Kefo Hazır Kesilmiş Nargile Folyosu-40 Mikron 10 Adet

19 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kefo Hazır Kesilmiş Nargile Folyosu-40 Mikron 10 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: erosboss Satıcı Ünvanı: EREN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1799823290000000 Vergi Kimlik Numarası: 5311728639
    Bu ürün erosboss tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürünü satın aldıktan sonra iptal etmek istemeniz durumunda ilgili üründen satın alınan adedin hepsi iptal edilecektir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KEFO HAZIR KESİLMİŞ NARGİLE FOLYOSU Paket içinde hazır 10 adet kesilmiş nargile folyosu mevcuttur 40 mikron kalınlığındadır.

Ürün Özellikleri

  • Uzunluk 10 - 20 M
Geri Bildirim Ver

Kefo Hazır Kesilmiş Nargile Folyosu-40 Mikron 10 Adet

Keyif yapmak için tercih edilebilecek pek çok aktivite vardır. Nargile içmek de bunlardan biridir. Ancak bu ürünü evde temiz bir şekilde hazırlamak için belirli ekipmanlar gerekir. Folyo da bunlardan biridir. Nargile hazırlamak için kullanılan nargile folyosu için Kefo hazır kesilmiş nargile folyosu-40 mikron 10 adet tercih edebilirsiniz. Ürün içerisinde 10 tane folyo bulunur. Nargile hazırlamak istediğiniz zaman hazır kesilmiş olarak hazırlanan ürünleri kullanabilirsiniz. Sizi uğraştırmamak adına kesilmiş olarak sunulan folyolardan ihtiyacınız kadar kullanabilir, nargile için gerekli malzemeleri hazırlayabilirsiniz. Ürün, 10 kullanımlık olarak tasarlanır. Kullanışlı ve pratik bir ürün çeşididir. İstediğinizde hemen kutusundan çıkarıp kullanabilirsiniz. Etrafa dağılmadan, temiz bir şekilde ihtiyacınız olan tütün malzemelerini çıkarmanız ve altına hazır folyoyu sermeniz yeterlidir.

  • Konforlu kullanım
  • Pratik ve hazır
  • Temiz

Kaliteli Kullanışlı Kefo Hazır Kesilmiş Folyo -40 Mikron

Kaliteli Kullanışlı Kefo Hazır Kesilmiş Folyo -40 Mikron

Tütün içmeyi seven kişiler için özel olarak hazırlanan Kefo nargile folyosu pratik kullanım için uygundur. Nargile keyfi yapmak istediğinizde altlık için folyo kesme derdiyle uğraşmanız gerek yoktur. Hazır kesilmiş folyoyu ihtiyacınız olduğunda kutusundan çıkarmanız yeterlidir. Folyoyu uygun bir yere serebilir ve üzerine tütün malzemelerini koyarak hazırlamaya başlayabilirsiniz. Kefo hazır kesilmiş nargile folyosu-40 mikron 10 adet kullananlar ürünün sunduğu pratiklikten memnundur. Sonrasında yenisini hazırlamak istediğinizde kutusundan yeni bir adet çıkarabilirsiniz. Konforlu ve temiz bir kullanım olanağı sunan ürün içerisinde 10 adet folyo bulunur. Nargile hazırlarken temiz bir şekle altlık olarak kullanabileceğiniz işlevsel bir üründür. Hazırlaması kolay ve ortamı batırmadan hijyenik bir şekilde nargile yapımında yardımcı olur. Nargile için gerekli malzemeleri hazırlarken zemin ve etrafı dağılmaktan kurtarır. Bu çok etkili ürünle sorunsuz bir şekilde nargile keyfi yapabilirsiniz.

Kefo Hazır Kesilmiş Nargile Folyosu Özellikleri

Kefo Hazır Kesilmiş Nargile Folyosu Özellikleri

Tütün içmek geçmişten bu yana yapılan etkinliklerden birisidir. Keyifli bir uğraş olarak bazılarının tercih ettiği işler arasındadır. Nargile hazırlarken en can sıkıcı olan etrafın dağılması durumudur. Bu sorunlardan kurtulmak için nargile hazırlamada etrafın dağılmadan ve pislenmeden işlemlerin yapılması için ürün tasarlanır. Nargile malzemelerini hazırlamadan önce hazır kesilmiş folyosunu kutusundan çıkarıp serebilirsiniz. Hijyenik ve pratik bir kullanım imkanı sağlayan ürünü hemen şimdi satın alabilirsiniz. Kefo hazır kesilmiş nargile folyosu-40 mikron 10 adet satın alarak siz de bu çok amaçlı ve işlevsel ürünü nargile kullanımı için tercih edebilirsiniz. Kullanımı oldukça basittir. Ne zaman isterseniz yenisiyle değişim yapabilirsiniz. Nargile canınız çektiğinde kutusundan çıkarıp kullanabilirsiniz. Tütün keyfi yapmaktan fazlasıyla hoşlanıyorsanız birden fazla sipariş vererek uzun süreli kullanım sağlayabilirsiniz.

Kefo Hazır Kesilmiş Nargile Folyosu-40 Mikron 10 Adet Fiyatı

Kefo Hazır Kesilmiş Nargile Folyosu-40 Mikron 10 Adet Fiyatı

Kefo hazır kesilmiş nargile folyosu-40 mikron 10 adet fiyatı ürünün özelliklerine bağlı olarak değişkenlik gösterir. Ürün kalitesi, boyutu, şekli, kalınlığı, gramajı ve kutu içerisinde kaç adet olduğuna göre fiyat şekillenir. Ürün, her bütçeye uygun fiyat ayrıcalıkları ile satılır. Bütçenizi zorlamadan ekonomik alışveriş yapmak için siparişinizi verebilirsiniz. Çok uygun fiyat aralıklarında bu etkili ürüne kısa sürede sahip olabilirsiniz. Ürünü kullandıktan sonra ürünle ilgili fikirlerinizi yorum köşesinde yazabilirsiniz. Sizin fikirleriniz ürünü satın almak isteyen diğer kişilere yardımcı olur. Kefo hazır kesilmiş nargile folyosu-40 mikron 10 adet yorumları kısmına ürünle ilgili değerlendirmenizi yazabilirsiniz. Sizin de ürünle alakalı merak ettiğiniz noktalar varsa yorumlar kısmını inceleyebilirsiniz. Ürünü satın alan ve deneyimlerini paylaşmak isteyen kişiler tarafından yazılan yorumlar size avantajlı alışveriş imaknı tanır. Trendyol’dan ürün özellikleri, yorum ve değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz.