5
Endüstriyel Temizleme kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Karcher Puzzi 8/1 Koltuk Yıkama Makinesi

23.200 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
23.796 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
24.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
25.550 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
26.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karcher Puzzi 8/1 Koltuk Yıkama Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Profesyonel Market Satıcı Ünvanı: ARMAK ELEKTRİK VE ENDÜSTRİYEL YAPI MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079035585300016 Vergi Kimlik Numarası: 0790355853
    Bu ürün Profesyonel Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karcher Puzzi 8/1 güçlü ve kompakt dizaynı ile döşemelerin temizliğinde kullanılır. Yüzeyde çok az nem bıraktığı için temizlenen halı ve döşemeler kısa bir süre sonra hemen kullanılabilir. Elektrik kablosu makine üzerindeki askıya asılabilir. El aparatı için saklama bölmesi mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1300 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Karcher Puzzi 8/1 C Koltuk Yıkama Makinesi PBL611

Makineler pek çok farklı alanda kullanılan ürünlerdir. Yapılan işe göre değişiklik gösteren çok sayıda makine üretimi bulunmasına ek olarak gerek ebatları gerekse özelliklerindeki değişiklikler kullanıcılar tarafından dikkat çekmektedir. Evlerde ve diğer alanlarda sıklıkla kullanılan halılar hem ısı yalıtımı hem de kullanılan ortama şıklık katmaktadır. Zeminde bulunmaları nedeniyle sürekli olarak etkileşimde bulunan halıların temizliklerinin de belirli aralıkla yapılması sağlık konularında önemlidir. Farklı markalar tarafından imalatı yapılan halı yıkama makineleri temizlik firmaları tarafından kullanılabildiği gibi aynı zamanda amatör kullanıcıların da tercihleri arasında yer alabilmektedir. Karcher puzzi 8/1 halı yıkama aparatı kalitesi ile dikkat çeken halı yıkama modelleri arasında yer alabilmektedir. Yüksek çekiş gücüne sahip olan makinelerden birisi olan ürün amatör kullanıcılardan profesyonellere kadar çok sayıda kişinin tercihleri arasında yer almasına ek olarak fiyatları ile de dikkat çekebilmektedir.

  • Şık tasarım
  • Yüksek emiş gücü
  • Değişken fiyatlar

Karcher Tarihçe ve Halı Yıkama Makineleri

1935 tarihinde Almanya’da kurulan Karcher el arabalarından, dairesel fırın ve römorklara kadar geniş üretim ağına sahip markalar arasında yer almaktadır. Genel kalitesi ile dikkat çeken marka kullanıcıların istek ve ihtiyaçlarına karşı dikkat çeken üretimler yaparken aynı zamanda özelliklerin de ki çeşitlilik ile de tercih edilen markalardan bir tanesidir. Karcher, kurulduğu ilk yıllarda buharlı makinelerin üretimlerini yapan marka, günümüzde de yürüttüğü AR-GE çalışmaları ile son teknoloji makinelerin üretimlerini yapmaktadır. Avrupa’nın önde gelen temizlik makinesi üreticilerinden birisi olan Karcher başta Almanya olmak üzere İtalya, Amerika ve Fransa’da tanınan markalar arasında yer almaktadır. Dünya genelinde 19 ayrı üretim tesisi bulunan Karcher puzzi 8/1 c koltuk yıkama makinesi pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Hem amatörlere hem de profesyonellere hitap eden makine kullanıcıların isteklerine göre tercih edilebilmektedir.

Karcher Puzzi 8/1 C Koltuk Ve Döşeme Yıkama Makinesi

Karcher puzzi 8/1 c koltuk ve döşeme yıkama makinesi özellikleri ile de dikkat çekmektedir. Kablolu makineler arasında yer almasına karşın gerek kablo uzunluğu gerekse kullanım kolaylığı ile dikkat çekerken aynı zamanda saklama kapları sayesinde ürün aparatları da makine üzerinde depolanabilmektedir. Koltuk ve döşeme temizliğine ek olarak opsiyonel olarak halı yıkama aparatları ile de halı temizliğinde kullanılabilmektedir Karcher puzzi 8/1 c halı yıkama makinesi 9,8 kilogram ağırlığa sahip olmasına karşın rahat bir kullanım vadetmektedir. Hızlı kurulum ve engebeli yüzeylerde kolay hareket edebilen makine tek elle de rahatlıkla kullanılabilmektedir. Karcher puzzi 8/1 c koltuk yıkama makinesi içeriği birden fazla parça ve aparattan oluşmaktadır. Püskürtme hortumu ve entegre su beslemesi 2.5 metre olan ürün aksesuar haznesi sayesinde de depolama kolaylığı sunmaktadır. 7.5 metrelik güç kablosuna ek olarak kablo askısı, el aparatları ve bağlantı aparatları ile satışa sunulmaktadır.

Karcher Puzzi 8/1 C Koltuk Yıkama Makinesi Yorumları

Karcher puzzi 8/1 c koltuk yıkama makinesi yorumları ve değerlendirmeleri ile Trendyol üzerinde bulunmaktadır. Yapılan yorumlar gerek kullanıcıların istek ve ihtiyaçları gerekse kategorilerine göre değişiklik göstermesine karşın ürün olumlu yorumlar ve yüksek değerlendirme notlarına sahiptir. Yapılan yorumlar arasında teknik özellikler başta olmak üzere, kullanım, ergonomi, dayanıklılık, vakum gücü gibi konular dikkat çekmektedir. Ayrıca kullanıcı deneyimleri ve fiyatları hakkında da çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Karcher puzzi 8/1 c koltuk ve halı yıkama makinesi hali hazırda değişken fiyatlardan satışa sunulmasına karşın marka ve diğer satıcılar belirli dönemlerde indirim ve kampanyalar uygulamaktadır. PBL611 ürün kodu ile ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.