Kemal Kükrer K.kükrer 0,50lt Cam Yudum Sandaloz Elma Sirkesi *6

105,07 TL
(210,14 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
108,46 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kemal Kükrer K.kükrer 0,50lt Cam Yudum Sandaloz Elma Sirkesi *6

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tunçlar AVM Satıcı Ünvanı: TUNÇ GIDA VE İHTİYAÇ MALZEMELERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0866005629700010 Vergi Kimlik Numarası: 8660056297
    Bu ürün Tunçlar AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kemal Kükrer Yudumluk Sandaloz Sakızlı Elma Sirkesi 500 ml (CAM)

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Sirke
Geri Bildirim Ver

Kemal Kükrer 8682287361054 Yudumluk Sandaloz Sakızlı 500 ml Elma Sirkesi

Kemal Kükrer yudumluk sandaloz sakızlı elma sirkesi 500 ml, hem sağlığa yararlıdır hem de kilo verme sürecinde sizlere yardımcı olacak doğal bir karışımdır. Pek çok yararı olan sandaloz sakızının etkileri sirke ile birlikte kullanıldığında ortaya çıkar. Kemal Kükrer yudumluk sandaloz sakızlı elma sirkesi de bu ikiliyi kullanıcılarına tek pakette sunarak, kullanımlarını kolaylaştırmayı amaçlar. Bu sayede zamandan ve efordan tasarruf ederek doğanın sunduğu faydalara ulaşmış olursunuz. Yumuşak içimiyle her kullanıcıya hitap eder. Su gibi, bir sıvı ile karıştırılarak tüketilmesi gerekir. Her gün kullanımı yapılması gereken bir üründür. Kemal Kükrer sandaloz sakızlı elma sirkesi 500 ml, sağlığa zararlı katkı maddeleri içermez. Sandaloz sakızı, ağacından toplanarak ve sirke de doğal fermantasyon süreci ile üretilmiştir.

  • Katkı maddeleri içermez.
  • Zayıflama sürecini destekler.
  • Cam şişelerde paketlenmiştir.

Kemal Kükrer Yudumluk Sandaloz Sakızlı Elma Sirkesinin İçeriği

Kemal Kükrer Yudumluk Sandaloz Sakızlı Elma Sirkesinin İçeriği Nedir?

Kemal Kükrer yudumluk sandaloz sakızlı elma sirkesi 500 ml, tamamen vagan içeriğe sahiptir. İçeriğinde; koruyucu, renklendirici ve tatlandırıcılara yer verilmemiştir. İçerik listesi tamamen elma sirkesi ve sandaloz sakızından oluşmaktadır. Yüzde 9 oranında sandaloz sakızı içermektedir. Kemal Kükrer sandaloz sakızlı elma sirkesi, 500 ml ürün bulunan şişeler halinde paketlenmiştir. Cam şişeye sahip olması ürünü hem insan vücudu hem de çevre için daha sağlıklı kılar. Ürünün sağlığa belli faydaları bulunmaktadır ancak ilaç niyetine kullanılmamalıdır. Kemal Kükrer yudumluk sandaloz sakızlı elma sirkesi 500 ml, kullanımı oldukça kolay olan bir karışımdır. Bu sayede ürünü günlük rutinin yoğunluğunda tüketmek sizler için zor olmayacaktır. Ürünün cam şişesi, kargolanma sürecinde hasar almaması için korunaklı şekilde paketlenir. Kullanıcılara gönderilen sirkelerin son kullanma tarihleri, işlem öncesinde kontrol edilir.

Kemal Kükrer Sandaloz Sakızlı Elma Sirkesini Kimler Tüketebilir?

Kemal Kükrer yudumluk sandaloz sakızlı elma sirkesi 500 ml herhangi bir mide problemi olmayan tüm yetişkinler tarafından tüketilebilir. Bu kişilerin doktorlarına danışarak ürünü kullanmaya başlaması önerilir. Günlük olarak, üç çorba kaşığı Kemal Kükrer yudumluk sandaloz sakızlı elma sirkesi 500 ml’i su veya dilediğiniz herhangi bir içeceğe karıştırarak tüketmeniz yeterli olacaktır. Tat ve koku bakımından, sizleri rahatsız edecek bir yoğunluğa sahip değildir. Bu yönüyle, hassasiyete sahip kullanıcıların bile zorlanmadan tüketebileceği bir üründür. Kemal Kükrer yudumluk sandaloz sakızlı elma sirkesi 500 ml yorum yapan kişiler tarafından da kullanımı oldukça kolay olan bir ürün olarak nitelendirilmiştir. Ürün oda sıcaklığında, direk güneş ışığından korunarak saklandığında, kullanıcılarını bozulma gibi sorunlarla karşı karşıya bırakmaz.

Kemal Kükrer Sandaloz Sakızlı Elma Sirkesinin Faydaları Nelerdir?

Kemal Kükrer yudumluk sandaloz sakızlı elma sirkesi 500 ml hem sağlık açısından faydalıdır hem de kilo verme sürecini hızlandırır. Vücudun bakteri ve mikroplara karşı korunmasını sağlar. Sindirim problemlerini çözmeye yardımcıdır ve karın ağrısı çeken kişilerin ağrılarının hafiflemesini sağlar. Ödemin vücuttan atılmasına yardımcı olur. Yağ yakımını hızlandırarak kilo verme sürecini destekler. Kemal Kükrer yudumluk sandaloz sakızlı elma sirkesi 500 ml, diyet ve spor gibi diğer kilo verme yöntemleri ile birlikte kullanıldığında gözle görülür sonuçlar almanızı kolaylaştırır. En iyi sonuçlar için düzenli kullanımı sağlaması gerekmektedir. Biten ürünü, Trendyol üzerinden kolaylıkla yeniden temin etmeniz mümkündür. Bir şişe ürün, kullanıcılarına uzun süre yetmektedir. Kemal Kükrer yudumluk sandaloz sakızlı elma sirkesi 500 ml fiyatları, sağladığı pek çok fayda göz önünde bulundurulduğunda oldukça makul durumdadır.