Karlıoğlu Iran Yaş Hurma 1paket (500GR)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Karlıoğlu Iran Yaş Hurma 1paket (500GR)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Taze İran Yaş Hurma İran’dan ithal edilen ve sadece iri taneli taze yaş hurmaların yer aldığı Karlıoğlu İran Yaş Hurma ürünü, yoğun şeker oranı ve lezzeti ile öne çıkar. İran’daki hurma ağaçlarından toplandığı gibi tamamen katkısız olarak ambalajlanan İran Yaş Hurma ürününü tatlı olarak tüketebilir, konuklarınıza ikram edebilir veya doğal şeker olarak tatlı yapımında kullanabilirsiniz. İran Hurması Besin Değeri Yüksek besin değeri ve içerdiği zengin mineraller ile öne çıkan İran Taze Yaş Hurma, sağlıklı bir meyvedir. 100 gramında ortalama 277 kcal enerji bulunan İran hurmasında 75 gram karbonhidrat, 2 gram protein, 15 gram lif ve 0.5 gram yağ bulunur. Vitamin yönünden de zengin bir meyve olan İran hurması, A, B1, B2, B3 ve C vitaminlerine sahiptir. 15 çeşit mineralin yer aldığı bu leziz meyveyi günlük öğünlerinize ekleyerek zengin besin değerinden faydalanabilirsiniz. Katkısız Doğal İran Hurması Taze Yaş İran Hurma tamamen doğal ve katkısızdır. Üretim aşamasında herhangi bir işlem görmediği için glikoz, koruyucu, bitkisel yağ gibi katkı maddeleri içermez. Doğal olduğu için uygun koşullarda saklanması gereken Karlıoğlu İran Yaş Hurma, sofranıza gelene kadar soğuk hava depolarında muhafaza edilir. Bu nedenle bozulma ve ekşime olmaması için İran hurma satın aldıktan sonra buzdolabının soğutucu bölmesinde saklamanız tavsiye edilir. İran Yaş Hurma Nasıl Kullanılır? Lezzeti ve besin değeri nedeniyle özel bir meyve olan İran Yaş Hurma, olduğu gibi öğün aralarında veya yemeklerden sonra tüketilebilir. Bununla birlikte sağlıklı kahvaltılar hazırlamak için yulafla bir araya getirebileceğiniz taze İran hurmasını, sütlü tatlılar ve çeşitli hamur işlerinde de kullanabilirsiniz. Etli, yumuşak ve çok tatlı olmasıyla diğer hurma türlerinden ayrılan bu lezzetli meyveleri tatlandırıcı olarak pek çok tarife ekleyebilir, soğuk ve sıcak içecek yapımında kullanabilirsiniz. Online Çiftçi güvencesiyle İran’dan sofranıza gelen bu taze İran Yaş Hurma ürünü 500 gramlık ambalajda beğeninize sunulur. Pratik bir şekilde saklama olanağı da sunan lezzetli İran hurmasını uygun koşullarda bozulmadan saklayabilir, damak zevkinize göre dilediğiniz gibi tüketebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver