Karekök Yayınları Karekök 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

258,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
240 TL190 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karekök Yayınları Karekök 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karekök 10.Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Barkod: 9786057554147 Marka: Karekök Yayınları Yazar: Komisyon Sayfa: 420 Sayfa Kağıt: 1.Hamur Kağıt Boyut: 19.50x27.50 cm

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Karekök Yayınları 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası 377766

Karekök Yayınları 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası 377766 detaylı soru çözümleri ile konuları pekiştirmek için birebirdir. Lise hayatının her döneminde yazılılar ve sözlüler öğrencilerin odak noktasında olmaktadır. Yıl sonunda iyi bir başarı puanı ile karneler almak isteyenler ise bu yazılı sınavlara büyük özen göstermelidirler. Lise hayatının belki de en eğlenceli dönemlerinden olan 10. Sınıfta, başarılı sonuçlar alabilmek için sınavlara iyi bir hazırlık yapılması da gerekmektedir. Yazılı dönemleri aynı gün birçok farklı dersten sınav olunabileceği, sınavlara nasıl bir hazırlık yapılması gerektiği de önemlidir. Karekök 10. sınıf tüm dersler soru bankası ile tüm derslerle ilgili olarak sorular çözmek mümkün hale gelmektedir. Tüm derslerden sorular çözmeye başlayan öğrenciler oldukça verimli sonuçlar da alacaklardır.

  • Tüm Dersleri Kapsayıcı
  • Güncel Sorular
  • Uygun Fiyat

Karekök Yayınları 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası ile Sınavlara Etkili Hazırlık

10. sınıf derslerine bakıldığı zaman hem yazılı dönemleri için hem de üniversite sınavı için son derece önemli olduğunun altını çizmek gerekir. Öyle ki, üniversite sınavında sorulan birçok soru bu dönem işlenen konulardan gelmektedir. Karekök yayınları 10. sınıf tüm dersler soru bankası ile dönemde işlenen tüm konuların pekiştirilmesi yapılabilir. Konuyu sınıfta öğrenen öğrencilerin daha sonrasında bu konuları unutmamaları için bol bol tekrar yapmaları ve soru çözmeleri önemlidir. Karekök Yayınları 10.sınıf tüm dersler soru bankası çözümleri ile çok daha verimli bir şekilde çalışma programı oluşturulabilmektedir. Günlük soru çözme hedefi konularak soru bankasına başlayan öğrenciler, sürekli olarak hedeflerini büyüterek bu süreçte önemli kazanımlar elde edeceklerdir. Türkçe, matematik ve tarih gibi birçok farklı dersin bulunduğu kaynak kitap son derece etkili bir çalışma imkânı sunar.

Karekök Yayınları 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Çözüm Teknikleri

Soru bankası ile çalışmalara başlayan öğrenciler için dikkat edilmesi gereken bazı hususlar da bulunmaktadır. Özellikle bir konuda sorular çözmeye başlamadan önce o konunun en iyi şekilde öğrenilmesi de önemli olabilecektir. Karekök 10. sınıf tüm dersler soru bankası cevap anahtarı olan bir soru bankası olduğundan dolayı, çözülemeyen soruların yanıtlarına ulaşmak mümkündür. Aynı zamanda, öğrenciler ilk olarak soruları çözüp daha sonrasında cevap anahtarından kontrol ettiklerinde kendilerine ufak deneme sınavları oluşturabilirler. Karekök yayınları 10. sınıf tüm dersler soru bankası yorum incelemesi yaparak kaynak kitabı kullananların olumlu düşüncelerine de kulak verilebilmektedir. Kaynak kitaplara gösterilen ilginin artması sonucunda soru bankası da oldukça sık tercih edilir bir hale gelmiştir. Soru bankaları sayesinde çok daha verimli çalışmalar yapabilen öğrenciler durumdan son derece memnundurlar.

Karekök Yayınları 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası 377766 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Soru bankasının sevilen özelliklerinden bir tanesi de en güncel soruların içerisinde yer almasıdır. Öyle ki, 10. sınıflar için her yıl müfredat değiştiğinden dolayı soru bankasının bu güncelliği yakalayabilmesi oldukça avantajlı olur. Ayrıca, Karekök yayınları 10. sınıf tüm dersler soru bankası indirim fırsatları ile ürünü daha uygun bütçelere satın almak mümkün olmaktadır. Bütçesini koruyarak soru bankasını satın alan insanlar, verimli çalışma düzeni oluşturdukları için oldukça mutlu olurlar. Karekök Yayınları 10. sınıf tüm dersler soru bankası kampanya fırsatlarının yanı sıra soru bankasının içerik kalitesi de insanların tercih etmesinde öncü olmaktadır. Güncel ve sınava yönelik sorular sayesinde tüm derslerde verimli bir çalışma programı oluşturulmaktadır. Tüm dersler soru bankası arayanlar Karekök yayınları 10. sınıf tüm dersler soru bankası satın al seçeneğiyle ürüne Trendyol üzerinden sahip olabilirler.