ve yağlardan derinlemesine temizlemek için tercih edilen şampuan çeşidi oldukça önemlidir. Günlük kullanıma ve her saç tipine uygun bir şampuan olan Kerastase Chronologiste Bain Regenerant, saçı ve kafa derisini nazikçe, derinlemesine temizleme özelliği ile beğeni toplar. Aynı zamanda kafa derisini yenileyici etkisi sayesinde sıklıkla tercih edilir. Ürün miktarı 250 ml’dir. Saç derisinde meydana gelen tahrişleri azaltmak için özel olarak tasarlanan ürün, kaliteli formülasyonu ile müşterileri memnun eder. Kerastase Chronologiste Bain Regenerant şampuan 250 ml 3474636728268 ürünü kan dolaşımını teşvik ederek kafa derisini canlandırır. Ürün, saç tellerini nemlendirerek sağlıklı ve dolgun bir görünüm elde edilmesini sağlar. Bu şampuan sayesinde saç telleri güçlenir ve elastikiyet kazanarak koparak yıpranmalara karşı dirençli hale gelir.

  • Sağlıklı saç derisi
  • Derinlemesine temizlik
  • İyileştirici bakım

Özel Formülü ile Chronologiste Bain Regenerant Şampuan

Özel Formülü ile Chronologiste Bain Regenerant Şampuan

Saçları kirlerden arındırırken bakım yaparak güzel görünüm elde edilmesini sağlayan şampuanlar, sağladıkları olumlu etkiler ile ön plana çıkar. Kerastase Chronologiste Bain Regenerant şampuan 250 ml ürünü sayesinde saçların ihtiyacı olan bakım düzenli ve uygun kullanım ile rahatlıkla sağlanabilir. Kerastase Chronologiste Bain Regenerant şampuan 250 ml kullananlar ürün hakkında beğenilerini dile getirir. Aynı zamanda özel formülü yenileyici etkili hyalüronik asit, E vitamini ve abyssine maddeleri ile zenginleştirilir. Bu maddeler sayesinde saç tellerini iyileştirici etki sağlayan ürün, saç tellerinin elastikiyet özellik kazanmasını sağlar. Hasar görmüş saç köklerini onarmak ve kan dolaşımını hızlandırmak için antioksidan özellikli vitaminler içerir. Evde günlük profesyonel bakım imkanı sunan ürün ile saçlar sağlıklı ve parlak bir görünüme sahip olur. Ürün, aynı zamanda saç tellerinin beslenmesine büyük katkıda bulunur.

Nemlendiren Chronologiste Bain Regenerant Şampuan

Nemlendiren Chronologiste Bain Regenerant Şampuan

Kaliteli ve güvenilir bir hijyen ürünü olan Kerastase Chronologiste şampuan sayesinde saçlar ağırlaşmadan nazikçe temizlenir. Kafa derisini yağ ve kirlerden arındırırken ihtiyaç duyulan bakımı sağlayan ürün, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Özel formülü ile bakım sağlayan şampuan, saç kırılmalarının önüne geçebilmek için derinlemesine nemlendirme sunar. İçeriğindeki çay gülü, hafif odunsu ve misk içeren kokusu ile ön plana çıkar. Kerastase Chronologiste şampuan 3474636728268 ürünü, hacimli saçlar için saç tellerine yumuşaklık, parlaklık ve güç kazandırır. Kafa derisinde meydana gelen yaşlanma belirtileri ile savaşarak yenileyici bakım yapar. Ürün, ele yeterli miktarda alınıp saçlara ve kafa derisine masaj yapılarak uygulandıktan sonra durulanır. Günlük kullanıma uygun olduğu için bakım rutinine rahatlıkla eklenebilir. Saç tellerini nemlendirerek güçlendirirken kuru ve yıpranmış tellerin yenilenerek canlılığını geri kazanmasına yardımcı olur.

Uygun Kerastase Chronologiste Şampuan Fiyatları ve Yorumları

Uygun Kerastase Chronologiste Şampuan Fiyatları ve Yorumları

Kerastase Chronologiste Bain Regenerant şampuan 250 ml fiyatları ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürün, saçları ağırlaştırmadan kirlerden ve yağdan etkili biçimde arındırırken günlük bakımının yapılmasına yardımcı olur. Tüm saç tipleri için uygun olan şampuan, güçlü bir iyileştirici madde olan abyssine kullanılarak tasarlanır. Ayrıca bu ürün, ilgi çekici kokusu ile beğeni toplar. Dış etkenlerden zarar gören, kırılmaya ve koparak dökülmeye karşı dayanıksız olan saçlar için özel bir formülle tasarlanır. İçeriğindeki E vitanini antioksidan etkisi sayesinde saçı dış etkenlere karşı korur. UV ışınları, kirlilik ve serbest radikallerden kaynaklanan hasarları önler. Yenileyici ve canlandırıcı etkisi olan ürün, saçlarınıza ihtiyacı olan bakımı sağlar. Kerastase Chronologiste Bain Regenerant şampuan 250 ml yorumları ve müşteri değerlendirmeleri için Trendyol’dan faydalanabilir, ürünü güvenle satın alabilirsiniz.