Kendo Spinning 8x Fighting 150 Mt Örgü Ip (APPLE GREEN)

393,59 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
409,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
405,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
412,33 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kendo Spinning 8x Fighting 150 Mt Örgü Ip (APPLE GREEN)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çağlayan Balık Satıcı Ünvanı: ÇAĞLAYAN SOĞUTMA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI GIDA TURİZM TAŞIMACILIK İNŞAAT TAAH.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0219007045500014 Vergi Kimlik Numarası: 2190070455
    Bu ürün Çağlayan Balık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kendo tasarım ekibimizden Spin için üretilmiş 8 örgü yüksek kalite örgü ip
  • Mükemmel kaplama sayesinde yüksek mesafe atış erimi
  • Doğru kalınlık değerleri
  • Ultra sağlam
  • Aplle Green renk
  • Ürün Kodu Kalınlık(mm) Çeker 15004 0.13mm 7.70 kg 15005 0.15mm 9.50 kg 15006 0.17mm 11.00 kg 15007 0.21mm 14.20 kg

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Kendo Spinning 8x Fighting ( Apple Green ) Örgü Ip Olta Misinası 150mt 0.13 Mm

Kendo Spinning 8x fighting olta misinası 150mt 0.13 mm kaliteli malzeme kullanımı ve üstün işçilikle üretilmiştir. Bu misina, balık tutma deneyiminizi daha keyifli hale getirecek birçok avantaj sunar. Olta takımının beden kısmını oluşturan bu ürün orijinal malzemesi, dayanıklı yapı özellikleri ve pratik kullanımı sayesinde kullanıcıların dikkatini çeker.

 
  • Kullanışlı malzeme
  • Üstün işçilik
  • Pratik kullanım

Kendo Spinning 8x Fighting Örgü İp Olta Misinası 150 mt Özellikleri

Kendo Spinning 8x Fighting Örgü İp Olta Misinası 150 mt Özellikleri

Kendo Spinning 8x fighting apple green örgü ip olta misinası dayanıklılığı ile öne çıkar. Diğer misinaların aksine sık dokuma örgüsü sayesinde dayanıklılık en üst seviyededir. Ayrıca, örgü yapısı sayesinde suyu çok iyi tutar ve çabuk kurur. Bu da misinanın ömrünü uzatır ve daha az bakım gerektirir. Balıkçılık alanının vazgeçilmezleri arasında yer alan bu ürün avcılığa yeni merak salan kişiler ve profesyonel balıkçılar için oldukça önem taşır. Balıkçılık konusunda ihtiyaç duyulan malzemelerden olup pek çok kişinin severek yaptığı bu sporu rahat ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmesine imkan tanır. Esnek yapı özellikleriyle suda takılmalar yaşandığında özgür ve rahat kullanım imkanı sunarak yüksek direnç sağlar. Yüksek çekiş gereken anlarda kalın yapıda olan, marka kalitesi yüksek ve orijinal ürünleri tercih etmeniz gerekir. Müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerine cevap verebilen bu ürün örgü, karbon, tel, lastik çeşitleri ile her bütçeye hitap eder. Saydam yapıda olduğu için balıkçılık alanında oldukça ilgi görür.

 

Kendo Spinning 8x Fighting Örgü İp Olta Misinası 150 mt Kullanımı

Kendo Spinning 8x Fighting Örgü İp Olta Misinası 150 mt Kullanımı

Kendo Spinning 8x fighting olta misinası 150 mt 0.13 mm yapı itibarıyla güneş ışınlarına karşı yüksek dayanıklılık gösteren son derece kaliteli ve özel tasarım bir üründür. Çelik telden üretilmiş olup sağlam ve dayanıklı yapı özellikleri ile uzun ömürlü kullanım avantajı sağlar. Balıkçılığa ilgi duyan bireylerin tercihi olup levrek, alabalık, sazan, yayın balığı veya çipura gibi ürünlerin tutulmasında etkili bir üründür. Kalınlık derecesi kullanım amacına göre özel olarak dizayn edilmiş olup, 10 mm-1,0 mm kalınlığına kadar numaralandırılır. Farklı renk ve ürün boyutları ile ön plana çıkan genellikle kırmızı ve yeşil ürün seçenekleri ile sıklıkla tercih edilen, kopmayan özel tasarım malzemedir. Esneme kalitesi yüksek olup ergonomik yapı özellikleri ile pratik ve rahat kullanım imkanı sunar. Kendo Spinning 8x fighting olta misinası 150 mt 0.13 mm yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Kendo Spinning 8x Fighting Örgü İp Olta Misinası 150 mt Fiyatı

Kendo Spinning 8x Fighting Örgü İp Olta Misinası 150 mt Fiyatı

Kendo Spinning 8x fighting örgü ip olta misinası, hafif bir yapıya sahiptir. Bu, daha hızlı ve daha kolay atmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda, misinanın esnekliği de son derece yüksektir. Bu da size daha hassas bir balık tutma deneyimi sunar. Dış yüzeyleri plastik malzeme kullanılarak üretilmiş olup dayanıklı yapı özellikleri ile uzun süre kopmadan, hasar görmeden sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Kalınlık ve dayanıklılık bakımından oldukça önem taşıyan bu ürün balıkçılıkta, çim biçme makinelerinde ve pek çok alanda zahmetsiz ve rahat kullanım avantajı sağlar. Farklı kalınlık ve renklerde dizayn edilmiş olup orijinal, dayanıklı yapı özellikleri ile uzun ömürlü kullanım avantajı vardır. Sentetik yapıda bir iplikten üretilen ürün dayanıklı, sağlam yapısıyla uzun süre kopma ya da deforme problemi oluşturmadan rahatlıkla kullanılabilir. Kolay aşınmayan orijinal ve yüksek kaliteli yapı özellikleri ile ön plana çıkan oldukça kullanışlı bir üründür. Kendo Spinning 8x fighting olta misinası 150 mt 0.13 mm fiyat bilgisine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.