Kaynak Yayınları Kaşif Kozinoğlu'nun Mezara Götürmediği Sırlar

136 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
169,83 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
179,97 TL
Kurumsal Fatura
185,92 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kaynak Yayınları Kaşif Kozinoğlu'nun Mezara Götürmediği Sırlar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kaynak Yayınları Satıcı Ünvanı: GÖREV KİTAP VE YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0409084742000001 Vergi Kimlik Numarası: 4090847420
    Bu ürün Kaynak Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1MİT Asya Bölgesi Başmüşaviri Kaşif Kozinoğlu'nun Ölümünden Kısa Süre Önce Aydınlık'a Gönderdiği El Yazıları, Tıpkıbasım... AKP'yi Kapatma Davası ve Serdar Özgüldür Olayı...Hikmet Yar-Tayyip Erdoğan İlişkisi ve Usame Bin Laden... "Bizi Hapsederken Mahvettikleri Yargı Bizim Yargımızdır"... Fe*thullah Gülen ve Okulları... Tayyip Erdoğan-Abdullah Gül ve Fe*thullah Gülen...Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül'ün ABD ve İsrail İlişkileri... MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın Yaptığı Atamalar ve Büyükanıt'ın Bildiği RTE Sırları... AKP, P*KK ve Kürt Sorunu...AKP İktidarının İç ve Dış Politikada Geldiği Yer... "Öldürmek Dahil Her Şeyi Yaptırabilir"...Tayyip Erdogan'ın İsviçre'deki Gizli Hesapları ve Kılıçdaroğlu'nun BND Görüşmesi...Türkiye Cumhuriyeti Devletini AKP Nasıl Ele Geçirdi..

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ergün Gedek
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kaynak Yayınları Kaşif Kozinoğlu'nun Mezara Götürmediği Sırlar Trendyol'da

2016 yılında basılan ve 368 sayfa sayısına sahip olan Kaynak Yayınları Kaşif Kozinoğlu'nun Mezara Götürmediği Sırlar kitabı, gizemli ve sıra dışı konulara ilgi duyan okuyucular için oldukça ilginç bir seçimdir. Kitap, yazarın kendi deneyimlerini, araştırmalarını ve gözlemlerini içeren bir antolojidir. Paranormal olaylardan tarihi sırlara ve eski kültürlere kadar geniş bir yelpazede konulara sahiptir.

 
  • Sürükleyici
  • Bilgilendirici
  • Tarihi Sırlar

Kaynak Yayınları Kaşif Kozinoğlu'nun Mezara Götürmediği Sırlar - Ergün Gedek Konusu

Kaynak Yayınları Kaşif Kozinoğlu'nun Mezara Götürmediği Sırlar - Ergün Gedek Konusu

Kaşif Kozinoğlu'nun Mezara Götürmediği Sırlar Ergün Gedek, yazarın kişisel bilgi ve araştırmalarını içeren macera, keşif ve yaşadığı zorlukları anlatan bir anı kitabıdır. Kitapta, yazanın Türkiye'nin birçok yerinde gerçekleştirdiği arkeolojik araştırmalar, özellikle de Anadolu topraklarında yaptığı keşifler ve kazılar hakkındaki tecrübeleri paylaşılır. Ayrıca Kaşif Kozinoğlu’nun dünya genelindeki keşif yolculukları, tarihi figürlerin gizemli yaşamları ve mekanlar hakkındaki araştırmaları da Mezara Götürmediği sırlar kitabında yer alır. Edebiyat alanında bir anı kitabı olarak yer alan kitap, yazarın kendi hayatındaki kesitleri okuyucuya sunduğu için gerek yaşam öykülerini içermektedir. Kaleme aldığı bu eser ile Kaşif Kozinoğlu, okuyucuya bambaşka bir hayatın ve dünyanın varlığını anlatır. Farklı bir dünyanın kapılarını açarak heyecanlı ve gizemli bir yolculuğa çıkaran yazar, okuyuculara birçok bilgi ve tecrübesini aktararak aydınlatır. Her yaştan okuyucu için önemli bilgiler içeren Mezara Götürmediği Sırlar kitabı özellikle arkeoloji ve tarih konularına ilgi duyan, yazarın macera ve keşiflerini merak eden kitap tutkunları için önemli bir kaynaktır.

 

Kaynak Yayınları Kaşif Kozinoğlu'nun Mezara Götürmediği Sırlar - Ergün Gedek Kimler Okuyabilir?

Kaynak Yayınları Kaşif Kozinoğlu'nun Mezara Götürmediği Sırlar - Ergün Gedek Kimler Okuyabilir?

Geniş bir okuyucu kitlesine sahip olan Kaşif Kozinoğlu, Mezara Götürmediği Sırlar kitabında okuyucuya bambaşka bir dünyayı anlatır. Arkeoloji ve tarih konuları üzerine yoğunlaşarak Türkiye’den ve dünyadan önemli bilgileri sunan kitap, yaş sınırı olmaksızın meraklı her okuyuca açıktır. Kitapta yer alan bilgilerin ve hikayelerin okuyucuda bıraktığı izler oldukça derindir. Yazarın anlattığı olaylar ve konular, okuyucunun düşünme biçimini değiştirebilir veya yeni perspektifler sunar. Okuyucunun hayal gücünü harekete geçirerek onu farklı dünyalara götürür. Mezara Götürmediği Sırlar kitabında yazarın kişisel hikayelerini de içerdiği için okuyucuya bir bağ kurma şansı da sunar. Okuyucu kendisini yazarın yerine koyarak olayları kendi perspektifine göre düşünerek yeniden yorumlayabilir ya da farklı deneyimler kazanarak kitaptan daha fazla zevk alabilir. Kaşif Kozinoğlu'nun Mezara Götürmediği Sırlar kitabı, gizemli ve sıra dışı konulara ilgi duyan okuyucular için oldukça ilginç bir içeriğe sahiptir. Herkes tarafından okunabilen kitap farklı edebiyat türlerine hitap eder.

 

Kaynak Yayınları Kaşif Kozinoğlu'nun Mezara Götürmediği Sırlar - Ergün Gedek Fiyatı

Kaynak Yayınları Kaşif Kozinoğlu'nun Mezara Götürmediği Sırlar - Ergün Gedek Fiyatı

Temel içeriğini tarih ve arkeoloji konuları oluşturduğu için daha çok bilgilendirici içeriğe sahip olan kitap okuyucuya bambaşka bilgi birikimi sunarak Türkiye ve dünya hakkında yeni bilgiler öğretir. Keşif ve maceralarla okuyucuyu meraklandıran ve bir solukta okunmasını sağlayan kitap, akıcı ve anlaşılır bir dille yazılmıştır. Okuyucunun rahat anlamasını sağlaması bakımından önemli bir yere sahip olan Mezara Götürmediği Sırlar kitabı, yazarın gözünden tarihi mekanların ve figürlerin görünümü hakkında farklı bir bakış açısı sunar. Yazarın yaşadığı maceraların okuyucuda farklı bir tat bırakması da kitabın önemini ortaya çıkarırken tarihi keşiflere ve arkeolojiye merak duyan her okur için önemli bir eserdir. Kaynak Yayınları Kaşif Kozinoğlu'nun Mezara Götürmediği Sırlar yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz Kaynak Yayınları Kaşif Kozinoğlu'nun Mezara Götürmediği Sırlar fiyat bilgisi ve ürünü sipariş etmek için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.