Kellogg's Unicorn Froot Loops 375gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kellogg's Unicorn Froot Loops 375gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kellogg's Unicorn Froot Loops 375gr
Geri Bildirim Ver

Kellogg's Unicorn Froot Loops 375 gr

Unicorn Froot Loops, Kellog’s tarafından üretilmiş bir kahvaltılık gevrek ürünüdür. Firmanın klasik ürünleri arasına girmiş, özellikle Hollywood filmlerinde görmeye alışık olduğu halka şeklindeki renkli gevreklerin unicorn renkleriyle yeniden yorumlanmış versiyonu olarak tanımlanabilir.Aslında mitolojik bir canlı olan unicorn, son yıllarda gittikçe popülerlik kazanmış, sosyal medyada sıklıkla karşılaşılan bir figürdür.

Unicorn Froot Loops, unicornların rengini çağrıştıracak şekilde mor, pembe ve sarı renkli gevrek halkaları barındırır. Bu gevrek halkları mısır, buğday ve yulaf malzemeleri kullanılarak üretilmiştir. Ürünün içeriğindeki gevrek halkalarının iştah açıcı ve eğlenceli renkleri, doğal yöntemlerle elde edilir. Unicorn Froot Loops yapay renklendirici içermez. Ürüne lezzeti de tamamen doğal yollarla kazandırılır, içerisinde yapay aroma yoktur.

  • Mısır, buğday ve yulaf içerikli
  • Mor, pembe ve sarı renkli gevrek halkaları
  • Meyva aromalarından gelen lezzet

Kellogg’s Unicorn Froot Loops 375 gr Lezzetli midir?

Kellogg's Unicorn Froot Loops 375 gr

Bu kahvaltılık gevrek özellikle içerdirdiği doğal meyve aromaları nedeniyle oldukça lezzetlidir. Bu nedenle sadece küçük yaştaki tüketiciler değil, her yaştan kişiler bu ürünü zevkle tüketebilir. Ürünün kutusu açıldığı anda burna gelen iştah açıcı koku da ürünün lezzetinin bir habercisidir. Unicorn Froot Loops 375gr yorum olarak tüketicilerden olumlu görüşler alan bir üründür.

Unicorn Froot Loops kahvaltılık gevreğin üreticisi Kellog’s bu alanın dünyadaki en saygın, en bilinen firmalarından biridir. Ayrıca ülkemizde de birçok farklı türdeki ürünleri tüketiciler tarafından tercih edilir. Bu ürün de firmanın kalite alışkanlığını devam ettiren özellikler taşır.

Unicorn Froot Loops, lezzeti ve renklendirilmesiyle özel olarak tasarlanmış bir üründür. Unicornların ruhunu yansıtan bu eğlenceli kahvaltılık gevrek, bu açıdan da kullanıcıların ilgisini çekecek özelliklere sahip bir ürün olarak benzerleri arasından sıyrılır.

Kellogg’s Unicorn Froot Loops 375 gr Nasıl Tüketilir?

Unicorn Froot Loops genellikle, içeriğindeki halka şeklindeki gevreklerin soğuk sütle karıştırılmasıyla tüketilir. Ama sütle karıştırmadan, kuru olarak da atıştırmalık bir kraker olarak da yenebilir. Ayrıca bu ürün hem lezzeti hem de renkli yapısıyla bazı tatlı tariflerinde süs malzemesi olarak da oldukça işlevseldir.

Bu kahvaltılık gevreğin kuru ve serin bir ortamda saklanması tavsiye edilir. Paketi açıldıktan sonra ürünün tazeliğini koruması için hava almasının engellenmesi, ürünün sonraki zamanlarda da aynı lezzette tüketilmesini sağlar. Buzdolabında saklanmasına gerek yoktur. Güneş ışığından ve nemden uzak ortamda, hava almayacak şekilde saklanması uygundur.

Unicorn Froot Loops 375gr Uygun Fiyatlı mıdır?

Dolayısıyla ürünü değerlendirirken bu detayların göz önüne alınması durumunda uygun fiyatlı olduğu anlaşılır. Bu ürünü, Türkiye’nin lider e-alışveriş platformlarından olan Trendyol üzerinden en güvenli şekilde, uygun fiyatla satın alabilirsiniz.

Kellogg's Unicorn Froot Loops 375 gr kahvaltılık gevrek içeren paketler hâlinde satışa sunulur. Bu değerdeki bir paket üründen yaklaşık 10 kase kahvaltılık gevrek çıkar. Ürün vejeteryanların tüketimi için uygundur. Unicorn Froot Loops kahvaltılık gevreğin içinde gluten bulunur.

Ürünün içindekiler şu şekildedir: Tahıl unları, buğday, yulaf %32, mısır %30, şeker, tuz, glikoz şurubu, doğal narenciye (limon) aroma vericisi, turp konsantresi, havuç konsantresi, elma konsantresi, frenk üzümü konsantresi, kiraz konsantresi, renklendirici, beta karoten. Unicorn Froot Loops ürününün besin değerleri ise 391.0 kcal enerji, 3,5 g lif, 8.0 g protein, 25.0 g şeker ve 3.5 g yağ şeklindedir.