Kayyum Kırmızı Balık Kaç Kaç, Pilli, Müzikli Balık Yakalama Oyunu 24 Balık 4 Oltalı

339,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
328,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kayyum Kırmızı Balık Kaç Kaç, Pilli, Müzikli Balık Yakalama Oyunu 24 Balık 4 Oltalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kayyum Oyuncak Satıcı Ünvanı: KAYYUM OYUNCAK ZÜCCACİYE HEDİYELİK EŞYA İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541054386400011 Vergi Kimlik Numarası: 5410543864
    Bu ürün Kayyum Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün üretimi mıknatıslı değil, kancalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver

Kayyum Kırmızı Balık Kaç Kaç, Balık Yakalama Oyunu 24 Balık 4 Olta

Ailece oynanabilen yakalama oyunları evde vakit geçirilen günlerde oyun keyfinin tadını çıkarmayı sağlar. 24 adet manyetik balığa sahip olan oyunda 4 adette olta bulunur. Ailece oyun oynama imkanı veren Kayyum kırmızı balık 24 balık 4 oltalı kaç kaç, pilli, müzikli balık yakalama oyunu, 2, 3 veya 4 kişi ile oynanır. Çocukların el ve göz koordinasyonunu geliştirmeye yarayan oyun, hayal güçlerine katkı sağlarken aynı zamanda odaklanmalarını ve fikirlerini belirtmelerini de destekler. Sesli ve müzikli üretime sahip ürün, kırmızı balık kaç kaç şarkısıyla oyuna heyecan katarken çocukların da ilgisini çeker. 360 derece dönebilen platformu sayesinde odaklanmayı ve hız kontrolünü sağlamayı amaçlar. Heyecanı maksimuma taşıyan bu keyifli ve eğlenceli yakalama oyunu ile keyifli etkinlik vakitleri geçirebilirsiniz.

  • Renkleri tanımaya yardımcı 4 farklı içerik rengi
  • Tekli veya çoklu oynama seçeneği
  • Eğlenceli müzik eklemesi

Renkli Görseli ile Kayyum Müzikli Balık Yakalama Oyunu

Renkli Görseli ile Kayyum Müzikli Balık Yakalama Oyunu

Rekabet duygusunu geliştiren müzikli 4 oltalı eğlenceli oyun, 3 yaş ve üzeri kullanıma uygun olup küçük veya büyük her yaşta herkesin eğlenmesine olanak verir. 4 farklı içerik rengi ile çocukların görsel algılama becerilerini geliştirir. Pilleri takılan ürün dönmeye başlar ve üzerinde bulunan balıklar ağızlarını açıp kapatır. Bu şekilde aksiyon gerçekleşir. Eğlenceli vakit geçirmeyi sağlayan Kayyum kırmızı balık kaç kaç, pilli, müzikli balık yakalama oyunu 24 balık 4 oltalı her yerde oynanabilir. Fazla ürün tutan kişi oyunu kazanır. Yemli oltalar ile yakalamayı amaçlayan oyunda hız ve odaklanma büyük önem taşır. Oyunun başlaması ile arkadan çalan şarkısı eğlencenin dozunu ve heyecanı artırır. Zorluk seviyesi arttırılan oyun rekabetli ve çekişmeli bir ortam yaratır.

Her Yerde Oynanabilen Keyifli Oyun

Her Yerde Oynanabilen Keyifli Oyun

Taşınabilir boyutu ile her alanda eğlencenize katkı sağlayacak Kayyum kırmızı balık 24 balık 4 oltalı kaç kaç balık yakalama oyunu pilli, müzikli özelliği ile de keyifli kullanım sunar. Tek başına oynama imkanı veren oyun aynı zamanda ailece oynama olanağı da sağlar. Kayyum müzikli yakalama oyunu canlı renkleri ve eğlenceli müziği ile çocukların dikkatini çekerek uzun süre vakit geçirmelerine olanak verir. Keyifli üretiminin yanı sıra çocukların gelişimlerine sağladığı katkıyla da ailelerin onayını kazanan ürün, fiyat performansıyla da ilgi çeker. Mavi, kırmızı, sarı ve yeşil renkte içerikleri ile görsel algı desteği kazandıran ürün, çocukların renkleri öğrenmesine de katkı sağlar. 24 adet manyetik balığı ve 4 adet kancalı oltası eğlencenin süresini ve zorluğunu ikiye katlar. Müzikli yakalama oyunu ile eğlenceyi maksimumda yaşayabilirsiniz.

Balık Yakalama Oyunu Fiyatları ve Yorumları

Balık Yakalama Oyunu Fiyatları ve Yorumları

Oyun başladığında çalan şarkısı ile eğlencenin dozunu arttıran el göz koordinasyonunu geliştirici oyun ile ilgili yorumlar diğer alıcıların fikir sahibi olmasını sağlar. Kayyum kırmızı balık kaç kaç, pilli, müzikli balık yakalama oyunu 24 balık 4 oltalı yorumları ve değerlendirmelerine bakıldığında ürünü kullananların memnuniyeti göze çarpar. Ürünün kaliteli ve güzel olduğu, çocuklarının severek oynadığı ve fiyat performansının yerinde olduğu da yapılan yorumlar arasında yer alır. Kayyum kırmızı balık kaç kaç, pilli, müzikli balık yakalama oyunu 24 balık 4 oltalı fiyatı ve özelliklerini Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Hem kız hem erkek çocuklarının severek oynayacağı Kayyum müzikli yakalama oyunu, uygun fiyatı ve her alanda kullanımı ile de tercih oranı yüksek oyuncaklar arasına girer.