Karden Tatlı Elma Aroması 20 ml

93 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
450 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL

Ürün Bilgileri

Karden Tatlı Elma Aroması 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Botanik Store Satıcı Ünvanı: MEHMET MUSTAFA PARILTI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7210289182
    Bu ürün Botanik Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tatlı Elma Aroması Ne İçin Kullanılır Kullanım geçmişi oldukça eskilere dayanan aroma vericiler
  • tüketilecek ürünlere tat ve koku kazandırma amacıyla, tüketilecek ürünün mevcut koku ve tadını kuvvetlendirmek amacıyla veya tüketilecek ürünün mevcut koku ve tadını baskılamak amacıyla kullanılmaktadır. Karden doğal tatlı elma aroması ise gıdalarınızı eşsiz kokularla lezzetli hale getirmek için üretilmektedir. Gülgiller familyasından bir meyve türü olan elmanın ilk olarak Kuzey Anadolu’da, Güney Kafkaslar ve Rusya’nın güneybatısında ortaya çıktığı düşünülmektedir. Tarih boyunca 1000’den fazla elma çeşidi üretildiği tahmin edilmektedir. Ülkemizde yetiştiriciliği büyük öneme sahip olan elma, humus bakımından zengin, nemli, kumlu ce geçirgen topraklarda yaşamaktadır. Bol güneşli ve ışıkları seven elma ağacı serin ve ılıman iklimlerde yetiştirilmeye uygundur. Kozmetik ve eczacılık alanında sıkça kullanılan elma ağaçları 7-8 metreye kadar uzayabilmektedir. Elmanın A ve C vitamini bakımından oldukça zengin olmasının yanı sıra genel vücut sağlığına iyi geldiği bilinmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver