Karlıoğlu Siirt Fıstığı Yeni Mahsül 1 kg

677,95 TL
(677,95 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Karlıoğlu Siirt Fıstığı Yeni Mahsül 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OnlineÇiftçi Satıcı Ünvanı: ONLİNE ÇİFTÇİ GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0643076565200001 Vergi Kimlik Numarası: 6430765652
    Bu ürün OnlineÇiftçi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İri Taneli Kavrulmuş Duble Siirt Fıstığı Siirt’in en iri ve kaliteli fıstıklarını lezzetli bir atıştırmalık olarak sofranıza getiren Kavrulmuş Siirt Fıstığı Duble ürünü, titizlikle yürütülen bir üretim süreci sonunda el değmeden paketlenir. Güvenle tüketebileceğiniz bu özel fıstıklar sadece tuz ile kavrulur. Herhangi bir katkı maddesi veya koruyucu içermeyen bu leziz atıştırmalığı dilediğiniz gibi tüketebilir, sevdiklerinize ikram edebilirsiniz. Siirt’ten Sofralara Lezzetli Atıştırmalık Özel fıstıkları ile ünlü olan Siirt ilinden gelen duble fıstıkların yer aldığı Kavrulmuş Siirt Fıstığı çok özel bir üretim sürecinden geçer. Bu süreçte ilk olarak en iri taneli fıstıklar seçilir, ardından kalibre edilerek fıstıkların arasına karışan taşlar, odun parçaları, kabuklar gibi yabancı maddeler ayrıştırılır. Daha sonra ise çürük ve çürümeye müsait olan zayıf fıstıklar elenir. Tüm bu sürecin sonunda elde edilen iri taneli sağlıklı fıstıklar kavurma işlemine alınır. Tuzla kavrulduktan sonra ise makineler tarafından el değmeden paketlenir. Tamamen Türk Gıda Kodeksi baz alınarak üretilen ve ambalajlanan Kavrulmuş Siirt Fıstığı Duble ürünü, sadece birinci sınıf fıstıklardan oluşur. Tek başına veya farklı kuruyemişlerle birlikte tüketebileceğiniz bu leziz atıştırmalık çay saatleri, ara öğünler ve film izleme etkinlikleri için idealdir. Uzun süre tazeliğini koruyacak şekilde ambalajlandığı için misafirlerinize de güvenle ikram edebileceğiniz duble Siirt fıstığını, taze atıştırmalıklar tüketmesini istediğiniz sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Tazeliği Koruyan Özel Ambalaj Özel ambalajı ile benzerlerinden ayrılan Kavrulmuş Siirt Fıstığı Duble ürünü, 1 kilogram olarak satışa sunulur. Aç-kapa özellikli ambalaj sayesinde Siirt fıstıkları, tavsiye edilen tüketim tarihi sona erene kadar taze kalır. Bu süreçte ürünü tüketmeye devam edebilirsiniz. Siirt fıstığı satın aldıktan sonra ambalajın üretim ve paketlenme tarihini kontrol etmeniz önerilir. Bu tarihler ambalajın etiketinde veya sağ üst köşesinde yer alır. Size sunulan ambalaj içinde 6 ay boyunca tazeliğini koruyan duble Siirt fıstığını daha uzun süre taze olarak saklamak için buzdolabında ve cam kavanoz içinde muhafaza etmeniz tavsiye edilir. Organik Çiftçi tarafından üretilen Kavrulmuş Siirt Fıstığı Duble ürünü, Siirt’in en iri ve taze fıstıklarını lezzetli bir atıştırmalık olarak beğeninize sunar. Katkı maddesi içermeyen bu taze atıştırmalığı, sevdiklerinizle birlikte güvenle ve keyifle tüketebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver