Kerastase Blond Absolu Masque Ultra Violet Açma Işlemleri Sonrası Nötralizasyon Sağlayan Maske 200 M

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (25)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.510 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.290 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.386 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kerastase Blond Absolu Masque Ultra Violet Açma Işlemleri Sonrası Nötralizasyon Sağlayan Maske 200 M

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KUAFÖRÜMDEN Satıcı Ünvanı: KUAFÖRÜMDEN PROFESYONEL KOZMETİK ÜRÜNLERİ SATIŞ VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0590107218200001 Vergi Kimlik Numarası: 5901072182
    Bu ürün KUAFÖRÜMDEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Masque Ultra Violet, açma işlemi sonrası soğuk sarı tonlarında renklendirilmiş saçların nötralizasyonu için idealdir. Bu zengin saç maskesi saç tellerinin içine işleyerek istenmeyen yansımaları engeller ve saçları derinlemesine besleyerek kırılmaya meyilli saç uçlarını yeniden güçlendirir. Hyalüronik asit ve Edelweiss bitkisinin güçlü kombinasyonu saçı sakinleştirir, günlük oksidasyon ve kirlilikten korur. Bu maske, haftada bir saç ve renk bakımı için veya istediğiniz soğuk ve parlak sarı tonuna ulaşana kadar nötralizasyon için istediğiniz sıklıkta kullanılabilir. Ana İçerikler Edelweiss çiçeği ve Hyaluronik asidin eşsiz birleşimi:Hyaluronik asit saç tellerini kaplar ve pürüzsüz, derinlemesine beslenmiş saç telleri için iyileştirir. Bu konsantre içerik saçları güçlendirir ve kırıkları önler.Edelweiss çiçeği, içeriğindeki zengin anti oksidanlarla birlikte saçları günlük hasara karşı korur, saçları yumuşatır ve hassaslaşmış saç tellerini sakinleştirir.Mor Ötesi nötrleştiriciler, saçlardaki istenmeyen turuncu ve sarı yansımaları önlemek için saça anında nüfuz eden konsantre pigmentlerdir. Doğal ışıltılı bir görünüm yaratırlar. Kullanım Önerisi: Yıkanmış ve havluyla kurutulmuş saça uygulayın. Uzunluklara ve uçlara masaj yaparak uygulayın. Hafif nötralizasyon için 5 dakika veya daha güçlü nötralizasyon için daha uzun (10 dakikaya kadar) bırakın. Su ekleyin, emilmesini sağlayın ve iyice durulayın. Boy:200 ml Cilt Tipi:Boyalı/Röfleli Kullanma Amacı:Turunculaşma Karşıtı Cinsiyet:UNISEX Yaş Grubu:UNISEX

Ürün Özellikleri

  • Hacim 200-299 ml
  • Etki Turunculaşma Karşıtı
  • Saç Tipi Boyalı / Röfleli
Geri Bildirim Ver

Kerastase Blond Absolu Ultra - Violet - Sarı ve Gri Saçlar İçin Silver Maske 200 ml

Sarı ya da gri saçlı kadınların saçlarında zamanla renk değişimi görülebilir. Bu problemin önüne geçebilmek adına çeşitli maskeler bulunur. 3474636692408 seçeneği özellikleri sebebiyle öne çıkar. Ürün, renk değişimi gibi istenmeyen durumlara karşı koruyucu özelliktedir. Meydana gelebilecek olan beklenmeyen farklılıkların önüne geçerken rengin korunmasını sağlar. Aynı zamanda yıpranan sarı saçların onarımında sıklıkla tercih edilir. Zenginleştirilmiş besleyici formül içeriğe sahiptir. Bu nedenle görülen yıpranma ve kırılmalara karşı yüksek düzeyde bakım yapar. Yıpranmaların oluşmasını engeller. Açma işleminden sonra görülebilen renk değişimine karşı koruyucu özelliktedir. Turuncu tonlarına karşı koruyucu bir üründür. Gri renk için de bu ürün sıklıkla tercih edilir. İçeri sebebiyle istenmeyen sarı tonların nötralize edilmesine katkı sağlar. Siz de ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Ultra besleyici formül
  • İstenmeyen tonlara karşı koruma
  • Canlı ve sağlıklı görünüm

