Karcher Pro Puzzi 400 Halıve Koltuk Yıkama Makinesi (koltuk Yıkam

4.390 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Karcher Pro Puzzi 400 Halıve Koltuk Yıkama Makinesi (koltuk Yıkam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nice Teknoloji Satıcı Ünvanı: NİCE TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631059886300010 Vergi Kimlik Numarası: 6310598863
    Bu ürün Nice Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KARCHER ProPuzzi 400 HALI YIKAMA MAKİNESİ KARCHER ProPuzzi 400 KOLTUK VE HALI YIKAMA MAKİNESİ + KOLTUK YIKAMA APARATI HEDİYELİ Hafif ve kompakt ProPuzzi 400 halı yıkama makinesi küçük alanlarda kullanım için idealdir. Makine olağanüstü bir geri emiş gücünesahiptir ve döşeme temizliği için birinci sınıf temizlik sonuçları sağlar. Makine, 8 litrelik temiz su hacmiyle tüm ev işleri için kullanılabilir. Tek elle zahmetsizce taşınabilir. Yer nozülü, hızlı ve kolayca takılabilir. Şeffaf emme kafası, geri emme işleminin kolayca kontrol edilmesini sağlar. TEKNİK ÖZELLİKLER Teknik veriler Maksimum saha performansı (m²/saat) 12 - 18 Hava debisi (l/s) 61 Vakum gücü (mbar/kPa) 236 / 23,6 Püskürtme düzeyi (l/min) 1 Püskürtme basıncı (bar) 1 Kirli/temiz su tankı (l) 8 - 7 Fan gücü (W) 1200 Pompa gücü (W) 40 Gerilim (V) 220 - 240 Frekans (Hz) 50 - 60 Aksesuarsız ağırlık (kg) 9,8 Boyutlar (U x G x Y) (mm) 530 x 330 x 440 Ekipman Plastik zemin başlığı ve dirsek ile emme borusu Güç kablosu, 7.5 m Ek tutamak Zemin aparatı bağlantısı Bu ilan Entegrapi Entegrasyon Sistemi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1250 Watt
Geri Bildirim Ver