4
Buharlı Temizleyici kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Karcher Sc2 Deluxe Easyfix Eu Buharlı Temizleyici

13.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18.749,87 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karcher Sc2 Deluxe Easyfix Eu Buharlı Temizleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Makroreyon Satıcı Ünvanı: GÜNEY BEYAZ EŞYA VE ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0431032324600019 Vergi Kimlik Numarası: 4310323246
    Bu ürün Makroreyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni kompakt ve hafif SC2 Deluxe EasyFix Premium buharlı temizlik makinesi, buhar yoğunluğunu, kir seviyesine göre ayarlamak için, iki kademeli buhar kontrolü sağlamaktadır. Tutma yerindeki yenilikçi LED sistemi sayesinde çalışma modunu her zaman görüntüleyebilirsiniz. Kırmızı, cihazın hala ısındığını, yeşil ise SCbuharlı temizleyicinin çalışmaya hazır olduğunu gösterir. Aksesuarlar (iki uzatması dahil) tamamen ekstra temin edilen uzun bir aksesuar torbasında saklanabilir veya alternatif olarak cihazın üzerine yerleştirilebilir. Esnek mafsallı EasyFix zemin başlığı mükemmel ergonomiyi garanti eder ve lamella teknolojisi sayesinde mükemmel temizlik sonuçları sağlar. Kullanışlı kanca ve halka sistemi sayesinde mikrofiber zemin bezi, zemin nozuluna hızlı ve kolay bir şekilde tutturulabilir ve kire temas etmeden tekrar çıkarılabilir. Çeşitli aksesuarlar yardımı ile istendiği gibi kullanıldığında fayans, ocak, davlumbaz ve hatta en küçük boşluklar hijyenik olarak temizlenir. İnatçı kirlerden bile kolayca kurtulunur. Sağlık Bakanlığı onaylı bağımsız test kuruluşlarında yapılan testlerde, Kärcher SC2 Deluxe EasyFix Buharlı Temizlik Makinesi ile yapılan temizlikle sert yüzeylerdeki bakterilerin (Enterococcus hirae, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa) %99,99*'unu yok ettiği, ve hijyenik temizlik sağladığı ispatlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Buharlı
  • Renk Sarı
  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Karcher Sc2 Deluxe Easyfix Eu Buharlı Temizleyici

Bazı yüzeyleri temizlerken zorlanabilirsiniz. Bunun için özel geliştirilen Karcher Sc2 Deluxe Easyfix Eu buharlı temizleyici ile istediğiniz yüzeyi kolayca temizleyebilirsiniz. Etkili bir temizlik için Karcher buharlı temizleyicinin gücünden yararlanılır. Hijyenik anlamda yaşadığınız sorunların üstesinden Karcher’ın buharlı temizleyicisi ile gelebilirsiniz. Ürün, yüksek sıcaklıktaki buhar gücünden faydalanarak ulaşılması zor olan kir ve kalıntılara kolayca ulaşır ve temizler.

 
  • Yüksek buhar gücü sunar.
  • Sert yüzeylerde kolay kullanılır.
  • Yoğun ve ağır kimyasal deterjan ve malzeme kullanımından kaçınmanızı sağlar.

Karcher Buharlı Temizleyici Özellikleri

Karcher Buharlı Temizleyici Özelliklerii

Buharlı temizleyici, yüksek sıcaklıktaki buharıyla yüzey temizleyip ulaşılması zor olan kirleri kaldırarak kimyasal temizlik malzemesi kullanımını azaltmanıza yardımcı olur. Cihaz üzerindeki buhar kapağı ile temizlik yaparken kendinizi ve çevrenizdeki diğer canlıları buharın sıcaklığından ve olumsuz sonuç doğurabilecek etkilerinden koruyabilirsiniz. Cihaz üzerinde yer alan LED ekran desteği ile çalışma modlarını görüntüleyebilir ve takip edebilirsiniz. Yeşil ve kırmızı ışıkla belirli sinyalleri bulunan cihaz, size cihazın hangi modda olduğunu gösterir. Dilediğiniz yüzeylerde kullanabileceğiniz Karcher Sc2 Deluxe Easyfix Eu buharlı temizleyici özellikleri arasında ek aksesuarlara sahip olması da yer alır. Aksesuarlar, Karcher aksesuar çantası içerisinde bulunur. Ayrıca iki uzatma borusu da aksesuarları arasındadır. 1500 Watt gücüyle dikkat çeken buharlı temizleyicinin sarı rengini satın alabilirsiniz.

 

Karcher Buharlı Temizleyici Kullanımı

Karcher Buharlı Temizleyici Kullanımı

2 yıllık garanti süresiyle güvenle kullanım imkanı sunan Karcher buharlı temizleyici ile inatçı ve ulaşılması zor olan kirleri kolayca temizleyebilirsiniz. Yoğun buhar gücüyle bakterilerin etki alanını azaltarak size sağlıklı bir ortam oluşturur. Hafif yapısının yanı sıra kolay kullanılan buhar temizleyici ile elektrikli süpürgelerin ulaşamadığı yerlerdeki kirlere kolayca ulaşabilir ve temizleyebilirsiniz. Bununla birlikte Karcher’ın buharlı temizleyicisi ile pencere camlarını, pimapenleri, duşakabin cam ve küvetini, lavabo armatürünü ve hatta petek borularına varana dek birçok alanı temizleyebilir ve mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz. Daha detaylı bilgi ve diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanmak için Karcher Sc2 Deluxe Easyfix Eu buharlı temizleyici yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Böylece temizlik yaparken mop ile yaşadığınız güçlüklerin önüne Karcher’ın modern teknoloji ile geliştirilmiş buharlı temizleyicileri ile geçebilirsiniz.

 

Karcher Buharlı Temizleyici Fiyatları ve Yorumları

Karcher Buharlı Temizleyici Fiyatları ve Yorumları

Kullanımı oldukça kolay olan buharlı temizleyici sert yüzeylerde de etkili bir şekilde çalışır. Yüksek buhar gücüyle ürün, kiri söküp atar ve bakterileri öldürür. Böylece ağır ve tehlikeli kimyasalları kullanmadan derinlemesine temizlik yapabilirsiniz. Koltukları, ocağı, camları ve evinizdeki tüm sert yüzeyleri kolayca temizleyebilirsiniz. Bebek bulunan evlerde hijyenin ön plana çıkmasıyla birlikte temizlik malzemelerinin yerini Karcher’ın buharlı temizleyicisi alır. Temiz ve sağlıklı ortamları buharlı temizleyici ile sağlayabilirsiniz. Karcher buharlı temizleyicisi yüksek sıcaklıktaki buhar desteği ile yüzeyleri dezenfekte ederek konfor alanınızı genişletmenizi mümkün kılar. Evinizde veya ofisinizde kullanabileceğiniz buharlı temizleyicinin etkisini halı ve kıyafetlerinizde de gözlemleyebilirsiniz. Birçok alanda etkili olan ürün işinizi kolaylaştırabilir. Karcher Sc2 Deluxe Easyfix Eu buharlı temizleyici fiyatları ve yorumları ile birlikte Trendyol’da yer alıyor. Dilerseniz bu ürünü hızlı ve pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.