Katre-i Şifa Yetişkinler Için Özel Üretim Udim Yağı - 100 ml - Udi Hindi Yağı

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Katre-i Şifa Yetişkinler Için Özel Üretim Udim Yağı - 100 ml - Udi Hindi Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Katre-i Şifa Satıcı Ünvanı: NURCAN KESKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1685333964800001 Vergi Kimlik Numarası: 2050360942
    Bu ürün Katre-i Şifa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Önemli Bilgilendirme! Lütfen Okuyunuz... Süzme işlemi yapılmaktadır. Şişenin dibinde tortu bu sebepleyoktur veya çok az vardır. Yağ kısmının tam 100 ml gelmesi ve tortudandolayı bekleme oldukça aromanın daha da acı olmaması için süzme işlemiözellikle yapılmaktadır. Türkiye’de Bir İlk! Katre-i Şifa Udim Yağı Nasıl Elde Edilir? Zeytin yağı içerisinde Kostus Kökü Tozu imtisas yöntemi ile bekletilerek elde edilmiştir. Ek katkı maddesi kullanılmamış, hiçbir koruyucu madde, boyar madde, yapay tatlandırıcı veya aroma içermez. İlgili Yasa ve Yönetmelik Gereği Endikasyon ve Hastalık Adı Belirterek Bitkisel Destek Ürünleriyle İlgili Tanıtım Yapılamamaktadır. Faydaları hakkında detay bilgi için bize ulaşabilir, internette basında çıkan haberleri ve kullanıcı deneyimlerini okuyabilirsiniz...

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Sıvı
  • Paket İçeriği 100 ml
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Katre-i Şifa Saf Udim Yağı 100 Ml (Özel Üretim)

Katre-i Şifa saf udim yağı 100 ml (özel üretim) bitkisel içeriğe sahip olan bir üründür. Katkı maddesi içermeyen bu formül zeytinyağı esas alınarak hazırlanır. Kostus kökü tozunun zeytinyağı içinde bekletilmesiyle udi hindi adı verilen bu ürün elde edilir. İmtisas yöntemi olarak bilinen bu yöntem sayesinde kostus kökü tozu, zeytinyağı tarafından emilir. Böylece faydaları oldukça fazla olan bitkisel kaynakların birleşiminden yararlı bir karışım ortaya çıkar. Doğallığının bozulmaması için de formül içerisine boyar madde, tatlandırıcı, aroma ve koruyucu madde dahil değildir. 100 ml ölçeğinde cam şişe içerisinde satışa sunulan bu bitkisel formül süzme işlemine de tabi tutulur. Süzme işleminin yapılmasının sebebi bekleme sonucu oluşan tortunun acı bir tat oluşturma riskini ortadan kaldırmak içindir.

  • Zeytinyağı ve kostus kökü tozu
  • Katkı maddesi içermeyen bitkisel formül
  • 100 ml saf udim yağı

Katre-i Şifa Saf Udim Yağı 100 Ml Faydaları

Katre-i Şifa Saf Udim Yağı 100 Ml Faydaları

Katre-i Şifa udim yağı sağlığa birçok faydası bulunan bitkisel ve doğal bir formüldür. Öncelikle çocuklar için alerjik problemlerin giderilmesinde kullanılabilir. 7 yaş altındaki çocuklara uygun olan ölçek 1 çay kaşığı kadardır. Aynı zamanda yetişkinler de bu doğal formülden faydalanabilir. Kış aylarında üst solunum yollarında birçok problemle karşılaşılır. Bu sağlık sorunlarının arasında grip, nezle, boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı gibi hastalıklar bulunur. Öncelikle bu tür problemlerin semptomlarının giderilmesinde tercih edilebilir. Ayrıca antibiyotik olma özelliğinden dolayı da enfeksiyonlara karşı da etki gösterir. Cilt üzerinde de faydaları olduğu bilinen bu yağı egzama, yanık, kesik ve haşere ısırığı gibi durumlar karşısında da kullanabilirsiniz. Aynı zamanda antioksidan kaynağı olarak da bilinen Katre-i Şifa udi hindi yağını vücudunuzu toksinlerden arındırmak için de tercih edebilirsiniz.

Katre-i Şifa Udim Yağı Kullanımı

Katre-i Şifa Udim Yağı Kullanımı

Udi hindi yağı doğal haliyle kullanılabilen bir formüldür. Direkt olarak bir kaşık yardımıyla içilebilir veya damla halinde burun deliklerine damlatılabilir. Ayrıca direkt olarak kullanmak istemeyenler için farklı kullanım şekilleri bulunur. İçme suyuna birkaç damla eklemek bunlardan biridir. Aynı zamanda bal veya pekmez gibi gıdalarla karıştırılarak da tüketilebilir. Ürünü sinüzit problemi için alın ve şakaklara masaj yapmak üzere de kullanabilirsiniz. Katre-i Şifa saf udim yağı 100 ml yorum yapanların açıklamaları doğrultusunda da farklı kullanım şekillerini öğrenebilirsiniz. Ölçek olarak da yetişkinler için tatlı, çocuklar için de çay kaşığını baz almanız önerilir. Bu konuda dikkat etmeniz gereken bir diğer durum da günlük olarak maksimum iki tatlı kaşığı tüketilmesidir. Ek olarak 2 yaş altındaki çocuklar için kullanımının uygun olmadığı unutulmamalıdır. Bu uyarıları göz önünde bulundurarak sağlıklı bir tüketim sağlayabilirsiniz.

Bütçe Dostu Katre-i Şifa Saf Udim Yağı 100 Ml Fiyatları

Bütçe Dostu Katre-i Şifa Saf Udim Yağı 100 Ml Fiyatları

Katre-i Şifa saf udim yağı 100 ml kullananlar bu formülü mikrop ve enfeksiyonlarla başa çıkmak için tercih ettiklerini belirtir. Faydaları ve kullanım alanı farklı olan bu formül iltihap kurutma özelliğine de sahiptir. Enerji verip yorgunluğu gidermesiyle de adından söz ettiren doğal formülün mide problemleri için de faydalıdır. Pek çok faydasıyla bilinen bu ürün cam şişeyle size sunulur. Ayrıca süzülerek şişelenen yağın fiyatı da oldukça caziptir. Katre-i Şifa saf udim yağı 100 ml fiyat açısından tüketmeyi tercih edenler için ideal aralıktadır. Böylece ailesinin sağlığına özen gösteren herkesin satın alabilmesi mümkün olur. Faydalarıyla adını duyuran formülü fiyat avantajı sayesinde evinizin ecza dolabına ekleyebilirsiniz. Geniş bir fayda yelpazesine sahip olan doğal ürünle sağlık problemlerinin giderilmesini sağlayabilirsiniz. Katre-i Şifa udi hindi yağını Trendyol’dan satın alabilirsiniz.