Kayseri Pazarı Gilaburu Nektar 1 Lt

189,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kayseri Pazarı Gilaburu Nektar 1 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKTARCINIZ Satıcı Ünvanı: PİRAMİT ISI MÜHENDİSLİK KOZMETİK GIDA İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730034282600016 Vergi Kimlik Numarası: 7300342826
    Bu ürün AKTARCINIZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Günde 3 su bardağı icilmesi tavsiye edilir
Geri Bildirim Ver

Kayseri Pazarı Gilaburu Nektar 1 lt

İçecek, sofraların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Ara öğünlerden ana öğünlere kadar gün içerisinde pek çok farklı süre zarfında tüketilen içeceklerin oldukça fazla çeşidi vardır. Çeşitleri arasından Kayseri Pazarı gilaburu nektar 1 lt seçeneği insan vücuduna sağladığı fayda ve kendine özgü tadıyla öne çıkar. Ürün, tat açısından müşterilere sunduğu başarı sonucunda çocuklardan gençlere yetişkinlerden yaşlılara kadar farklı yaş aralığında bulunan çok sayıda müşteriye hitap eder. Bu özelliği sonucunda ürünün tercih edilirliği oldukça fazladır. Ürün, tek başına tüketilebileceği gibi çeşitli tatlı ve yemeklerin içerisinde de ilave edilebilir. Siz de kendine özgü lezzeti sayesinde sofralarda sıklıkla tüketilen, değişik yaş aralığında bulunan müşterilerin favorileri arasına girmeyi başaran Kayseri Pazarı gilaburu nektar 1 lt satın alabilirsiniz.

  • 1 lt miktar
  • Kendine özgü lezzet
  • Cezbedici koku

Lezzetli Gilaburu Nektar 1 lt

Lezzetli Gilaburu Nektar 1 lt

Kayseri Pazarı gilaburu seçeneği kendine özgü bir lezzete sahiptir. Lezzetli tadı sayesinde pek çok farklı damak tadına sahip olan müşteriler tarafından oldukça fazla talep edilir. Bu özellikleri ile ürün oldukça farklı alanlarda kullanılabilir. Pek çok tatlı ve yemeğin içerisine ilave edilerek yiyeceklerin tadını olumlu yönde değiştirir. Ürün, bir lt olarak müşterilere ulaştırılır. Ürün, çok sayıda kişinin istek ve ihtiyacının rahat bir şekilde karşılanmasına kaynaklık eder. Uzun süre tüketilebilir. Çekirdek aileler tarafından sıklıkla tercih edilen içecek, geniş ailelerin de gereksinimlerini karşılar. Kayseri Pazarı gilaburu suyu vitamin ve mineral bakımından da oldukça zengindir. Bu özelliği sonucunda sağlıklı ve zinde bir bedene kavuşma olanağı tanır. Siz de sağlıklı ve dinç bir bedene kavuşmak istiyorsanız lezzetli ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Güvenilir Gilaburu Nektar 1 lt Yorumları

Güvenilir Gilaburu Nektar 1 lt Yorumları

Kayseri Pazarı gilaburu nektar 1 lt yorumları müşteri memnuniyetini ortaya koyar. Ürün, pek çok farklı süre zarfında rahat bir şekilde kullanılır. Kahvaltı, öğle yemeği gibi çeşitli öğünlerde içecek olarak tüketilir. Aynı zamanda atıştırmalık ya da ara öğünlerde de müşteriler tarafından oldukça fazla talep edilir. Ürün, kırmızı bir renge sahiptir. Renk özelliği sonucunda çeşitli kek ve pastalarda hamurun kırmızı bir tona kavuşmasını aracılık eder. Bu özelliği ile kendine özgü lezzeti de tatlıların eşsiz bir tadı sahip olmasına yardımda bulunur. Pek çok mutfağın vazgeçilmezleri arasındadır. Kayseri Pazarı gilaburu nektar 1 lt kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de çeşitli öğün ve atıştırmalıklarda müşteriler tarafından oldukça fazla talep edilen, kırmızı renge sonucunda pek çok süslemede kullanılan ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Kayseri Pazarı Nektar 1 lt Fiyatı

Bütçe Dostu Kayseri Pazarı Nektar 1 lt Fiyatı

Kayseri Pazarı gilaburu nektar 1 lt fiyatı ürün özelliklerine bağlı olarak belirlenir. Ürün, içerisinde yer alan vitamin ve mineraller sayesinde pek çok farklı hastalığın tedavi edilmesine yardımcı olur. Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine katkı sağlayarak grip ya da nezle gibi çeşitli hastalıklara karşı müşterilerin korunmasını sağlar. C vitamini bakımından da oldukça zengindir. Bu niteliği sonucunda bahar ve kış gibi hava şartlarının farklılaştığı dönemlerde oldukça fazla tüketilir. Yaz aylarında da tercih edilirliği yüksektir. Cilt problemleri için de sıklıkla kullanılır. Sivilce, akne gibi çeşitli problemlerin hızlı bir şekilde giderilmesini sağlayan ürün, kırışıklık ya da ince çizgi gibi kusurların da tedavi edilmesinde kullanılır. Siz de kendine özgü lezzeti ile oldukça geniş kullanım alanı sahip olan, insan sağlığı için oldukça fazla yararı bulunan ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.