Karekök Yayınları 11. Sınıf Matematik Soru Bankası Yeni Basım 2020 Online Eğitim Uyumlu

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (39)
500 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
164 TL157 TL
2. Ürüne 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karekök Yayınları 11. Sınıf Matematik Soru Bankası Yeni Basım 2020 Online Eğitim Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akıllı tahta ve online eğitime uyumludur. DilTürkçe Kâğıt cinsi1. Hamur Cilt tipiCiltsiz Basım yeriTürkiye Yayın tarihiEylül-2020 Baskı sayısı1. Baskı Sayfa sayısı319 Ölçü21x27 cm

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 11. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Karekök Yayınları Matematik Güncel Soru Bankası

Eğitim ve öğretim hayatları boyunca pek çok ders ile karşı karşıya kalan öğrenciler bu derslerdeki yetkinliklerini kanıtlamak için sınava girmektedir. Her ne olursa olsun belirli bir başarıyı yakalamayı hedefleyen öğrenciler için gün içerisinde edindikleri bilgileri çözümleyebilmek ve bu bilgileri soru üzerinde doğru bir sonuç getirecek şekilde cevaplandırabilmek oldukça önemlidir. Bunun için de öğrencilere genellikle düzenli bir soru çözümü ve öğrenilen bilgilerin tekrar edilmesi tavsiye edilir. 11. Sınıf Matematik Soru Bankası ürünü ise çocukların matematik dersi içinde konuları daha iyi bir şekilde kavramasını sağlamaktadır. İçerisinde 11. sınıfta işlenen konuların güncel soru çeşitlerinin bulunması ile öğrenciler sınavlara daha iyi bir şekilde hazırlanabilir. Bu durum da öğrencilerin ders alanında başarılı olmasını sağlamaktadır. Her konu için birbirinden farklı soru çeşidinin olması da kitabın öne çıkan özellikleri arasındadır.

  • Videolu Çözüm
  • Müfredata Uygun
  • Farklı Soru Çeşitleri

11.Sınıf Matematik Soru Bankası ile Başarıya Doğru

Öğrencilerin sahip oldukları bilgilerin hangi seviyede olduğunu anlamasına da yardımcı olan bu 11. Sınıf Matematik Soru Bankası Karekök Kitabı, müfredata uygun olacak şekilde hazırlanmaktadır. Bu sayede öğrencinin okulda görmüş olduğu dersler ile kitaplarda bulunan derslerin bilgileri aynıdır. Bu durum da okulda edindiği bilgiyi unutan öğrencilerin kaynak kitaptaki sorulara göz gezdirerek bilgiyi hatırlamasına yardımcı olur. Üniversiteye hazırlık süreci içerisinde olan 11. sınıf öğrencileri bu kitap çeşidi ile tecrübe sahibi olabilmektedir. Birbirinden farklı soru çeşitlerinin olması sayesinde de öğrencilerin sürpriz soru çeşitlerine hazırlık olmasına olanak tanır. Kaliteli soru çeşitlerinin olması da bu kitap çeşidinin tercih edilmesini sağlamaktadır. Karekök Yayınları 11. sınıf matematik soru Bankası çözümleri de video şeklinde sunulmaktadır. Öğrencilerin her soruyu rahatlıkla çözmesini amaçlayan video çözümlü 11. Sınıf Matematik Soru Bankası ile yapamadığınız soruların çözümüne kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

11. Sınıf Matematik Güncel Soru Bankası Avantajları

Matematik dersinden çekinen ve matematik dersinde zorlanan kişilere yardımcı olan kitaptaki farklı zorluk seviyelerinde olan soru çeşitleri ile öğrencilerin düzeyi tespit edilebilir. Yeni müfredata uygun bir şekilde hazırlanan bu kitap 11. sınıftaki öğrenciler için son derece uygundur. Güncel olması ile öğrencilerin karşısına çıkabilecek olan farklı soru şekillerine hazırlıklı olmalarını sağlamaktadır. 11. Sınıf Matematik Soru Bankası önerisi ile öğrencilerin matematik dersinde daha iyi olmalarını sağlayan bu soru bankası öğrencilerin öncelikli tercihleri arasında yer almaktadır. Öğrenmiş olduğunuz tüm bu bilgileri sorular ile pekiştirmek ve daha iyi anlamak için bu soru bankası sizlere çok yardımcı olacaktır. İçerisinde her konu için soruların bulunduğu bu soru bankası ile zorlandığınız konuların sorularını daha iyi çözebilirsiniz.

11. Sınıf Matematik Güncel Soru Bankası Özellikleri

Çoğu öğrenci için matematik dersi en çok zorlandıkları dersler içerisinde yer almaktadır. Matematik dersi için konuyu anlamaktan sonraki en önemli kısım sorular ile pekiştirmektedir. Bu soru bankası kitabı ile öğrendiğiniz bilgileri pekiştirme imkanına sahip olabilirsiniz. Daha hızlı ve pratik bir şekilde soru çözebilmenize yardımcı olan bu soru bankası sayesinde üniversiteye gitmek için önemli bir adım atabilirsiniz. Karekök 11 sınıf matematik soru bankası yorumlar ve değerlendirmeler göz önüne alındığında bu soru bankasının ne kadar kişiye yardımcı olduğunu görebilmeniz mümkündür. 11. Sınıf Matematik Soru Bankası tavsiye seçenekleri ile sizler de matematik dersinden kendinizi geliştirebilirsiniz. Aynı zamanda video çözümlerinin olması ile de bu kitap öğrencilere yardımcı olmaktadır. Bu kitaba Trendyol ile avantajlı fiyatla sahip olabilirsiniz.