Kemos High Accuracy Mazot Sayacı 4 Haneli 1 Inch Mazot Sayacı , Yağ Sayacı , Su Sayacı

1.950 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.100 TL

Ürün Bilgileri

Kemos High Accuracy Mazot Sayacı 4 Haneli 1 Inch Mazot Sayacı , Yağ Sayacı , Su Sayacı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POMPA DÜNYASI Satıcı Ünvanı: KEMOS TAŞIMACILIK OTOMOTİV ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE POMPA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0544011801800013 Vergi Kimlik Numarası: 5440118018
    Bu ürün POMPA DÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 Haneli Gösterge (Sıfırlanabilir ekran) 8 Haneli Total Göstergesi Mazot Sayacı , Yağ Sayacı , Su Sayacı Giriş - Çıkış : 1" inc Özellikler: Boyut: Yaklaşık. 15.3x14.3x13.5cm / 6.02x5.63x5.31 " Malzemeler: Paslanmaz çelik + Alüminyum alaşımlı + Plastik Akış hızı: 5-30 GMP / 20-120L / Min Maksimum çalışma basıncı: 50psi / 3.5bar Bu debimetre güvenilir, kurulumu ve düzeltilmesi kolaydır. Dizel, benzin, gazyağı için ticari olmayan amaçlar için dizi akış ölçer. Büyük, okunması kolay, sıfır durumuna geri dönme, esnek yatay veya dikey kuruluma uygun. Mekanik debimetre el çarkı ile litre manuel olarak sıfıra geri döner, toplam birikmiş sıfıra geri dönemez.
Geri Bildirim Ver