Etkileyici Kerastase Blond Absolu Ultra Violet 200 ml

Etkileyici Kerastase Blond Absolu Ultra Violet 200 ml

Kerastase blond absolu ultra violet, sarı ve gri saçlar için silver maske 200 ml görülen renk değişimlerine karşı yüksek etki eder. Gri saçlarda görülebilen sarı tonlarının başarılı bir şekilde nötralize edilmesine katkı sağlar. İçeriğinde yer alan zenginleştirilmiş formülü ile görülebilecek olan yıpranmalara karşı koruyucudur. Renk açma gibi işlemlerden sonra saçın kaybettiği nemin karşılanmasına yardımcı olur. Tellerin parlaklık kazanmasına katkı sağlar. Saçın yumuşak ve canlı bir forma kavuşmalarına imkan tanır. Müşterilerin istekleri doğrultusunda rengin olumlu yönde değiştirilmesine yardımcı olur. İstenmeyen renk eşitsizliklerinin önüne geçilmesinde yüksek etkiye sahiptir. Renk eşitsizliğini giderirken bakım yapan ürün, güçlü saçlara ulaşma imkanı sağlar. Ürün, sarı ve gri saçların ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanır. Bu nedenle güçlü ve canlı bir görünüm sergilenmesine olanak sunar.

Göz Alıcı Kerastase Blond Absolu Ultra Violet 200 ml

Göz Alıcı Kerastase Blond Absolu Ultra Violet 200 ml

Kerastase blond absolu ultra violet silver maske 200 ml sarı saçlarda görülen turuncu tonlara karşı yüksek düzeyde etkiye sahiptir. İstenmeyen renk eşitsizliklerine karşı dengeleyici olma özelliği bulunur. Ürün içeriğinde edelweiss çiçeği mevcuttur. Edelveiss çiçeği antioksidan bakımından oldukça zengindir. Bu nedenle saçların günlük hasardan korunmasına katkı sağlar. Sarı ve altı tonlarındaki saçlarda istenmeyen renklerin giderilmesine yardımcı olur. Görülebilecek renk eşitsizliklerinin dengelenmesine imkan sağlar. Saçın parlak ve canlı bir görünüm kazanmasına katkı sunar. Kerastase blond absolu maske içeriği sayesinde zorlu dış etkenlere karşı koruyucu özelliktedir. Zararlı etmenlere karşı koruyucu özellikte olan ürün, müşterilerin büyük beğenisini kazanır. Müşteri isteklerini cevaplandırırken ihtiyaçlarının giderilmesine yardımcı olur. Özellikleri sayesinde müşterilerin tercihleri arasında yer alır. Siz de ürünü kullanarak sağlıklı ve parlak bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Hesaplı Fiyatlarla Kerastase Blond Absolu Maske

Hesaplı Fiyatlarla Kerastase Blond Absolu Maske

Kerastase saç maskesi nitelikleri sebebiyle pek çok kişinin büyük beğenisini kazanır. Ürün, zengin besleyici içeriği ile müşterilerin dikkatini çeker. İşlem sonrası görülebilen matlaşma ya da donuk görünüme karşı çözüm getirir. Tellerin canlı ve parlak bir görünüm kazanmasına ve yumuşak bir forma kavuşmasına yardımcı olur. İstenmeyen tonların nötralize edilmesinde de yüksek başarıya sahiptir. Meydana gelen beklenmeyen görünümün olumlu şekilde değiştirilmesini sağlar. Müşterilerin isteklerini karşılayarak boya sonrası yaşanan renk değişiminin önüne geçer. Ürün, işlem sonrası saçlarda görülen yıpranmalara karşı onarıcı özelliktedir. İçeriğinde bulunan maddeler nedeniyle kırılmalara karşı koruyucu maskeler arasındadır. Günlük hayatta karşılaşılan problemlere karşı çözüm getirir. Kerastase blond absolu ultra violet sarı ve gri saçlar için silver maske 200 ml fiyat aralığı, ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. İstenmeyen görünümün önüne geçen ürüne Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Kerastase blond absolu ultra violet silver maske 200 ml yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.