1
Kronometre kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Kenko Pomodoro Öğrenci Saati - Kronometreli Ders Çalışma Saati - Dijital Masa Saati

56,35 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kenko Pomodoro Öğrenci Saati - Kronometreli Ders Çalışma Saati - Dijital Masa Saati

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güzelyüz AVM Satıcı Ünvanı: GÜZELYÜZ AVM TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0453068341200017 Vergi Kimlik Numarası: 4530683412
    Bu ürün Güzelyüz AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pomodoro Öğrenci Saati - Kronometreli Ders Çalışma Saati.
  • Pomadora tekniği ile ders yapan öğrencilerin en çok tercih ettiği üründür.
  • Alarm + Kronometre + Tarih + Saat özelliklerine sahiptir.
  • Uzun çalışma saatleri dış etkenler tarafından bölünmeye oldukça müsaittir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Kenko Pomodoro - Kronometreli Ders Çalışma Saati - Dijital Masa Saati

Sınavlara hazırlanırken dikkat dağıtacak birçok etken bulunur. Bütün bu etkenlerden arınıp yalnız ve sessiz bir ortamda ders çalışsanız bile bir süre sonra canınız sıkılabilir, yorgun hissedebilirsiniz. Bu sebeple Pomodoro adındaki teknik, öğrencilere süre tutarak sınava hazırlanmaları için verimli bir sistem sunar. Bu yöntemi uygulamak için geliştirilen Kenko Pomodoro - kronometreli ders çalışma saati - dijital masa saati ile süre düşünmenize ve uğraşmanıza gerek kalmaz. Bu ürün sizin yerinize ders ve mola sürenizi ayarlar. Masanızda az yer kaplayan bu ürün ile ders çalışırken ekstra bir alana ihtiyaç duymazsınız. Rahat bir şekilde tüm eşyalarınızı masanın üzerine koyabilirsiniz. Tarih, saat, kronometre ve alarm gibi özellikleri bulunduğu için dijital özellik gösteren bu ürün sayesinde aynı anda birçok ihtiyacınızı kolayca karşılayabilirsiniz.

  • Kullanışlı ekran
  • Süre ayarlama özelliği
  • Tarih ve saat içeriği

Kullanışlı Kenko Pomodoro - Kronometreli Ders Çalışma Saati

Kullanışlı Kenko Pomodoro - Kronometreli Ders Çalışma Saati

Pomodoro tekniğine uygun olarak tasarlanan bu ürün, 30 dakikalık bir periyottan oluşur. Tekniğe uyumlu olarak sizin ders çalışma sürenizi kontrol eder. Uzun süre ders çalışmak istediğinizde dikkatinizi dağıtacak birçok dış etkenle karşılaşabilirsiniz. Bunun yerine 25 dakikalık kısa çalışma süreli ile mola vererek verimliliğinizi artırabilirsiniz. Kenko Pomodoro - kronometreli ders çalışma saati - dijital masa saati kullananlar bu teknik ile ders çalışmanın kolay olduğunu dile getirir. Sınava hazırlanıyorsanız ders çalışırken size büyük destek sağlar. Uzun süre soru çözerken sıkılıyorsanız bu ürün sayesinde sürenizi kontrol edebilirsiniz. Düzenli ve disiplinli olarak çalışmanızı sağlayan bu ürünün kullanımı oldukça pratiktir. Dijital ekranından kolayca kronometre özelliğini açabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Dijital masa saatini kronometre özelliği dışında sabah uyanmak ya da planlı bir işinizi gerçekleştirmek için alarm şeklinde de kullanabilirsiniz.

Portatif Kronometreli Ders Çalışma Saati, Dijital Masa Saati

Portatif Kronometreli Ders Çalışma Saati, Dijital Masa Saati

Kenko Pomodoro - kronometreli ders çalışma saati - dijital masa saati yorumlarını incelediğinizde, ürünü satın almış kişilerin düşüncelerini görebilirsiniz. Hem şık hem de modern bir tasarıma sahip olduğu için masanızda gereksiz kalabalık yapmadan dekoratif olarak da kullanabilirsiniz. İçinde hem takvim hem de saatin yer alması, uyandığınızda size kolaylık sağlar. Dilerseniz komodine dilerseniz de masanıza koyabilirsiniz. Bu ürünün 55 cm boy, 5 cm en ve 3 cm yüksekliği bulunur. Boyunun ufak olması sayesinde portatif bir kullanım sunar. Ders çalışmak istediğinizde dilediğiniz masaya taşıyabilirsiniz. Kenko Pomodoro - kronometreli ders çalışma saati - dijital masa saati satın alan kişiler tüm bu özelliklerinden dolayı ürünün kullanışlı olduğunu belirtir. Müşteriler ekran üzerindeki tarih, saat, kronometre ve alarm seçeneklerini ayarlamanın kolay olduğunu dile getirir. Bu ürün sayesinde siz de verimli bir şekilde sınavlarınıza hazırlanabilirsiniz.

Kronometreli Ders Çalışma Saati, Dijital Masa Saati Fiyatı

Kronometreli Ders Çalışma Saati, Dijital Masa Saati Fiyatı

Soru çözerken Pomodoro tekniğini kullanıyorsanız, bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Teknik hakkında bilgi sahibi değilseniz, bu ürün sayesinde deneme imkanı kazanabilirsiniz. 25 dakika derse vakit ayırıp 5 dakika mola ile sınav hazırlığının kalitesini artırmayı sağlayan Pomodoro tekniğinde süre önemlidir. Süreyi sizin yerinize tutan ürün sayesinde rahat ve stressiz bir şekilde sınava hazırlanabilirsiniz. Uzun saatlerinizi derse ayırmak yerine kısa sürelere bölüp mola vererek zamanınızı etkin bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Kenko Pomodoro - kronometreli ders çalışma saati - dijital masa saati fiyatı tüm bu özellikleriyle birlikte değerlendirildiğinde bütçe dostudur. Kullanılan malzemenin kaliteli olması sebebiyle ürünü, uzun süre bozulmadan kullanabilirsiniz. Tasarımından üretim aşamasına kadar tüm bu süreç, profesyonel bir şekilde gerçekleştirilir. Sahip olduğu özelliklerini göz önünde bulundurarak bu ürünü Trendyol’dan güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.