Karden Tatlı Badem Yağı 20 Ml

80,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
77,40 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Karden Tatlı Badem Yağı 20 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tunalı Baharat Satıcı Ünvanı: ALİ KIZILAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5600426827
    Bu ürün Tunalı Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tatlı Badem Yağı Ne İçin Kullanılır Anavatanı Orta Asya olan badem ağacı gülgiller (rosaceae) familyasına ait olan ve meyvesi yenebilen bir ağaç türüdür. 4-9 metre uzunluğa sahip olan badem ağacının 6-12 cm aralığında mızraksı yaprakları bulunur. Kuraklığa dayanıklı olan badem, sıcak iklimleri sevmektedir. Ayrıca nemli havaları ve soğuk rüzgarları sevmez. 40-50 yıl ömürleri olan badem ağaçlarının meyveleri olgunlaşmadan önce çağla olarak yenir. Bademin acı badem ve tatlı badem olarak iki farklı cinsi bulunmaktadır. Hem acıbademin hem de tatlı bademin yağı elde edilebilir. Tatlı badem yağı içeriğinde bol miktarda faydalı yağ asidi, A,B,E vitaminleri ve mineraller içermektedir. Tatlı badem yağının saça faydaları sayesinde saç bakımında sıklıkla tercih edilmektedir. Ayrıca tatlı badem yağının cilde faydaları arasında cildi nemlendirmesi, cildi gençleştirmesi ve cilt tonunu eşitlemesi yer almaktadır. Tatlı badem yağının kolesterol ve kalp sağlığı için de faydaları olduğu bilinmektedir.
Geri Bildirim Ver