5
Battal Boy Yatak Örtüsü kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Kelebek Krem Çift Kişilik Fransız Güpürlü Battaniye Seti, Yatak Örtüsü Seti

1.010 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.129,50 TL
999 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.189 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL1.399 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kelebek Krem Çift Kişilik Fransız Güpürlü Battaniye Seti, Yatak Örtüsü Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yarençeyiz Satıcı Ünvanı: AYŞE YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9670517092
    Bu ürün Yarençeyiz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 adet orijinal Fransız Güpürlü, dantelli, boncuk işlemeli, yumuşak dokulu 240x250 cm battaniye, 2 adet 50x70 cm saten, dantelli, boncuk işlemeli yastık kılıfı, 2 adet 50x70 cm pamuk kumaş yastık kılıfı ve 1 adet 220x240 cm pamuklu çarşaf mevcuttur.
  • Kahverengi, Pudra Rengi, Vişne, Krem Rengi, Cappuccino ve Gri renk seçenekleri mevcuttur.
  • Çamaşır makinesinde 30°C’de yıkayınız.
  • Kurutma makinesinde kurutulabilir.
  • Çamaşır suyu, ağartıcı ve benzeri kimyasallar kullanmayız.
  • Ütü yapılmaz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 220 x 230
  • Materyal Polyester
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Dolgu Materyali Pamuk
  • Renk Beyaz
  • Desen Geometrik
  • Paket İçeriği 6'lı

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni0% 50 Akrilik/Pamuk, 0% 50 Polyester

Yıkama Talimatları

  • Type 0
Geri Bildirim Ver

Kelebek KLB001 Mavi Fransız Güpürlü Battaniye Krem Yatak Örtüsü Seti

Kelebek Fransız güpürlü krem battaniye yatak örtüsü seti kullanışlı ve estetik görünüşüyle sıklıkla tercih edilen ürünler arasındadır. Çarşaf, yastık kılıfları ve battaniye ile takım olduğu için özellikle çeyiz olarak satın alınan eşyalardandır. Ürün her mevsim rahatlıkla kullanılabilecek şekilde üretilir. Yumuşak dokusu sayesinde kullanırken huzuru ve rahatlığı hissedebilirsiniz. Setin üzerindeki dantel detaylar odanıza şık bir hava katar. Klasik dekorasyon tarzında dizayn edilmiş mekânlar için Kelebek Fransız güpürlü krem battaniye yatak örtüsü seti konsept tamamlayıcı bir unsur olur. Dantelleriyle romantik bir enerji katan yatak örtüsünün temizlenmesi de oldukça pratik ve zahmetsizdir.

  • Boyut/Ebat: 220 x 230 cm
  • Materyal: Polyester
  • Çarşaf Türü: Lastiksiz

Kelebek Mavi Fransız Güpürlü Yatak Örtüsü Setinin Özellikleri

Kelebek Mavi Fransız Güpürlü Yatak Örtüsü Setinin Özellikleri

Kelebek Fransız güpürlü krem battaniye yatak örtüsü setindeki parçaların her biri kullanım açısından rahatlık sağlayacak şekilde üretilir. Çarşaf ve yastık kılıfları cilde zarar vermeyen, pamuklu kumaştan imal edilir. Ürün pamuklu kumaş sayesinde oldukça hafiftir. Sık şekilde dokunmadığı için cildi rahatsız etmez. Setin yıkanması çok kolaydır. Ürün dokusu sebebiyle nemi emdiğinden gece terleme sorunuyla uyku bölünmesi gibi bir durumlara engel olur. Kelebek yatak örtüsü setinde yer alan battaniye ve büyük yastık kılıfları ise romantik konsepte uygun dantellerle süslenmiştir. Danteller polyester malzemeden elde edilir. Polyester iplik leke tutmayan özelliğiyle dikkat çeker. Kılıf ve yatak örtüsü güve ve böceklere karşı da oldukça dayanıklıdır.

Kelebek Mavi Krem Battaniye Yatak Örtüsü Setinin İçeriği Nedir?

Set içeriğinde size gönderilen Kelebek Fransız güpürlü 235x245 cm krem dantelli battaniye ortalama boydaki iki kişilik yatak kenarlarından sarkacak genişliktedir. Bu bölgelerdeki danteller, altındaki kumaştan taşma yapar. Bu detay, odada daha romantik bir tarz yaratır. Sette bulunan yastık kılıfları toplam 4 adettir. İki tane yastık kılıfı uyurken kullanılacak şekilde pamuktan üretilmiştir. Diğer yastık kılıfları ise pamuk üzerine dantel detaylarla zenginleştirilir. Tüm yastık kılıfları 50 x 70 cm ölçülerindedir. Kılıfları istediğiniz yumuşaklıktaki yastıklara geçirerek kullanabilirsiniz. Set içinde bulunan Kelebek Fransız güpürlü 220x240 cm krem pamuk çarşafın yanlarında lastik bulunmaz. Çarşaf yatağa kılıf şeklinde geçirilmez. Serildiği zaman yatak üzerinde pürüzsüz ve düz bir görüntü oluşur. Çarşafı kenarlarındaki dantel detaylar da takımın ve dolayısıyla odanızın şıklığını tamamlar.

Kelebek Mavi Battaniye Yatak Örtüsü Setinin Temizliği Nasıldır?

Kelebek Fransız güpürlü krem battaniye yatak örtüsü setini makinede yıkamanız mümkündür. Ürünü çamaşır makinesindeki elde yıkama programında temizleyebilirsiniz. Seçebileceğiniz bir başka yıkama programı da ön yıkamasız narin çamaşır için olanlardır. Çok program içermeyen makinelerde ürünü temizlemek için en fazla 40℃ sıcaklıktaki suyu tercih edebilirsiniz. Yatak örtüsü setini yıkarken çamaşır suyu gibi renk ağartıcılar kullanılması önerilmez. Leke sökücü kimyasal deterjanlar, ürün üzerindeki renklerin ve desenlerin solmasına neden olabilir. Kelebek Fransız güpürlü krem battaniye yatak örtüsü seti açık renk olduğu için koyu çamaşırlarla birlikte yıkanmamalıdır. Koyu renkli çamaşırlar krem ve beyaz olanlarda morarma yapabilir. Hızlı kuruyan mavi battaniye yatak örtüsü setini ütülerken sıcaklığı çok arttırmamalısınız. Ilık derecelerde ütü yaparak çarşaf, kılıflar ve örtüdeki kırışıklıkları giderebilirsiniz. Ürünü kurutma makinesine koyabilirsiniz. Makinenin hassas ve narin çamaşırlar için olan programında kurutma yapabilirsiniz. Siz de Kelebek Fransız güpürlü krem battaniye yatak örtüsü seti yorumlarına bakarak Trendyol üzerinden sipariş verebilir ve ürünün adresinize kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.