Kate Louise 3 Parça Çerçeve Görünümlü Mdf Tablo Seti

28,47 TL
(9,49 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kate Louise 3 Parça Çerçeve Görünümlü Mdf Tablo Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evanti Home Collection Satıcı Ünvanı: PERLA EV TEKSTİLİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0728036082400011 Vergi Kimlik Numarası: 7280360824
    Bu ürün Evanti Home Collection tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Materyal : %100 Mdf
  • Ürün 3 Parçalı olup UV baskı teknolojisi ile direk mdf üzerine baskıdır.
  • 3 Adet 15x20 Cm
  • Varyant Kısmından Seçeceğiniz Ebatta 4 Parça Mdf Gönderilecektir.
  • Görseldeki Ürün Boyutları Temsilidir.
  • Ürün Açıklamasında Yazan ve Beden Olarak Seçeceğiniz Boyut Gönderilecektir.
  • Ürünü Doğrudan Güneş Işığında Tutmayınız, Doğrudan Uzun Süreli Güneş Işınları Ürünlerin Renklerinin Solmasına Sebebiyet Verebilecektir.
  • Ürün Duvara Satın Alacağınız Silikon yada Çift Taraflı Bant ile Kolayca Monte Edebilirsiniz,Ürünün Yanında Çift Tarafı Bant Gönderilecektir Ancak İstenildiği Taktirde Ek Bant Alınıp Ayrıca Uygulanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal MDF
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

3 Parça Çerçeve Görünümlü Set Tablo ile Zarif Dokunuşlar

Bulunduğunuz alandaki dekorasyonu düzenlemek için kullanacağınız materyaller kimi zaman fazla yer kaplayabilir. Bu tür durumlarda özellikle dekoratif seçimler yapmakta zorlanılır. Alan kaplamadan dekorasyonu düzenlemek için kullanabileceğiniz en önemli anlardan biri duvarlardır. Duvar süsleri bulunduğunuz ortamı daraltmadan hoş bir detay katmak için kullanılabilecek önemli materyallerdir. Bu tür dekoratif materyaller sayesinde odaya hareketlilik katabilir ve tüm dekorasyonu rahatlıkla canlandırabilirsiniz. Çerçeve tablolar her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz süslerden biridir. Bu tür ürünler hem tablo üzerindeki resimlerle hem de çerçevenin kendi tasarımıyla birlikte odaya şıklık katar. Ürünün farklı parçalardan oluşması da odaya bir bütünlük aktar Böylece odada daha tamamlanmış bir görünüm oluştur. Siz de ürünü inceleyebilir ve rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Dekoratif
  • İnce çerçeve
  • Sade görünüm

Evinize Canlılık Katacak 3 Parça Çerçeve Görünümlü Set Tablo

Evinizi dekorasyonunu geliştirmek için kullanabileceğiniz son derece şık ürünler arasında ön plana çıkanlardan biri de çerçeve görünümlü tablo seti olmaktadır. Ürün küçük alanlarda dekoratif açıdan ufak dokunuşlar yapmak için oldukça kullanışlıdır. Sahip olduğu tasarım ortama canlılık ve renk atar. Özellikle sade dekorasyon tasarımlarının bulunduğu alanlarda bu tür bir set son derece hoş bir dokunuş olur. Ürünün çerçeveleri ince bir yapıya sahiptir. Böylelikle sade bir görünüm oluşturur. Çerçevelerin rengi siyahtır. Böylece çerçeve içerisinde baskılı resim ile tezatlık oluşturmaz. Ayrıca her renk duvara rahatlıkla uyum sağlama imkanına sahip olur. Çerçeve görünümlü MDF set tablo içerden kullanılan renkli baskı son derece hoş bir görünüm oluşturur. Bu tür bir tasarım çocuk odalarında da rahatlıkla kullanabileceğiniz gibi koridorlarda da uyumlu bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Canlı Renkleri ve Yüksek Kalitesiyle 3 Parça Çerçeve Görünümlü Set Tablo

Çerçeve görünümlü MDF tablo seti ile ilgi en önemli özelliklerden biri de ürünün kalitesi olur. Çerçevenin ve baskının kalitesi ürünü hem estetik açıdan hoş bir görünüme sahip olmasını sağlarken hem de uzun süre kullanılabilmesine yardımcı olur. Ürün içerisinde UV baskı teknolojisi kullanılır. MDF üzerine bu teknoloji ile basılmış olan tablonun renkleri uzun süre boyunca solmaz. Yüzde yüz MDF materyal sayesinde renkler son derece canlı bir şekilde basılır. Tablo kullanıldığı sürece bu renklerde herhangi bir değişiklik gözlemlenmez. Kate Louise 3 parça çerçeve görünümlü set tablo ayrıca kırılmaz, soyulmaz. Ürünü kullandığınız süre boyunca kolay kolay parçalanmalarla karşılaşmazsınız. Siz de ürünü tercih ederek uzun süre kullanabilirsiniz.

Rahat Kullanımı ile 3 Parça Çerçeve Görünümlü Set Tablo

3 parça çerçeve görünümlü set tablo ürününü kullanırken önem taşıyan noktalardan biri de ürünün montelenmesi olur. Bu tablolar duvarlara sabitlenerek kullanılırlar. Güvenli olması için de bu işlemin düzgün bir şekilde yapılması önemlidir. Çerçeveli poster tablo seti duvarlara rahatlıkla monte edilecek ve sabitlenebilen şekilde tasarlanır. Ürünün hafif yapısı çift taraflı bantlar ile kolaylıkla sabitlenmesini sağlar. Hafif olduğu için duvar üzerinde ağırlık oluşturmaz ve işlem sırasına düşme, yerinden onama gibi durumlara karşılaşılmaz. Ürünleri istediği şekilde duvarınıza sabitleme imkanına sahip olursunuz. Sıralarını değiştirebilir, ürünleri kullanarak duvar üzerinde farklı geometrik şekiller oluşturabilirsiniz. Nem bantların yeterince iyi bir şekilde yapışmasını engelleyeceği için sabitlemeyi zorlaştırır. Siz de 4 parça çerçeve görünümlü set tablo yorumları bölümünü de okuyarak evinizin dekorasyonu için doğu kararı verebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü bbpl43 kodu ile inceleyebilir, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.