Kenzo L Eau Pour Femme Edt 100 ml Kadın Parfüm

2.987,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kenzo L Eau Pour Femme Edt 100 ml Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zümrüt Parfümeri Satıcı Ünvanı: ZÜMRÜT PARFÜMERİ İTRİYAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999005072200014 Vergi Kimlik Numarası: 9990050722
    Bu ürün Zümrüt Parfümeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Monotonlaşmış davranışlardan sıkılan her kadın farklılık arayışlarına girer. Kendinizi yenilemeye parfümünüzden başlayabilirsiniz. L'Eau Par Woman parfümüyle kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Suyu sevenlerin kokusu Kenzo L'Eau Par Woman'ın eşsiz aromasıyla hayatı tekrar kucaklayın. Hem kalıcı bir kokuya sahip hem de uzun bir kullanım süresi bulunan L'Eau Par Woman ile kendinizi günün sonuna kadar iyi hissedeceksiniz. Sade ve ferahlatıcı bir koku olan L'Eau Par Woman, içerisinde buzlu nane, mandalina, pembe dut, akuatik akor, lotus çiçeği, şeftali, sedir ağacı ve beyaz misk barındırıyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Kenzo L'eau Edt 100ml Kadın Parfüm

Kaliteli ve hoş kokular her zaman ön plana çıkar. Kadınlar, hoş kokular seçerken çeşitli özelliklere dikkat ederler. İçinde insan sağlığına zararlı kimyasallar bulunan kokuları seçmek istemezler. Dünyaca ünlü marka olan Kenzo, Türkiye’de de geniş bir müşteri kitlesine sahiptir. Marka, Kenzo L'eau EDT 100 ml kadın parfüm ürünü ile dikkat çeker. Bu ürün, profesyonel ekip tarafından tasarlanırken insan sağlığı ön planda tutulur. Bu parfüm, insan vücuduna hasar veren herhangi bir kimyasal içermediği için size ve çevrenizdekilere zarar vermez. Antialerjik yapısıyla vücutta kaşıntı gibi herhangi bir reaksiyon oluşturmaz. Bu nedenle herkes tarafından tercih edilen bir üründür. Siz de Kenzo L'eau Edt 100 ml kadın parfüm 3274872390683 özelliklerini ve içerisinde bulunan esansları araştırarak ürünü satın alabilirsiniz.

  • Kalıcı koku
  • Orijinal ürün
  • Antialerjik içerik

Etkileyici Kenzo L'eau Par Kadın Parfümü Özellikleri

Etkileyici Kenzo L'eau Par Kadın Parfümü Özellikleri

Kenzo, kalıcı parfümleri ile sık sık adından söz ettirir. Kenzo L'eau Par kadın parfümü içerisinde bulunan kaliteli esansların birleşimiyle ürünü kullananlara kendini özel hissettirir. Kaliteli ürünlerden tasarlanan bu parfüm, gün boyu etkisini gösterir. Günlük koşuşturmalarda ya da özel günlerde ter ya da diğer rahatsız edici kötü kokular yerine bu parfümün hoş kokusunu duyabilirsiniz. Ferah koku ile de gün boyu rahat bir nefes alabilirsiniz. Temiz cildiniz üzerine istediğiniz sıklıkta ürünü uygulayabilirsiniz. Parfüm renksiz olduğu için açık ya da koyu renk kıyafetlerde gözle görülür leke oluşturmaz. Tüm cilt tipleri için uygun olan ürün, vücutta herhangi bir alerjik reaksiyona neden olmaz ve cilde zarar vermez. Bu nedenle, L'eau EDT 100 ml kadın parfüm 3274872390683 çeşidini, özel kıyafetlerinizle ya da günlük beyaz tişörtlerinizle tereddüt etmeden kullanabilirsiniz.

Kenzo L'eau Kadın Parfümün Baş Döndüren Kokusu

Kenzo L'eau Kadın Parfümün Baş Döndüren Kokusu

Kenzo L'eau kadın parfümü hafif ve doğal bir esansa sahiptir. Ürünün tepe notasında buzlu nane, mandalina ve pembe dut bulunur. Parfümü ilk kullandığınız anda serin bir koku oluşur. Orta notada ise lotus çiçeği ve şakayık vardır. Ferah bir kokudan sonra lotus çiçeğinin ve şeftalinin hoş kokusu ön plana çıkar. Son nota sedir ağacı ve beyaz miskten oluşur. Gün boyu bu iki hoş esans etkisini gösterir. Çiçeksi ve meyveli aroma, sedir ağacı, beyaz misk, nane ve akuatik notalar ile harmanlanan bu ürün, içerisinde farklı esansları barındırdığı için herkese hitap eder. Hem açıklama kısmında hem de yorumlarda yer alanları okuyarak L'eau EDT 100 ml kadın parfüm 3274872390683 fiyat aralığını ve parfümün içerisinde bulunan esansları detaylı bir şekilde araştırabilir, ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Kenzo L'eau EDT 100 ml Kadın Parfüm Fiyat Seçenekleri

Kenzo L'eau EDT 100 ml Kadın Parfüm Fiyat Seçenekleri

İnternet alışverişi kolay ve pratik olduğu için birçok kişi tarafından tercih edilir. İnternet üzerinden detaylı araştırma ile Kenzo L'eau EDT 100 ml kadın parfüm fiyat ve özellik bilgisine ulaşabilirsiniz. Kenzo L'eau Pour Femme yorum ve puanlamaları inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Yorumları okuyarak parfümü sizden önce kullanan kişilerin tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Asimetrik tasarım ve ilgi çekici yazı stili ile zarif şişe içerisinde yer alan bu ürün, sadece kokusu ile değil, görünüşüyle de herkes tarafından beğenilir. Kendi ihtiyacınız dışında arkadaşınıza ya da sevdiklerinize hediye edebileceğiniz farklı bir alternatiftir. Siz de güvenli alışverişi ön planda tutan Trendyol’dan 3274872390683 kodlu orijinal Kenzo parfümün özelliklerini araştırarak zaman ve efor harcamadan ürünü satın alabilirsiniz. İndirim günlerini de takip ederek bu ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.