8
Endüstriyel Temizleme kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Karcher Kb 5 Şarjlı Akülü Süpürge Gırgır

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.915 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.250 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karcher Kb 5 Şarjlı Akülü Süpürge Gırgır

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHMET KOPUZ TİCARET Satıcı Ünvanı: AHMET KOPUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2417949095000011 Vergi Kimlik Numarası: 5770126437
    Bu ürün AHMET KOPUZ TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TEKNİK VERİLER ÜNİVERSAL FIRÇANIN ÇALIŞMA GENİŞLİĞİ: 210 (MM) KONTEYNER KAPASİTESİ: 370 (ML) AKÜ GERİLİMİ: 3,7 (V) SERT ZEMİNLERDE AKÜYLE ÇALIŞMA SÜRESİ (ASGARİ): 30 DAKİKA HALIDA AKÜYLE ÇALIŞMA SÜRESİ (ASGARİ): 20 DAKİKA AKÜ TEKNOLOJİSİ: LİTYUM İYON AKÜ GÜNCEL TİP (V/HZ): 100 - 240 / 50 - 60 AKÜLÜ AĞIRLIK: 1,2 KG BOYUTLAR (U X G X Y) (MM): 215 X 230 X 1120 EKİPMAN AKÜ DOLUM CİHAZI SERT ZEMİNLER VE HALILARDA HIZLI VE ETKİLİ ARA TEMİZLİĞE Mİ İHTİYACINIZ VAR? KB 5 KABLOSUZ ŞARJLI SÜPÜRGE İÇİN MÜKEMMEL BİR İŞ. KÄRCHER UYARLANABİLİR TEMİZLİK SİSTEMİ SAYESİNDE KABLOSUZ ŞARJLI SÜPÜRGE ÜSTÜN TEMİZLİK SONUÇLARI SAĞLAR VE KİRLERİ KOLAYLIKLA VE TAM OLARAK SÖKER. LİTYUM-İYON PİL İLE ÇALIŞAN KB 5 ELEKTRİKLİ SÜPÜRGEYE KIYASLA DAHA ÇABUK KULLANIMA HAZIR HALE GELİR VE ARA TEMİZLİĞİ OLDUKÇA KOLAY HALE GETİRİR. EĞİLMEDEN ERGONOMİK ŞEKİLDE ÇALIŞMANIZI, EN UÇ NOKTALARI SÜPÜREBİLMENİZİ, SANDALYE ARALARI VE MOBİLYA ALTI GİBİ YERLERE ULAŞMANIZI SAĞLAR. AYRICA MERDİVENLER İÇİN DE RAHATLIKLA KULLANILABİLİR. KB 5'İN DİĞER DONANIM ÖZELLİKLERİ VE PERFORMANS NİTELİKLERİ ŞUNLARDIR: OTOMATİK AÇ/KAPA DÜĞMESİ, KOLAY MANEVRA YAPABİLMEK İÇİN ESNEK ÇİFT BİRLEŞİM YERİ, YAN TARAFTAN KOLAYCA ÇIKARILABİLEN KİR HAZNESİ, EVRENSEL FIRÇA, FAZLA YER KAPLAMADAN SAKLANABİLME VE DÜŞÜK AĞIRLIK. KÄRCHER UYARLANABİLİR TEMİZLİK SİSTEMİ TÜM ZEMİN DÖŞEMELERİNDEN KİRİ TAMAMEN ÇIKARIR. KİRİ EN İYİ ŞEKİLDE TOPLAMA İÇİN YENİLİKÇİ VE AYARLANABİLEN SÜPÜRME UCU. KİRİN TAMAMEN ÇIKARILMASI İÇİN EN UYGUN KİR İLETİMİNİN YANI SIRA GELİŞMİŞ İÇ YAPI. OTOMATİK AÇ/KAPA DÜĞMESİ AÇIP KAPATMASI KOLAYDIR. HIZLI VE KOLAYCA ÖĞRENİLEBİLİR. EĞİLMEYE GEREK YOK. ATIK HAZNESİNİ ÇIKARMAK VE DEĞİŞTİRMEK BASİTTİR KİRE TEMAS ETMEDEN HIZLI VE KOLAY ŞEKİLDE BOŞALTMA.
Geri Bildirim Ver