Karden Sızma Zeytin Yağı 250ml

100 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Karden Sızma Zeytin Yağı 250ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tunalı Baharat Satıcı Ünvanı: ALİ KIZILAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5600426827
    Bu ürün Tunalı Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karden Naturel Sızma Zeytin Yağı 250 ml Soğuk Presleme Zeytin Akdeniz iklimine özgü ve zeytingiller (oleaceae) familyasına ait bir ağaç türüdür. Olea europaea “Avrupa zeytini” olarak bilinmektedir. Zeytin tüm Akdeniz ülkelerinde yetişmektedir. Aynı zamanda Güney Amerika, Güney Afrika, Çin, Avustralya, Yeni Zelanda, Meksika ve Amerika Birleşik Devletleri’nde yetiştirildiği görülmektedir. Akdeniz mutfağının vazgeçilmezi olan zeytin Akdeniz’deki tarımın önemli bir kısmına sahiptir. Sık dallı, yayvan tepeli, herdem yeşil yapraklı , yaprak dökmeyen ağaç olan zeytinin geniş, kıvrımlı ve yumru bir gövdesi vardır. Mızraksı, çok kısa saplı, deri gibi sert yaprakları , sürgünlere karşılıklı çiftler halinde dizilir. Yaprakları basit, tam kenarlı ve kenarlar alt yüze doğru hafif kıvrıktır. Zeytinler, renkleri kararmaya başladıkları zaman toplanırlar. Zeytin ağacının yıllık ortalama sıcaklığı 15-20 °C olan bölgelerde yetiştiği bilinir. Zeytin ağacının meyvesinden elde edilen zeytin yağı içerisinde E,K vitaminlerini, tekil doymamış yağları, doymuş yağları ve oleik asit içermektedir. Zeytin yağı C vitamini açısından da zengindir. Endüstriden tıpa, eczacılıktan kozmetiğe birçok alanda kullanılmaktadır. Zeytin yağının sindirim, boşaltım, dolaşım ve bağışıklık sistemine iyi geldiği aynı zamanda kalp ve damar sağlığını korurken hafızayı güçlendirdiği bilinmektedir. Bunun yanında zeytin yağının saça faydaları ve zeytin yağının cilde faydaları antik çağlardan bu yana herkes tarafından bilinmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver