Karsan Oyuncak Candy Safinaz Bez Bebek 70 cm

525 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karsan Oyuncak Candy Safinaz Bez Bebek 70 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AFACANTOYS Satıcı Ünvanı: HÜLYA İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2190071327
    Bu ürün AFACANTOYS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Candy Safinaz Bebek 70 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Karsan Oyuncak Candy Safinaz Bez Bebek 70 cm

1977’de inşaat ve otomotiv sektörü ile ticari hayatına başlayan fakat değişen küresel dinamiklerden sonra 1996’da oyuncak sektörüne de yönelen Karsan markası ebeveynlerin isteklerine, çocukların da ihtiyaçlarına uygun modeller geliştirir. Yerli üretimi ve marka adı ile yurtdışında da bilinen Karsan Oyuncak bez bebek modeli Safinaz tiplemesiyle çok sevilir. Marka, okul öncesi çağdan okul sonrası döneme kadar her yaştan çocuğa hitap eden ürünlerini son teknoloji ile donatılan tesislerinde imal eder. CE standartlarına uygun olarak üretilen her bir bebek çocuğunuz için güvenli bir kullanım imkanı sunar. Alanında uzman olan kadronun özverili çalışması ve geniş bir hayal gücünün neticesi olan bu sevimli bebekler her çocuğu sevindirebilir. Karsan Oyuncak Candy Safinaz bez bebek 70 cm kullananlar üründen memnun kaldıklarını belirtirler.

  • Sağlıklı materyal
  • Kaliteli üretim
  • Yıkanabilen kumaş

Karsan Oyuncak Candy Safinaz Bez Bebek Özellikleri

Karsan Oyuncak Candy Safinaz Bez Bebek Özellikleri

Karsan Oyuncak Candy Safinaz bez bebek 70 cm boyutu ile dikkat çeken bir tasarıma sahiptir. Özellikle küçük çocuklarını ilgisini toplayan bu ürün 3 yaş üstü için güvenli bir kullanım olanağı tanır. 3 yaş altı çocuklarınız her ihtimale karşı ebeveyn gözetiminde oynamalıdır. Yumuşak bir dokusu bulunan ürün peluş dolgu ile desteklenir. Ürünün hiçbir parçasında sağlığa zararlı olan materyaller kullanılmaz. Çocukların hassas olan ciltlerinde alerji veya kızarıklık gibi olumsuz durumlara sebebiyet vermeyen bu ürün Avrupa standartlarını karşılayacak şekilde imal edilir. Ulusal ve uluslararası resmi otoritelerin şart koştuğu üretim standartlarının sertifikalarına sahip olan marka her açıdan güvenli olan oyuncaklar sunar. Siz de kendi çocuklarınız ya da tanıdıklarınız için bir bez bebek arıyorsanız ihtiyacınız olan ürünü üstün bir kalite ve uygun fiyatla temin edebilirsiniz.

Karsan Oyuncak Candy Safinaz Bez Bebek 70 cm Yorumları

Karsan Oyuncak Candy Safinaz Bez Bebek 70 cm Yorumları

Karsan Oyuncak Candy Safinaz bez bebek 70 cm yorumları bu ürünü satın alarak çocuklarına ya da yakınlarına hediye eden müşteriler tarafından paylaşılır. Ürün kalitesi, dikişleri, renkleri, boyutu veya diğer konularla ilgili merak ettiğiniz birçok şeyi bu yorumlar sayesinde öğrenebilirsiniz. Yorumların sadece ürünleri satın alan müşteriler tarafından yapılabilmesi güvenilir bir kaynak olmalarını sağlar. Siz de alışveriş yapmadan önce tereddütlerinizi gidermek için bu güvenilir kaynakta yazanları değerlendirebilirsiniz. Oyuncak Candy Safinaz bez bebek incelemesi yaparken ürünün değerlendirme puanlarını da dikkate alabilirsiniz. Rengarenk bir tasarıma sahip olan Safinaz bebek çocukların ilgi odağıdır. Özellikle yumuşak bir uyku arkadaşı arayan ebeveynlerin favorisi olan ürünü siz de çocuğunuz için satın alabilirsiniz. Bu sayede çocuğunuzu tek başına yatmaya ve kendi odasında uyumaya daha kolay bir şekilde ikna edebilirsiniz.

Karsan Oyuncak Candy Safinaz Bez Bebek 70 cm Fiyatı

Karsan Oyuncak Candy Safinaz Bez Bebek 70 cm Fiyatı

Karsan Oyuncak Candy Safinaz bez bebek 70 cm fiyatı ebatları ve üretim maliyeti gibi çeşitli faktörlere göre belirlenir. Uzmanlar tarafından tasarlanan bu eğlenceli ve sağlıklı ürünle çocuklarınızın keyifli zamanlar geçirmesini sağlayabilirsiniz. Özellikle 3-6 yaş grubundaki çocukların bedensel, ruhsal ve sosyal gelişimleri için önemli rol oynayan bu bebekler hayal gücünün gelişmesine de katkıda bulunur. Konuşma yeteneği, dil becerisi ve iletişim davranışlarını destekleyen bez bebeği kullanarak çocuğunuzla birlikte kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Trendyol’a özel olarak sunulan avantajlı kampanyalardan faydalanarak üründen birkaç adet satın alabilirsiniz. Bu sayede birden fazla olan çocuklarınız için eğlenceli bir oyun ortamı oluşturmanız da mümkün hale gelir. Bebek koleksiyonu yapmayı seven yakınlarınız için de hoş bir hediye alternatifi olan bu ürünü güvenli ödeme sisteminden yararlanarak kolay şekilde sipariş edebilirsiniz.