Keenetic Peak Dsl Kn-2510-01tr 9 Port 10/100/1000 2.4/5 Ghz 2600 Mbps 4x5 Dbi Wifi Usb 2.0/3.0 Adsl2

4.699 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Keenetic Peak Dsl Kn-2510-01tr 9 Port 10/100/1000 2.4/5 Ghz 2600 Mbps 4x5 Dbi Wifi Usb 2.0/3.0 Adsl2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KYTECHNGAMING Satıcı Ünvanı: YEREBAKAN YAPI ÜRETİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0949005163800016 Vergi Kimlik Numarası: 9490051638
    Bu ürün KYTECHNGAMING tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablolu, KablosuzRouter, ADSL2/VDSL2, Ethernet Fiber2600 Mbps9 PortVar5 Ghz, 2.4 Ghz Var

Ürün Özellikleri

  • Wireless Özelliği Var
  • Anten Sayısı 4
  • USB Var
  • Router Özelliği Var
  • Firewall Özelliği Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Port Özelliği Ethernet
  • Kablosuz Standartlar AC - Wifi 5
  • Port Sayısı 8 ve üzeri
Geri Bildirim Ver

Keenetic Peak DSL AC2600 VPN Dual Core MU-MIMO WPA3 2xUSB 9xGE VDSL2/ADSL2 + Fiber Mesh Wi-Fi Modem Router

Teknolojinin gelişmesiyle beraber dünya küresel bir köy halini alır. Bu değişen düzende internet zaruri ihtiyaçlar arasında bulunur. Keenetic Peak DSL AC2600 VPN Dual Core MU-MIMO WPA3 2xUSB 9xGE VDSL2/ADSL2 + Fiber Mesh Wi-Fi modem router seçeneği özellikleri sebebiyle internet ihtiyacını hızlı bir şekilde karşılar. Ürün, çift çekirdekli işlemciye sahiptir. İşlemci özelliği sebebiyle farklı ağlara kolaylıkla bağlanır. Müşterilerin beklentilerini karşılayan üst düzey performans sergiler. Donanımı sonucunda kablosuz ağ bağlantısı oldukça kaliteli bir formdadır. Kolay ve hızlı bir şekilde bağlantı kurulur. Cihazda yazılım yedekleme niteliği bulunur. Ürünün bu özelliği sonucunda güncellemeler esnasında yaşanabilecek olan istenmeyen olayların önüne geçilir. Ürün verileri yedekleyerek güncelleme işlemini tamamlar. Siz de özellikleri ile dikkat çeken ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Hızlı ve kaliteli bağlantı
  • Çift çekirdekli işlemci
  • Veri yedekleme özelliği

Dikkat Çeken Keenetic Peak DSL AC2600 Modem

Dikkat Çeken Keenetic Peak DSL AC2600 Modem

Keenetic modem 8 farklı amplifierin bir araya getirilmesi ile oluşur. Amplifierler ürünün kablosuz ağ bağlantısının kalitesini artırır. Telefon, tablet gibi elektronik cihazlarla hızlı ve kolay bir şekilde bağlantı kurulmasını sağlar. Kablosuz ağ bağlantısının kesinti yaşamadan geniş bir alana yansımasına olanak tanır. Cihazda 4 adet yönlendirilebilir harici anten yer alır. 5 dBi güce sahip olan bu antenler kablosuz ağ bağlantısının geniş bir alana yansımasına yardımcı olur. Kullanılan ortam içerisinde kör nokta alanlarının oluşmasını engeller. Ürün bünyesinde yer alan antenler tak-çıkar özelliğine sahiptir. Bu özelliği sonucunda ürün farklı antenlerin de kullanılmasına olanak sağlar. Keenetic router seçeneği enerji tasarruf özelliği sebebiyle sıklıkla tercih edilir. Ürün, sağladığı tasarruf özelliği sonucunda bütçeye olumlu yönde katkıda bulunur. Siz de enerji tasarrufu sağlayan, kaliteli kablosuz ağ bağlantısı sunan ürünü inceleyebilirsiniz.

Etkileyici Keenetic Peak DSL AC2600 Modem

Etkileyici Keenetic Peak DSL AC2600 Modem

Keenetic Peak DSL AC2600 VPN Dual Core MU-MIMO WPA3 2xUSB 9xGE VDSL2/ADSL2 + Fiber Mesh Wi-Fi modem router yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler ürünün beklentilerini karşıladığından bahsederler. Ürün sayesinde hızlı bir şekilde internete bağlandıklarını ifade ederler. Modemin sunduğu enerji tasarrufu pek çok kişinin tercihlerini olumlu yönde etkiler. Ürünü kullanan kişiler enerji giderlerinde azalmaların yaşandığını dile getirirler. Ürünün kablosuz ağ bağlantısı müşteri memnuniyetini kazanan özellikleri arasında yer alır. Keenetic Peak DSL AC2600 VPN Dual Core MU-MIMO WPA3 2xUSB 9xGE VDSL2/ADSL2+ Fiber Mesh Wi-Fi modem router kullananlar ürün memnuniyetlerini dile getiren yorumlar yaparlar. Cihazın çift çekirdekli işlemciye sahip olması pek çok kişi tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Siz de hızlı ve kaliteli ağ bağlantısına sahip ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda ürünü değerlendirebilirsiniz.

Cazip Fiyatlarla Keenetic Peak DSL AC2600 Modem

Cazip Fiyatlarla Keenetic Peak DSL AC2600 Modem

Keenetic Fiber modem elektrik düşmesi gibi arızalara karşı dayanıklıdır. Yaşanan dalgalanmalarda müşterilere kaliteli internet imkanı sunar. Ürün bünyesinde çift çekirdeğe sahip işlemci yer alır. İşlemcisi nedeniyle ürün, hızlı ve kaliteli bir şekilde internet bağlantısı olanağı tanır. Kablosuz ağ bağlantısı da pek çok müşterinin beğenisini kazanan özellikleri arasında bulunur. Ürün antenleri sayesinde kaliteli internet özelliğine sahiptir. Antenlerin ayarlanabilir olması, kör noktaların azaltılmasına katkı sağlar. İnternetin istenildiği şekilde dağıtılmasına yardımcı olur. Keenetic Peak DSL AC2600 VPN Dual Core MU-MIMO WPA3 2xUSB 9xGE VDSL2/ADSL2+ Fiber Mesh Wi-Fi modem router fiyatı ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünün sunduğu internet kalitesi, kablosuz ağ bağlantısı fiyat aralığının belirlenmesinde etkili olan faktörlerdendir. Siz de hızlı ve kaliteli internet imkanından yararlanmak istiyorsanız ürünü Trendyol aracılığıyla tercih edebilirsiniz.