Karlıoğlu Kavrulmuş Antep Fıstığı Anaçıtlak 400gr

309,99 TL
(774,98 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Karlıoğlu Kavrulmuş Antep Fıstığı Anaçıtlak 400gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OnlineÇiftçi Satıcı Ünvanı: ONLİNE ÇİFTÇİ GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0643076565200001 Vergi Kimlik Numarası: 6430765652
    Bu ürün OnlineÇiftçi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yoğun Lezzet: Ana Çıtlak Antep Fıstığı Gaziantep ilinin Nizip ve Birecik ilçelerinde üretilen en taze Antep fıstıklarından oluşan Karlıoğlu Ana Çıtlak Antep Fıstığı, birinci kalite olmasıyla öne çıkar. Sadece iri ve dolu Antep fıstıklarının yer aldığı bu ürün Online Çiftçi entegre tesislerinde el değmeden üretilir. Özenle gerçekleştirilen üretim süreci sonunda ise Türk Gıda Kodeksi koşullarına uygun bir şekilde yine el değmeden paketlenerek kullanıcıların beğenisine sunulur. Bu taze ve lezzetli Antep fıstığı ürününü aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte güvenle tüketebilirsiniz. Dört Farklı Gramaj Alternatifi Karlıoğlu Antep fıstığı hemen her tüketim alışkanlığına uygun seçenek sunan paket çeşitleri ile dikkat çeker. 250 gr, 400 gr, 500 gr ve 1000 gr olmak üzere dört farklı gramajda ambalajlanan Karlıoğlu Ana Çıtlak Antep Fıstığı ürününü dilediğiniz miktarda satın alabilir, taze olarak tüketebilirsiniz. 1000 gramlık ambalajda ortalama 1000 - 1300 adet Antep fıstığı bulunur. Yeterli miktarda Antep fıstığı satın almak için fıstık miktarını da dikkate alabilirsiniz. Kilitli kağıt ambalaj ile birlikte gelen Karlıoğlu Ana Çıtlak Antep Fıstığı’nın ambalajını her tüketim sonrası zahmetsizce kapatabilir, hava almasını önleyerek taze kalmasını sağlayabilirsiniz. Çok miktarda Antep fıstığı satın alacaksanız, ürünün tamamını kapaklı cam kavanoz içinde buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Birinci Kalite Antep Fıstığı Nizip ve Birecik ilçelerindeki Antep fıstığı bahçelerinden elde edilen Karlıoğlu Ana Çıtlak Antep Fıstığı, üretim öncesinde kalibre edilir. Bu süreçte Antep fıstıklarının arasına karışan taş, odun ve boş kabuk gibi parçalar ayıklanır. Dolayısıyla Karlıoğlu Ana Çıtlak Antep Fıstığı satın aldığınızda yabancı cisimler veya boş kabuklarla karşılaşmazsınız. Taze olduğu için kabukları kolayca ayrılan kavrulmuş Antep fıstığı, hemen herkes tarafından keyifle tüketilebilir. Bu nedenle Karlıoğlu Ana Çıtlak Antep Fıstığı ürününü çocuklarınızın beslenme programlarına da dahil edebilirsiniz. Online Çiftçi kalitesi ile üretilen Karlıoğlu Ana Çıtlak Antep Fıstığı, birinci sınıf kalite Antep fıstıkları ile tanışma olanağı tanır. Siz de bu sağlıklı kuru yemişi öğün aralarında tüketebilir, zengin besin değerinden faydalanması için çocuklarınıza verebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver