Kate Louise 4 Parça Çerçeve Görünümlü Mdf Tablo Seti

89,97 TL
(22,49 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kate Louise 4 Parça Çerçeve Görünümlü Mdf Tablo Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kate Louise Satıcı Ünvanı: CİHAN BİLİŞİM TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209008464800012 Vergi Kimlik Numarası: 2090084648
    Bu ürün Kate Louise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Materyal : %100 Mdf
  • Ürün 4 Parçalı olup UV baskı teknolojisi ile direk mdf üzerine baskıdır.
  • Ebat Seçenekleri
  • 4 Adet 15x20 Cm
  • Görseldeki Ürün Boyutları Temsilidir.
  • Ürün Açıklamasında Yazan ve Beden Olarak Seçeceğiniz Boyut Gönderilecektir.
  • Ürünü Doğrudan Güneş Işığında Tutmayınız, Doğrudan Uzun Süreli Güneş Işınları Ürünlerin Renklerinin Solmasına Sebebiyet Verebilecektir.
  • Ürün Duvara Satın Alacağınız Silikon yada Çift Taraflı Bant ile Kolayca Monte Edebilirsiniz,Ürünün Yanında Çift Tarafı Bant Gönderilecektir Ancak İstenildiği Taktirde Ek Bant Alınıp Ayrıca Uygulanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal MDF
  • Boyut/Ebat 40 x 50
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Kate Louise 4 Parça Çerçeve Görünümlü Mdf Tablo Seti

Tablo çeşitleri birçok alanda insan hayatının vazgeçilmez bir parçasıdır. Günümüzde bu alanda sayısız ürün seçeneği bulunur. Kullanışlı ve minimal tasarımlara sahip olan Kate Louise 4 parça çerçeve görünümlü MDF tablo seti, çift taraflı bant özelliği ile istenen yere kolay bir şekilde yapışır. Kaliteli ve güvenilir olmasıyla dikkatleri üzerine çeken tablo seti, birbirinden farklı parçalarıyla estetik bir duruş sergiler. Fazla büyük olmayan parçaları bulunduğunuz ortamda boş görünen alanlara yerleştirebilir ve modern bir mekan ortaya çıkarabilirsiniz. Güzel tasarımları ve perspektif görünümü ile birçok çeşidi bulunan tablolar, sizi her anlamda memnun eder. Minimal özellikte olan ürünlerle gereğinden fazla yer kaplamadan huzur verici bir ortam yaratabilir, kendinizi mutlu ve huzurlu hissedebileceğiniz bir alan oluşturabilirsiniz.

  • Modern ve çağdaş tasarım
  • Dayanıklı ve uzun ömürlü materyal
  • Özgün ve yaratıcı çizgiler

Dikkat Çekici Kate Louise Tablo Seti Özellikleri

Dikkat Çekici Kate Louise Tablo Seti Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan bu tablo seti, dikkat çekici özellikleriyle beğeni toplar. Öncelikle tablolarda çerçeve yoktur. Bununla birlikte çerçeve görünümlü yapısı ile hoş bir duruş sergiler. Fazla yer kaplamaz ve istenen yüzeye kolay bir şekilde yapışır. Çift taraflı bant özelliğiyle ilgi gören 4 parça çerçeve görünümlü MDF tablo seti Kate Louise markasının sevilen ürünleri arasında yer alır. Bu özelliği ile dilediğiniz yere kolaylıkla yapıştırabileceğiniz ürün, pratik bir müşteri deneyimi elde etmenize yardımcı olur. İhtiyacına göre silikon veya ek bant gibi malzemelerle de yapıştırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu ürünler, yeni nesil UV cihazlarda hazırlanır. Boyutları ile fazla yer kaplamayan parçaları istediğiniz köşeye stilinize ve zevkinize uygun bir biçimde yerleştirebilirsiniz. Bu sayede bulunduğunuz ortamı tarzınıza hitap edecek hale dönüştürebilirsiniz.

Kaliteli ve Kullanışlı Kate Louise Tablo Seti

Kaliteli ve Kullanışlı Kate Louise Tablo Seti

Bulunduğunuz kasvetli ortamları daha güzel ve eğlenceli hale getirmek için göz alıcı tablolardan yararlanabilir, duvarları kendinizi mutlu edebilecek şekilde süsleyebilirsiniz. Üstün kalitesi ve uygun fiyatı ile beğeni toplayan bu ürünler, kısa sürede vazgeçilmeziniz olmayı başarır. Aradığınız estetik görünümü size sunan Kate Louise çerçeve görünümlü MDF tablo seti 4 parça seçeneğine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Fazla sayıda parçası olan ve modern bir duruş sergileyen ürün, farklı tarzlara hitap etmenin yanı sıra farklı alanlarda kullanım için de ideal olur. Set halinde sahip olabileceğiniz tablolarla dilediğiniz ortamı zevkinize göre düzenleyebilir, huzurlu ve keyifli bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz. Şık ve güzel görünüm sağlayan setten yararlanarak farklılıkların avantajını yaşayabilirsiniz. Kate Louise 4 parça çerçeve görünümlü MDF tablo seti yorumlarına göz atarak kararınızı verebilir, dilediğiniz zaman satın alma işlemlerini tamamlayarak stilinizi duvarınıza yansıtabilirsiniz.

Her Ortama Uygun Göz Alıcı Tasarımlar Uygun Fiyatlarla

Her Ortama Uygun Göz Alıcı Tasarımlar Uygun Fiyatlarla

İnsan hayatında önemli bir yere sahip olan tablolar, her türlü ortama uyum sağlayacak seçenekleri bünyesinde barındırır. Bu sayede bulunduğunuz ortamı zevkinize ve tarzınıza göre kolayca süsleyebilirsiniz. Çağdaş ve modern duruşuyla ilgi gören Kate Louise 4 parça çerçeve görünümlü tablo seti, aradığınız zarafeti ve şıklığı sizlere sunar. Bu sayede yaşam alanlarınızı kendi zevkiniz doğrultusunda geliştirebilir, ziyaretçilerinizin ruhuna benzersiz bir dokunuş gerçekleştirebilirsiniz. Her ihtiyaca ve zevke yanıt veren ürün, dayanıklılığıyla yıllara meydan okur ve bütçenizi korur. Eşsiz tasarımına ve sağlam yapısına oranla uygun fiyatlı olan sete kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Trendyol üzerinden indirimli ürün çeşitlerini de inceleyebilir, çeşitli kampanyalardan yararlanarak ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Kate Louise 4 parça çerçeve görünümlü MDF tablo seti fiyat aralıklarını inceleyerek kararınızı verebilir, siparişlerinizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz.